DiRT Rally 2.0 teszt

A Codemasters négy éve újra divatba hozta a keményvonalas ralijátékokat, most pedig megérkezett a folytatás. A DiRT Rally 2.0 kemény, nem ismer kegyelmet, de olyan vezetési élményt nyújt, hogy azt bármelyik vetélytársa megirigyelné.
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
Kontrollerrel nyomom én is,semmi gond nincs vele,teljesen jó!
#13
#12: Köszi. Nekem az első túl nehéz volt kontrollerrel. Ha kicsit lemegy az ára, megszerzem ezt is.
#12
#9: én azzal játszom, szerintem talán jobb, mint az első, kontrollerrel.
#11
#8: Mondjuk ez azért elég durva egy rally szimnél (a feedback hiánya)
#9
Kontrollerrel milyen? Tudja valaki?
#8
Elegansan kihagyta a cikkíró, hogy PC verzion NINCS force feedback tamogatas a kormanyokhoz. Ugye mi a francnak az egy rally jateknal, valamint szinten PCn azok az elettelen kozonsegmodellek exponencialisan viszik le az FPSt 15re 1080TI kartyaval is. A steamen mixed az ertekelese nem ok nelkul. Ilyeneket nem lehet kihagyni egy reviewbol.
#7
A 2015-ös Dirt-et imàdtam, mèg most is jàtszom vele, igaz ritkàbban. Igazi szimulàtor, belső nèzetben hihetetlen valòsàghű az irànyìtàs. Ellenben a külső nèzetes vezetèsi èlmèny, azt nagyon elcsesztèk sajnos, pedig azt mindig jobban preferàltam. Kìvàncsi vagyok az ùj verziòban az àrkàdos irànyìtàst mennyire javìtottàk. Nèzegetve a videòkat nem sokat. Az autòk is alig törnek ha jòl làtom. ( lehet tèvedek ) A làtvàny inkàbb boxon szebb lènyegesen.
#6
Nem rossz, de már unom hogy mindig a mainstream autók vannak bennük. Beleférne az Astra, Megane, Felicia, Proton és Octavia is mint egy normális brit rally bajnokságon.
#5
Megvettem a Deluxe Editiont a megjelenés napján, és valami linkség okán tegnap előtt ültem csak neki. Na azóta le se teszem. Szerintem könnyebb, (Vagy tanulhatóbb/következetesebb) mint az első rész volt. És valóban, Xbox X-en parádés látvány, és a Deluxe Edition alig pár ezer forinttal volt drágább, meg fog térülni. Jó lett, eltalálták, kicsit aggódtam, hogy közelebb lesz a Dirt 4-hez, de nem, szinte tökéletes. (Az lesz, ha lesz finn/brit/görög rali is, gondolom a season 2-ben ezek lesznek.)
#4
Amikor Steamen értékeltem, én is 8-t adtam rá, most már talán a 9 lenne a helytállóbb. Nagyszerű vezetési élményt ad ez a játék. Ami a DLC-ket illeti, elég komoly tartalom fog még érkezni, így szerintem az a plusz néhány ezer forint - amivel a Deluxe Edition többe került - bőven meg fog térülni.
#3
8????!!!!
Én max 7.9-et adnék rá . Vagy 8.1-et. De pont 8??!! Na ne!
:)
#2
#1: Bizony. S Xbox X en parádés a cucc
#1
A negatívumokhoz: ez egy rally szim. Nem kell ide még játékmód kenblokkal meg egyéb idióta módokkal.
A csapatmenedzsment totál nem szempont egy rallyszimben..
És ki a francot érdekel hogy nincs fotómód... Bőveb 9-es a játék, a dlc politika ami aggodalomra adhat okot de ennyi.