Tropico 6 teszt

Közel öt év után, új fejlesztőcsapat műhelyéből került elő a Tropico-sorozat hatodik része, melyben ezúttal is El Presidente bőrébe bújva kell egy karibi banánköztársaságot irányítanunk.

Kommentek

#5
#3: 3. rész nagyon jó lett, 4. továbbfejlesztette az alapokat, 5-tel megindult a lejtmenet (megjelenés után fél évvel 5 euró volt a complete edition...).
#3
Nem értem, hogy tudott ez a játék eljutni a 6. részig, már az első is egy gyötrelem volt. Meg kicsit cink már ez a diktátorozás.
#2
1-2-3 részel játszottam rengeteget. Steamen megvan a 4-5 is, de mivel nem készült teljes fordítás mint az előző részekhez, elég keveset toltam őket. Az én angolom kevés ahhoz, hogy ki tudjam élvezni a játékot. Ha lesz fordítás, biztosan behúzom majd. Ha nem, akkor valsz hagyom ezt a részt, annyi újdonságot nem hoz, hogy mindenáron megvásároljam.
#1
"Mondanom sem kell, elég bénán nézett ki, hogy az országban, ahol nagyrészt földműveléssel és bányászattal keresik a kenyerüket az emberek, hat újság szerkesztősége is áll…"

Hehe. Emlékszem a Caesar III-ban volt hogy 4 Colosseum is volt a városban, de a népek sírtak hogy nincs elég szórakozási lehetőség. :D