Vane teszt

A Vane-ben egy halott világ titkait fedezhetjük fel egy magányos gyermek, vagy egy szabadon szárnyaló holló testét öltve. A Friend & Foe játéka ígéretesen indít, de a technikai problémái miatt hamar szörnyű csalódást okoz.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#2: Nem baj elfér a palettán egy ilyen inde szar is.
#9
#5: A flow biztos vinni fogja! ;)
#8
#4: Ez talán azért van mert szökőévben egyszer szólok PS hír alá...….nem azért mert szar hanem mert nem érdekel.Erre a játékra viszont kíváncsi voltam.
#7
#6: Én se mondtam hogy szar lesz, de ne temessük. Hátha beáll a korrekt játékok közé
#6
#5: En egy szoval sem mondtam hogy szar lesz. A saint row 4-et szerettem, ha hasonlot akarok mondani, a humor jol elvitte a jatekot, es ha Terry Crews kapott egy neki illo szerepet, akkor meg jo is lehet.
#5
#4: A Crackdown lehet hogy jó lesz, ne temessük még. Nem olyan rossz amit láttunk, leszámítva a grafikát, de ha a flow visz, akkor minden oké.
#4
#3: Te is eletedben eloszor szolalsz fel ugy, hogy a ps jatek melle, a boxosat is pocskondiazod, bar most annyival lottel mello furcsa modra, hogy a Crackdown ettol tuti tobbet fog kapni.
#3
Hoppá!
Boxra meg lassan kijön a másik 4.5 ös csoda a Crackdown személyében.
#1
A képek alapján a grafika is ez a jaj de müvészi leszek low-poly, textúrázatlan nagy semmivel. És a teszt szerint más jó tulajdonsága sincs, sok az a 4,5, az már majdnem egy közepes játék pontszáma.