Sekiro: Shadows Die Twice teszt

A Sengoku-kor derekán egy nincstelen árva legendás shinobivá, egy félkarú farkassá válik. Japánba visz minket a FromSoftware legújabb nagyszerű alkotása, de a friss külső ne tévesszen meg senkit: ezúttal sem lesz könnyű dolgunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#150
Na befejeztem, minden boss és miniboss megvolt amit megbírtam csinálni, most jön majd a bad ending és utána szeritnem egy kis pihi,majd a legjobb befejezést is megcsinálom.
Ami nagyon nem tetszett, hogy a minibossoknál nem nagyon erőltették meg magukat, szinte mindegyik szerepel többször, cserébe bossból kevesebb van és legalább azok közül szinte mind rohadt élvezetes. (Rátok nézek rohadtmajmok)
#149
Én ma jutottam el Owl elé kintről de nem igaz hogy zárva a mentések. Bent talán ahol a villám kardos volt remélem meg lesz. Tuti itt is leragadok pár napra.
#148
#147: Kamera, folyton beakado karakter( egyszer azért haltam meg mert az a dög felugrott, elfutni meg nem bírtam alóla mert beakadt a kerítésbe a karakterem) az aréna direkt szopat, és a boss movesetje is egy faszság. De legalább a hitboxa nem volt okádék.
#147
#146: Én azt hagytam is a picsába, final bossra legalább ráéreztem de a DoH az a From legrosszabb marhaságait hozza ahol a legnagyobb ellenség a kamera.
#146
Basszameg aki kitalalta a demon of hatredet :D
Még egy ilyen undorító, idegesítő, szar arénával ellátott bosst az életbe ne lássak (tudom tudom, most jön a final boss...)
#145
#143: Hú basszus tényleg nem véletlenül ácsorog ott a maki már lefáradtam ma. A nagy majomnál érezte a szemem a hirtelen gyorsaság akadozását. Máshol nem volt még ilyen gondom vagy észrevételem.
#144
#140: Mint mindennek, deflect meg attack agresszíven. Ha jól emlékszem őt pont jól lehet sorozni egy egy támadása után.
#143
#142: Puppeter a majomra és elvonja a figyelmét.
#142
Még jó hogy tartogadtam a sok felgyült kacatot mondjuk a Snap Seedből már adtam el mivel egész jó pénzt ad de hagytam van még mindenből. Lent a barlang mélyén mi a nyavalyát lehet azzal a kígyóval csinálni ott ahol egy majomka is ácsorog?
#141
#140: ! Snap Seed ! De a Fistful is jó ellene csak a Snap még az életéből is le szakít egy minimálisat.
#140
Levertem a gitáros szellem csajt is. Corrupted Monknak van gyengéje? Csak milimétereket tudok leszedni.
#139
Na meglett a majom most megyek a kísértet kiscsajhoz.
#138
Pár nap nem volt időm nyomni most újra vagyok és a fingos szardobálós gorilla majomnál vagyok aminek a 2. menete nem akar sikerülni. Már elfelejtettem hogy vagy 100-szor meg kell dögleni. Láttam videót amiben újjá éledés előtt beadja magának az Akos Sugart és kardozza amíg felkell és egyből ébredés után jön a piros pötty és kész. Nálam persze nincs ilyen próbáltam többször is.
#137
Na divine dragon is levágva, maradt ( ha jól tudom) két boss, meg három mini, és nekem be is van fejezve az első végigjátszás, de ez sajna a hosszú hétvégére marad az egyetem miatt.
#136
#132: Gratula harcos!
Nagyon megéri NG+ -ban tolni olyan bosszút állsz minden boss-on, hogy regénybe illő, lesz ahogy most nálam is.:)
#135
#130: Nagyon szépen köszönöm az infót!
Teljesen abban a hitben voltam ez az egy jó választás van a játékban, amit jó magam választottam és a többi rossz vagy kevésbé rossz. így viszont motiváltabb leszek miközben tolom a NG+ -okat.
További jó játékot!
#134
#133: Magam is meglepődtem, csak lementem mondom zh-ra való készülés előtt még egy próba, aztán meglett, bár a rizstől kezdve a pelleteken át feltámadásig mindent nyomtam a végén. A rohadt teleportálást leszámítva tök élvezetes volt, de a tetőn lévő szerirnem sokkalta jobb fight.
#133
#132: Hatalmas gratula, én az egyelöre feladtam.
#132
#131: Jaj, meglett :D
#131
Most jutottam el a második Owl fighthoz.....ez eddig hihetetlenül nehéz:"D