Resident Evil 2 teszt

Leon S. Kennedy és Claire Redfield épp Raccoon City felé tartanak, de ekkor még nem sejtik, micsoda borzalmak várnak rájuk. Rögtönzött menedékük, a rendőrkapitányság sem tart ki örökké, így meg kell keresniük a kiutat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#80
https://9gag.com/gag/a0Qo53B Ez meg bekerülhetne titkos befejezésnek.
#79
#78: Eddig nem indul jól amúgy mert Dualshock4et nem szereti, meg van zakkanva. De lusta voltam ha már letettem a seggel elöásni a szekrény mélyéröl az elhasznált de még üzemelö One kontrollert.
Olcsón zsákoltam be, 2500at csak megért egynek. Holnap kiderül.
#78
YanezModerátor
#77: A hatodik rész számomra a legrosszabb rezi. Annyira akció és amatőr, hogy néhány óra mulva kikapcsoltam és töröltem a gépről. Én hülye még pénzt adtam érte.
#77
#74: Az lesz, csak elöbb nekiesek a 6nak.
#76
#75: Többször előjött már itt a téma a kikerülésről. Szerintem ez maga a nagybetűs fanservice. Régen sem lehetett kikerülni őket, most sem lehet. Más a megvalósítás, az élmény ugyan az. Amúgy, ha türelmesen elcsalogatod őket nagyobb helyre, akkor ugyan úgy ki lehet őket kerülni, mint Mr. X-et.
#75
#61: Az, hogy nem lehet kikerülni őket normálisan engem is nagyon zavar. Minap letoltam az eredeti részt, még mindig lazán megy, hogy hardon is lőszerboltot nyithatnék, mert simán lehet kerülgetni a zombikat. Itt még normalon is figyelnem kell az életre és a lőszerre. Ami nem gond, viszont az, hogy kikerüljem őket zavaró hogy a szerencsén múlik
#74
YanezModerátor
#73: Amikor újrapörgettem ps4-en engem is pontosan az bosszantott, ami személyedet. Na meg az, hogy lövés közben nem lehet mozogni a karakterrel. De egy kis idő után teljesen megszoktam és gyakorlatilag nem is zavart. Ez mind a játék magasfokú hangulatának tudható be. Adj néki mégegy esélyt more!
#73
#72: Amikor kipróbáltam a kutyaszar irányítás meg hogy nem tudok szabadon körbe se nézni a kamerával felbosszantottak.
#72
#71: 4 kap esélyt? Szerintem az a ps2 csúcsa! Valami kegyetlen jó volt... 2 3 után a kedvencem!
#71
#70: Jo lopakodast szeretem. De akinek már volt balta a kezében tudja hogy egy csapastol nem lesz hasznalhatlan.
Az open world mondjuk teljesen feleslegesen hangzik.
Na az elsőt majd meglátom csak most potolom a régi Resiket, 5ot tolom aztán 6, majd 0 és 1 HD. 4 is kap meg egy esélyt hatha megszokom a retek kamerát.
#70
#62: Nem tudom, mennyire szereted a lopakodós játékokat, de az Evil Within 2-ben szerintem nagyszerűen lehet lopakodni (persze nem mindig) és úgy más értelmezést nyer az egyszer használatos balta is. Nekem speciel ez még plusz érdekességet és feszültséget hoz a játékba ez a dolog. Nálam az Open World futkároztatáson csúszott el a játék keményen, de amúgy jó lenne.
#69
YanezModerátor
#62: Mindenképp adj. Szerintem a chapter 5 végeztével véghezvétel tétel kedvet fogsz kapni.
#68
Az is nagyon tetszett hogy mindent mutatott a térkép (persze ha felvetted az adott hely tervrajzát) de mégis voltak nehéz pillanatok mert annyi a feladvány már az első órában.
#67
#63: +1
#66
#65: Igen, volt is, hogy eltévedtem a rendőrőrsön. :-D
#65
#63: Ami viszont nagyon tetszett az hogy nem nézte szellemileg visszamaradottnak a játékost és mutatta mindig merre menj és mit csinálj.
#64
#63: Azért az 5 nekem már túlságosan akcióba ment el amire nem is volt alkalmas a lomha irányítás, nekem a Rev2 az etalon a sorozatban meg a 7.
#63
#61: Sztem te egy akció horror játékot vártál, amivé a 3. rész után várt a széria. Személy szerint én kimondottan örültem, hogy nem mentek el ebbe az irányba, és nem volt se sprint, se puska vagy pisztolytusos agyonverés, és a kitérést is megtartották a késsel való védekezésnek. Nem mellesleg szabdalni is lehet a késsel, akkor meg nem tudnak elkapni. Plusz taktikázni is lehet (sőt, érdemes), nem fejlövés, hanem térd, attól megrogynak, és akkor ha a szorosan mellettük mész el se jön be az elkapás animációjuk. :-) Amire te vágytál, az más. Én kimondottan örültem, hogy megmaradtak a visszafogottabb, régi vágású túlélő horror keretein belül, amihez persze technikai butítások szükségesek, de engem nem zavartak. Sőt. Csak még jobban felerősítette a para faktort, hogy itt bizony bármikor meghalhatok.
#62
#58: Ha azt mondod lehet adok majd neki még egy esélyt. Anno eléggé felbosszantott az olyan hülye megoldásokkal mint az egyszerhasznalatos balta, meg a kikapcsolhatatlan, rohadt erős film grain.
#61
#60: Hát az nekem kocogasnak is gyenge, főleg ott jon ki ahol menekülni is kellene. Még én is gyorsabban tudnék ha szükség van rá pedig rokkant vagyok. Az meg elég idegesítő hogy sokszor ha a szűk folyosókon kénytelen vagy elmenni mellettük imadkozz ne kapjon el a grab animaciojuk. A földre került zombikat is le lehetne taposni, Leon egy fiatal, erős, jól képzett tiszt elvileg. Rev2ben még a csajok is képesek a földre került zombit késsel-feszitovassal agyonverni, de még a kislány is. Ez azért nekem szemet szúrt, a bossoknal meg főleg irritáló a csigatempója a karakterednek.
Megérte a REmake 2, de túl van pontozva a nosztalgia miatt szerintem.