World War Z teszt

A Saber Interactive jó pár évvel a film és több mint egy évtizeddel a könyv után látta elérkezettnek az időt, hogy játék készítsen a World War Z-ből. A kooperatív módra kihegyezett cím azonban a történet helyett inkább az akcióra helyezi a hangsúlyt.

Kommentek

#8
#3: Azért fogyott jól mert szar. És azért is játsszák sokan. Aha :)))
#7
#4: Simán. A botok annyira fedeznek,segitenek,hogy very hardon is lehet játszani.
#6
#5: Szólj ha lesz benne 4fős co-op.
#5
Ez az a játék amit akár csak nézni is pont annyira fáj, mint játszani... :) Illetve annyit tennék hozzá, hogy marhára nem kifinomult a látvány, a zombik animációja olyan darabos, hogy az siralmas és össze vissza csúszkálnak, mintha dróton rángatnák őket. :(

Baromi kiszámítható és egyben frusztráló a játék. Nem az érzem, hogy nehéz, hanem, hogy kretén módon unfair. A creeperektől megy egyenesen agyrákot kap az ember... Ebben a formában inkább 5-6 pont. Haverok nélkül nekiesni meg teljesen értelmetlen pénzkidobás. Ha már sok zombit akartok és hangulatot akkor 100x inkább ajánlom a "Days Gone"-t ... :)))
#4
#2: Ezek szerint lehet egyedül játszani?
Multizni nincs kivel és mikor, de lehet nagyon akciósan néha nekimennék egy hordának relaxálásként!
#3
Én nem láttam ezt a játékot, de a cikk alapján akkor arról van szó, hogy "akár jó játék is lehetne, de nem az".. :D
#2
Pár dologgal kiegészíteném:

Nincs privát mód, így ha 2-en vagy 3-an tolnák le a játékot akkor 1-2 random játékost mindeképp berak a játék. Emiatt kb lehetetlen komolyabb nehézségen letolni a játékot ha nincs meg a 4 fős csapat.

Mivel a randomok gyökerek, akik mostanra unásig játszották a játékot és már csak farmolni járnak fel, ha mostanában veszed a játékot és egyedül tolnád, inkább nyomd offline.
Ellenkező esetben semmit se fogsz látni a játékból, csak a pálya túloldalán rohanó csapattársad, aki semmiben se segít.

Azzal együtt, mi nagyon elvagyunk vele.