Metro Exodus teszt

Van élet a moszkvai metróvonal szövevényes alagútrendszerén túl is! A Metro Exodus maga mögött hagyta elődeinek kötöttségét, és kinyitotta a kapukat egy izgalmas, új világ felé.
  • Írta: szlav

Kommentek

#26
#21: Nincs nagy baj a játékkal, nyugodtan tehetsz vele egy próbát sztem, nem hiszem hogy megbánod. Én jól elvoltam vele, csak a zártabb részei jobban átadták nekem azt az atmoszférát, amit számomra egy Metro játék jelent, de ez nyilván egyénfüggő. A sivatagos részt mondjuk én kukáztam volna, az nem jött át vhogy...
#25
Én már 2x végig játszottam. Szerintem tök jó lett és minden hibája ellenére van hangulata!
#24
Egyszer toltam végig "Hardcore" fokozaton, nekem egy 1x játszós game lett pedig vártam nagyon,(nálam 7pontot ér nem többet) be is cseréltem mikor hoztam el a Sekiro-t amit viszont nagyon nem bántam meg.
#23
#16: Jólvan, látom csak nem bírod ki hogy kisóvodásként ha már hazudozol,óvodásként "papagájreget" gyártasz itt is beugass.:)
Nem hazudtolod meg azt a szintet amit képvisely Haslerfan. De menjél vedd a pizsit holnap suli nehogy anyuék elverjenek.:)
#22
#17: Neked meg aki kábé mindent fikázni jár fel az oldalra nem. És persze nyugtázzad Haslerfan barátod kötekedő kis kommentjét na.:)
#21
#19: Köszi, akkor ezt kihagyom.
#20
#19: Ja igen tényleg a töltés az valami iszonyat Ps4 Pron volt hogy azt hittem már lefagyot de nem csak Ps1 szint időben. A nyitottsága szerintem egyéni bejön vagy sem nekem igen.
#19
#14: 2szer kiestem a pályáról, ezen kívül pár apróbb bug akadt, de sztem rendben van ps-en. Ami szembetűnö volt az a töltési idő a nagyobb pályaszakaszok előtt, ennyit még 1 játékom sem produkált... Kisebb lassulások vannak, de ritka, összességében jó játék, de nálam levont az értékéből a nyitottabb megvalósítás.
#18
#13: Hát ez jó szöveg megjegyzem.
#17
#16: Neki tetszett a 15-20. órában is ugyanazt a szutyok emberi mutanst lelőni, tetszett a neki artyom testbeszéde, az egy szem értelmes szereplő benne (anna), a tájak, meg úgy összességében minden.

A fegyver custom is igazából ha valaki kicsit is rájött, kb dísznek van. Mert oké, szép és jó, de kb az egész játékot két darab fegyverrel ki lehet vinni. Tehetsz rá nagyobb csövet és más scope-ot, annyit nem segít. A fegyver takarítás ér valamit, mert az ront a damage-en, kb ennyi értelme van.
#16
#13: ne foglalkozz vele, mindenkinek nekimegy, akinek nem tetszik az a játék, ami neki igen.
#14
PS4en tolta valaki? DF szerint ott okádék lett a port.
#13
#12: Igen akinek nem tetszett a metro exodus az nem is játszott vele! Tudod az ilyen emberek miatt találták fel az óvszert, de úgy látom nálad már elkéstek a szüleid!
#12
#11: Na uigen ha játszottad volna és nem mese lenne tudnád hogy ez nem lezárás arról meg szó nem volt hogy ez trilógia lenne..:D
#11
#4: Először én se értettem mi a baj a játékkal! Aztán rájöttem ez bizony unalmas lett! Az első 2 rész után egy ilyen lezárást adni egy trilógiának!
#10
Nekem mocskosul bejött. Bár az utolsó előtti pályán már gondolkodtam, hogy mennyire kezdem unni, de az utolsó pálya, de főleg az utolsó 10 perc a kocsival... Húbammeg. Az ending után csak ültem, és nem tudtam megszólalni (jó befejezés).
Nálam csont nélkül kap 10 pontot. Grafikát nem számolok, sima fullhd ment nálam, és pár dolgot le kellett húznom (gt1050ti). De a hangulat nagyon ott volt.
#9
Na ez, az a játék, amelyik trailer és gameplay alapján is megvett. A 8/10 most jó. Én kissé elfogult vagyok, így 9/10 adok rá :D
Nekem mindhárom kurvára bejön. A szinkronhangoknál lehet felfedezni némi nem eléggé tökélets orosz akcental rendelkező emberkéket, de az minimális.
A grafika, fegyverek, craftolás, agyon jók lettek.
#8
#5: 4-5 óra alatt még csak nem is láttál ebből semmit.:)
Ízig vérig Metro - Stalker egyveleg a játék ütős hangulattal. Mondjuk tény nem normalon vagy alatta kell játszani illetve vannak bugok is meg pár marhaság,de lazán hozza az első két részt és a stalkert.
#7
Nem tudom kinek hogy de nekem tetszik. Pontozás... nem értem, ha lehet akkor legalább viszonyításként odairni hogy mihez viszonyítva jobb vagy rosszabb mint a másik játék. A legnagyobb gond ezekkel a kommentekkel, hogy akinek tetszik nem kommentálja, vagy csak minimálisan.