Red Dead Online bétateszt

A vadnyugat teljesen kiszámíthatatlan a Red Dead 2 többjátékos szegmensében, és pont ez benne a jó. Nem tudhatod, mikor támadnak hátba, vagy zsebelnek ki más játékosok – bőven elég, ha emiatt, és nem az elszállt árak miatt aggódunk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
Nem sok a hsz gondolom mindenki ezt nyomja vagy mégse azért többre számítottam itt.
#11
#10: Nem is baj az annyira. Legalább majd a single player részre odafigyelnek jobban, esetleg egy pár DLC-vel.
#10
Szerintem sem jó az online része...az a pár sztori küldetés jó volt, amit közösen kellett megcsinálni, de amúgy a strangers feladatok igen egysíkuak lettek. Bár nekem az tetszik, mikor 16-an vagyunk és csak nyíllal vagy dobókéssel kell egymást levadászni egyre szükűlő területen. Na mindegy ez van. Ez nem lesz olyan tartós véleményem szerint, mint a GTA online.
#9
Igazi megcsúfolása a Red Dead 2-nek ez az Online mód. Aki teheti kerülje, a GTA Online x év után is sokkalta szórakoztatóbb mint ez, nagy perverzió kell ahhoz, hogy ezt élvezni lehessen.
#8
felegyiModerátor
#4: Szarkazmus vagy önkritika?

Amint végzek az alapjátékkal teszek egy kört az onlineal, így se végzek vele egyhamar!
#7
#4: Uhh ez durva volt :D
#6
#4: :)
Szerintem én kicsit kevesebbet, de biztos nálad van a többi. Így meg átlagban jók vagyunk.
#5
#4: Imádom a stílusod
#3
Én a story küldetéseket 4-en csapatban hiányolom mert azok igazán izgalmasak voltak de kevés volt sajna a többi egy idő után kb 10-es szintig oké de utána már kezd laposodni vagy csak nekem na mindegy most 14-es vagyok végre megvettem a horgászbotot aztán megyek pecázni de a vadászat is alig ad XP-t 5-10 nem is tudom hogy lehetne gyorsabban fejlődni már láttam 46-os illetőt de magyar fazonnal még nem találkoztam de ha megtörténik pezsgőt bontok amire semmi esély de jó látni akik csapatban 2-3-an garázdálkodnak vannak rendesek is nem csak gyilokvadászok.
#2
Saját kiegészítésként csak annyit, hogy nagyon bízom a folytatásban, meg a Rockstar üzleti érzékében, hogy folyamatosan változatos tartalommal látják el az online szekciót.
u.i.: csak a Posse! :)
#1
Már egész kis korom óta az átlagosnál jóval fejlettebb a kritikai érzékem.
Ennek elég gyakran hangot is adok, s bár a konstruktívitás vezérel, ritkán
sikerül pozitív véleményt formálnom. Nos most megteszem:
Ez egy jó cikk.