Kingdom Hearts III teszt

A tapasztalat azt mutatja, hogy pont a harmadik részre sikerült a legtöbbet kihozni a Disney és a Square Enix fura crossoverjéből, de a sztori sajnos olyan lezárást kapott, ami miatt nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
#10: Abszolúte. Ha szereted az animációs dolgokat, meg pláne
#10
Meg venném a játékot. De van értelme úgy elkezdeni a játékot, hogy előtte sosem játszottam KH játékkal?
#9
Várjuk switchre ;)
#8
#7: Örülök, hogy a Ratchet and Clank-ot hoztad fel példának, az ugyan is nagyon betalált nálam, pedig ott is mindenféle háttértudás nélkül ültem le játszani vele csupán azért, mert tetszett a gameplay, amit láttam a neten. Nem játszottam vele a régebbi konzolokon, kb. a létezéséről se tudtam. De hatalmas kedvenc lett. Ezzel a Kingdom Heartsal is hasonlóan érzek most, nem játszottam a korábbi részekkel, a sztori is homály, de nagyon vonz, amit láttam. :-) Szóval adok neki egy esélyt, természetesen majd egy sztori utánaolvasás után:-D
#7
Ezt a játékot csak bizonyos emberek tudják szeretni...akiknek ez a japán stílus bejön. Lehet jó a történet, lehet érdekes ez a különböző világokba ugrálás, de nekem valahogy ez a játék akkor is csak "meh"...én alapjáraton nem bírom az animéket, nem szerettem soha a Dragon Ballzt és társait, de pont ezért a Street Fightert sem, életemben talán 2-3 igazi animét voltam képes végignézni, mert nagyon nem az én világom, szóval én e miatt csak magát a játékot nézem és nincs bennem ilyen túlzó rajongás a téma irányt...szóval számomra ez a játék egy szűk 7-es talán, majd egy nap esetleg végigviszem és nem csak kipróbálom, amikor olyan kicsi lesz az ára, hogy annyiért már megfogja érni.

Olyan érzésem van, mint a Ratchet és Clanknél...jó jó, az értékelések miatt, hogy de jó játék rápróbáltam, de 2-3 pálya után annyira nem vonz, hogy huuu, mikor kapcsolhatom be újra a PS-et, hogy nyomjam vele. Valószínű ez volt az utolsó ilyen japán stílusú játék, amit kipróbáltam...adtam nekik esélyt, de egyszerűen egyik se tud bevonzani.
#6
Érdekes a bemutatkozásod nem itt hanem a leírásod ami a mai napra elég is nekem. Amúgy igen ír valaki valamit mik vannak csinál valamit és tesztelő jaj de csodás...
#5
SLi
#3: "na meg a mesteri pályatervezés ami érthetetlen megfogalmazás így. Talán a tesztelő nem játszott mással főleg hogy a grafika is dicsértető számára"

igen, nyilván ez az első játék amivel életében játszott, egyből cikket ír belőle, hát nem hihetetlen mik vannak?
#4
#1: Jajjjj, azt a csomagot néztem, de a 100$ rögtön elvette a kedvemet, pedig bele kellene kezdeni ebbe a loreba.
#3
Nem ismerve a sorozatot szereztem be és vittem végig mint újdonságra vágyó kis különlegesség talán ami elvarázsol gondoltam és elkezdtem de a rengeteg story pofázás tényleg megakaszt na meg a mesteri pályatervezés ami érthetetlen megfogalmazás így. Talán a tesztelő nem játszott mással főleg hogy a grafika is dicsértető számára pedig egyáltalán nem kiemelkedő sőt inkább max közepes jóindulatúan mivel hűek a meséhez és vannak régebbiek amik majdnem előző generációsak de a Karib kalóz egész pofás kivétel viszont a karakterek mindig normálisan kidolgozottak nem úgy mint a pályák. Az új élmény a Disney világaiban számomra csak az akció nyújtotta ami tényleg varázslatos és jól működő igen sokféle hentelősi lehetőség. Lehet kombozni rendesen rengeteg módon igen látványosan belézés fejszakítás vértenger nélkül szórakoztatóan. A főellenfelek nem kimondottan nagyon nehezek inkább nagyon hosszúak. Szóval félig elvarázsolt de a végére elég is volt aki viszont rajongó vagy félig ilyen japán stílus kedvelő annak betalálhat teljesen. Amúgy 8 pont korrekt.
#2
Nekem már most az év egyik legjobb játéka.Szinte biztos ott lesz az év végi top 3-as listámon.
Már több mint egy évtizede vártam a folytatást és megérte.Nagyon jól összerakott cím lett ez ,ami sajnos Magyarországon tényleg csak egy kisebb réteget mozgat meg,de nálunk nyugatabbra (illetve Japánban)hatalmas siker,aminek már azért is örülök,mert talán nem kell éveket várni egy új felvonásra...! :)
#1
Ez egyedi cucc. A magamfajta RPG s Pixarfan totál bepörög rá. S van egy mindent egyben csomag is,korábbi részekel. S meglepően szépen vannak azok is felhúzva. A történet viszont tényleg túl van spilázva.