Battlefield V teszt

Két év után új epizóddal jelentkezik a Battlefield-sorozat, melyben ezúttal a második világháborúba kalauzolnak el minket a fejlesztők. De vajon az időutazás mellett a minőségben is történt ugrás?

Kommentek

#51
Itt is èrdeklődnèk;
A Battlefield jàtèkosoktòl kèrdezem. Csak azoktòl akik ps4 pron jàtszanak. A recon nàlam 10szintű a weapon pedig Gewehr M95/30. 4 szintű az összes special megvan nyitva. De ezen kìvül mèg Medic is 11-es szinten van a Sten weapon speciàl "kèpessègek"is meg vannak nyitva...stb. szòval màr van benne òràm. 
Ennyi jàtèkidő alatt pèldàul Cod, R6S, Ghost Recon..... èrtem el sikereket. Illletve "rà èreztem". Itt viszont... nem èrtem. Tudom hogy èn baszok el valamit, vagy èn àllìtottam be faszul az aim ès x-y tengely sebbesègèt. (Màr kisèrletezgettem nagyon sok beàllìtàssal). De az akkor is nonszensz hogy èn egy Gewerhr M95/30-al mellkason lövök valakit a "vilàg màsik vègèről" erre ő egy StG 44-el (pèlda) viszonozza ès 2màsoperc alatt meghalok. Kèrdèsem egy ilyen fegyòval reflexből hogy tud ìgy kb 300mèterre azonnal kiszurni, cèlozni ès 3-5 golyòt bekapva megölni? 
Gondolom hogy èn vagyok a balfasz. De ennyi jàtèkidő alatt amit màs multis lövöldès jàtèkokba fektettem nem egyszer èn voltam a ranglista èlèn. Itt meg... fingom sincs mennyi jàtèkidô utàn is olyan mintha èn szemmel màsok meg lèzerrel cèloznànak. Ès főleg azèrt idegesìt mert amùgy meg nekem a Best multi game. Kegyetlenül èlvezem ès rohadtul utàlom a felvàzoltak miatt
#50
#49: Érdekes, mert pont a héten baszták el a gunplayt a retek TTK-val.
#48
Milyen kutyaszaros imákat hallgattak? Ez a játék egy rakás csődtömeg, szégyen ilyen állapotban kiadni az EA-től. Nektek fizettek azért, hogy magasztaljátok, vagy mi?
BTW Normális, korrekt Witcher 3 teszt mikor érkezik?
#47
Hát ENNYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
#45
Baszki, megértük, hogy a negatívumok között szerepel a single player mód és a battle royal hiánya? Lemaradtam valamitől, holnap lesz az apokalipszis?

WTF?!
#44
#40: Pont ahogy mas is irta nem biztos, hogy lesz folytatás.
Egy magyar srac mondta a heti podcastben,hogy ők annakidején javasoltak egy tavaszi megjelenest. Csak a menedzsment meghallgat mindenkit es végül a cod ele zsuppoltak be. Remélem kibasztak azóta akik javasolták az őszt.
#42
#40: Titanfall 2 egy nagyon jól sikerűlt játék lett, kár hogy rosszkor adták ki. Szerintem simán veri a codot.
#40
#39: A titanfall 2 az teljesen rendben volt, a megjelenést követő rövid időn belül féláras akcijóban vettem meg. Nem tudom mi a baj ezzel, mi jártunk jól. :)
#39
#35: Titanfall2 jo is volt, az igaz. Csak a balfasz ea nem tudja hatekonyan marketingelni,meg eladni.
#38
#34: Azért irtam ugy,hogy lehet rosszul emlékszem
#37
Ez egy hat hét pontos játék, tömegtermék, semmi több. Kiváló példa erre az ízléses hamburger, amit mondjuk drága húsból csinálsz/csinálnak, és a McDonald's. Volt alkalmam kipróbálni, a single nekem repetitív, nem dobja fel nagyon semmi, érezhetően a multin van a hangsúly, ami viszont jó még mindig.
#36
#35: Egy mai figyelemhiányos tizenévesnek aki 2 hónapnál régebbre már nem tud visszaemlékezni ez felfoghatatlan...
Átvert egy cég és többet nem veszed a termékeit? Na ne már.
#35
#31: Akkor elmondom cod 2-től bo3-ig mindegyikkel multiztam, nem keveset, több ezer órám van codokba úgyhogy hidd el van rálátásom a témára. Cod 2-4 a favorit nem véletlenül. Még a wwii is megvettem, hát pár óráig bírtam és kukáztam. Van hogy el kell engedni dolgokat, nálam a cod ilyen nem tud újat mutatni. Évek óta csak sodródnak az árral, kijött a titanfall lemásolták, most meg a battle royal ezt is. Áttszíneznek pár map-ot és veszitek mint a cukrot. 14-ből 5 régi map, meg kaptatok 9 egérfuttatót, ja és ezen elvileg 3 évet dolgoztak. Akkor 8 akkora pálya ami a bf-ben van 2 év alatt nem is olyan szar.
#33
SLi
#28: 20 map megjelenéskor? ne vicceljünk már, kétharmadán nem játszana senki
nem is beszélve róla mennyi idő kitanulni 20 pályát