Resident Evil 2 teszt

Leon S. Kennedy és Claire Redfield épp Raccoon City felé tartanak, de ekkor még nem sejtik, micsoda borzalmak várnak rájuk. Rögtönzött menedékük, a rendőrkapitányság sem tart ki örökké, így meg kell keresniük a kiutat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#83
Yanez! 78#
Pontosan, èn is ìgy voltam vele!
#82
#78: RE6 nekem se jött be túlságosan. Viszont megvettem az Evil withint ami megjelenéskor nagyon nem tetszett, de most hogy nincs kötelezö letterbox már és le lehet venni minimálisra a film graint eléggé bejön.
De a demó az ugye árt az eladásoknak.
#81
Nagyon tetszett a game!
Szerintem a tyran-t féle boss fight lehetett volna epicebb egy kicsit...ahoz képest ,hohgy a játék nagy részében kergetett.....elég gyatra voltt a fight!
#80
https://9gag.com/gag/a0Qo53B Ez meg bekerülhetne titkos befejezésnek.
#79
#78: Eddig nem indul jól amúgy mert Dualshock4et nem szereti, meg van zakkanva. De lusta voltam ha már letettem a seggel elöásni a szekrény mélyéröl az elhasznált de még üzemelö One kontrollert.
Olcsón zsákoltam be, 2500at csak megért egynek. Holnap kiderül.
#78
YanezModerátor
#77: A hatodik rész számomra a legrosszabb rezi. Annyira akció és amatőr, hogy néhány óra mulva kikapcsoltam és töröltem a gépről. Én hülye még pénzt adtam érte.
#77
#74: Az lesz, csak elöbb nekiesek a 6nak.
#76
#75: Többször előjött már itt a téma a kikerülésről. Szerintem ez maga a nagybetűs fanservice. Régen sem lehetett kikerülni őket, most sem lehet. Más a megvalósítás, az élmény ugyan az. Amúgy, ha türelmesen elcsalogatod őket nagyobb helyre, akkor ugyan úgy ki lehet őket kerülni, mint Mr. X-et.
#75
#61: Az, hogy nem lehet kikerülni őket normálisan engem is nagyon zavar. Minap letoltam az eredeti részt, még mindig lazán megy, hogy hardon is lőszerboltot nyithatnék, mert simán lehet kerülgetni a zombikat. Itt még normalon is figyelnem kell az életre és a lőszerre. Ami nem gond, viszont az, hogy kikerüljem őket zavaró hogy a szerencsén múlik
#74
YanezModerátor
#73: Amikor újrapörgettem ps4-en engem is pontosan az bosszantott, ami személyedet. Na meg az, hogy lövés közben nem lehet mozogni a karakterrel. De egy kis idő után teljesen megszoktam és gyakorlatilag nem is zavart. Ez mind a játék magasfokú hangulatának tudható be. Adj néki mégegy esélyt more!
#73
#72: Amikor kipróbáltam a kutyaszar irányítás meg hogy nem tudok szabadon körbe se nézni a kamerával felbosszantottak.
#72
#71: 4 kap esélyt? Szerintem az a ps2 csúcsa! Valami kegyetlen jó volt... 2 3 után a kedvencem!
#71
#70: Jo lopakodast szeretem. De akinek már volt balta a kezében tudja hogy egy csapastol nem lesz hasznalhatlan.
Az open world mondjuk teljesen feleslegesen hangzik.
Na az elsőt majd meglátom csak most potolom a régi Resiket, 5ot tolom aztán 6, majd 0 és 1 HD. 4 is kap meg egy esélyt hatha megszokom a retek kamerát.
#70
#62: Nem tudom, mennyire szereted a lopakodós játékokat, de az Evil Within 2-ben szerintem nagyszerűen lehet lopakodni (persze nem mindig) és úgy más értelmezést nyer az egyszer használatos balta is. Nekem speciel ez még plusz érdekességet és feszültséget hoz a játékba ez a dolog. Nálam az Open World futkároztatáson csúszott el a játék keményen, de amúgy jó lenne.
#69
YanezModerátor
#62: Mindenképp adj. Szerintem a chapter 5 végeztével véghezvétel tétel kedvet fogsz kapni.
#68
Az is nagyon tetszett hogy mindent mutatott a térkép (persze ha felvetted az adott hely tervrajzát) de mégis voltak nehéz pillanatok mert annyi a feladvány már az első órában.
#67
#63: +1
#66
#65: Igen, volt is, hogy eltévedtem a rendőrőrsön. :-D
#65
#63: Ami viszont nagyon tetszett az hogy nem nézte szellemileg visszamaradottnak a játékost és mutatta mindig merre menj és mit csinálj.
#64
#63: Azért az 5 nekem már túlságosan akcióba ment el amire nem is volt alkalmas a lomha irányítás, nekem a Rev2 az etalon a sorozatban meg a 7.