Pokémon: Let’s Go! és Poké Ball Plus teszt

A Switch karácsonya a Pokémon-őrülteknek kedvez, megérkezett a Let’s Go, Pikachu! és Eevee!, amely egy húszéves klasszikus remake-je. A játékot stílszerűen az edzők legfontosabb kellékével, a Poké Ball Plus kontrollerrel próbáltuk ki.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#5
#1: Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz Én már inkább a negyvenhez közelítek de az switch mindent visz van pc-m PlayStation de Legszívesebben a switchel játszok. Zelda, mario az összes !, donki kong, bayonetta, darksouls , doom az a sok indie fantasztikusan futnak és 2019 is erős lesz.
#4
#1: Én néhány hete vettem egy splatoon 2 + mario odyssey-s verziót (már csak ez volt amazonon fekete pénteki akcióban), splatoon az egyik kedvencem lett rögtön pedig cod 5 óta nem toltam kompetítiv lövöldözős cuccot. Zelda, lets go evoli (német verzió, hiába állítottam angolra ugyanúgy evolit visít), octopath traveler, bayonetta 2, mario party, mario kart 8... Ezeket mind csak ajánlani tudom, mióta megvan volt olyan nap amikor a pc-t be se kapcsoltam :D
#3
#1: Nem fogod megbánni. Bár én speciel pont a Pokemon Go-s bundleben vettem a switchet. A játék maga tökjó lehet a 6-7 éves korosztálynak aztán szvsz. Amit viszont nem tudok letenni az e mario rabbids és a zelda bow. 10 éve nem szippantott be játék úgy mint ez a kettő :)
#2
#1: Ne várj vele, csapj le rá. Ha valaki, akkor én nagyon szekptikus voltam, nem csak magával a Switch-el, hanem a Nintendo-val is. Gyerekesnek, túlhájpoltnak gondoltam.
Switch-et is csak azért vettem, hogy tudjak akkor is játszani valamin, ha elutazom, illetve mindenhonnan az folyt, hogy milyen király a Switch, a Nintendo exek. Úgy voltam vele, max eladom, bukok rajta 10-20 ezret, de legalább kiderül számomra mi az igazság. Ez pedig az lett, hogy maximálisan megértem a játékaik dicséreteit. Számomra ezek tényleg játékok, szó szerint. Valahogy előjön a "gyermeki" öröm mikor ezekkel játszom (mindjárt 30 vagyok). Egy God of War, RDR2 is fantasztikus, de számomra ezek kicsit már inkább szimulátor szerűségek. A Zelda nekem játékszerűbb volt, egyszerűen jobban élveztem.
Remélem, hogy tudtam segíteni és Te is legalább ennyi örömöt lelsz majd a Switch-ben.
Na, de hogy ne csak dicsérjem: egy achievment rendszernek én nagyon örülnék! Illetve headset, in-game voice chat támogatásnak (nem csak a telós appon keresztül).
#1
Egyre jobban érik már egy Swtch vásárlás is.Pokemon Let's Go/Super Smash Bros/Marvel UA 3/Zelda/Mario exkluzívok.Plusz nekem tetszik ez a hybrid megoldás is :D