Fallout 76 teszt

A posztnukleáris világ még soha nem volt olyan üres, mint a Fallout 76-ban. Persze vannak más játékosok is, de még így is könnyen elveszhetünk. A Bethesda első kísérlete a többjátékos Fallouttal nem sikerült makulátlanra.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#47
#46: Ja, hát ezt nem mondtad :)
#46
#45: PS4-re néztem és lemezes verziót, nem nagyon láttam 6 ezernél olcsóbban, legalábbis magyar boltból.
#45
#44: 11.62€ most HRK-n.
#44
#43: Legutóbb 9€környékén láttam akcióban.
#43
Eltelt majd fél év? Mennyit változott pozitív irányban? Van, ahol már 6000 Ft-ért vesztegetik újonnan. Vajon még az is sok érte a jelenlegi formájában?
#41
#10: +1!
#40
Hab
#39: Hát aki azért pénzt ad, az meg is érdemli. Én egy power armor skin-t vettem csak, a játékban megszerzett atomból.
Viszonylag sok órám van a játékban, de miután 3 brotherhood questemet is visszadobta az elejére re-log után, elegem lett... Most pihentetem pár napot az tuti.
Scorchbeats azért nem 1 az 1-ben a sárkány, csak bizonyos részei. Ezzel semmi gond nem lenne, ha ez lenne a legnagyobb gond.
Engem nem érdekel, hogy ronda (bár valóban nappal néha egész jól néz ki). A tartalommal sincs gond, survival játékokban tized annyi se szokott lenni. Ez jelenleg egy early access, amiért maximum 30 eurót kérhettek volna el.
Fél évet kellett volna tesztelni, és akkor most nem szólt volna senki egy rossz szót se. Legalábbis a normálisabb emberek nem.
#39
#38: Számomra a leggerinctelenebb benne a már Fallout 4-ben is szereplő item-ek pénzért adása. 5$ egy nyaktetoválásért kicsit durva...
Főboss meg egy Skyrim sárkány 1:1-ben :D
#38
A játékkal kapcsolatosan kicsit kettős érzéseim vannak. Egyrészt megértem hogy mindenki lehúzza mert ez messze nem egy kész termék, és ezt így ilyen formában nem szabadott volna kiadni. Másrészt vannak olyan elemei a játéknak amik óriási élményt adnak, ami mutatja hogy ebben azért nagy potenciál volt. A cégnek viszont most mindenképp buknia kell, méghozzá nagyot. Az ügyfélpanaszokat pedig nem is értem hogyan kezelheti így (lásd a nejlonzsák esete a gyűjtői változattal). Olyan mintha egy bolond lenne a vezető aki minden fejlesztési folyamatot és ügy-félkommunikációs előírást figyelmen kívül hagy. Remélem tanul belőle a cég, és a jövőben kapunk még egy igazi minőségi Fallout-ot, legyen az online vagy solo játék.
#36
Elég kiábrándító ezeket a sorokat olvasni, nem mintha lenne rá időm ezzel játszani szerencsére úgy tűnik összességében kihagyható
#35
Én játszok vele, de nekem ingyen volt. Ha annyi pénzért vettem volna meg amennyiért árulják, tuti pipa lennék.
Szerintem jelen tartalommal (beleértve a bug tartalmat is :D) 3 ezrest ér meg. És talán 5 pontot.
#34
Hab
#28: Valahol igaza volt, mert a játék még mindig nincs készen, ergo még senki sem látta a mai napig. :D
#33
#30: Mielőbbi jobbulást!
#32
#29: Vagy inkább most érdemli meg azt a 6 pontot, amit a megjelenésekor kapott.
#31
#30: Ja,

[fikázás]
[fikázás]
[fikázás]
[személyeskedés]
[személyeskedés]
[fikázás]

de amúgy nincs ezzel baj.
#30
Mi, akik aktuálisan játszunk is vele, köszönjük jól vagyunk, és élvezzük. :)