Rage 2 teszt

Nyolc év után érkezett folytatás a Rage-hez, melyet az id Software a Mad Max és Just Cause játékokról elhíresült Avalanche Studios segítségével rakott össze. A motorcsere mellett dizájnváltáson is átesett a játék, de sikerült felülmúlni az elődöt?

Kommentek

#33
#15: Mi ugye váltottunk szót erről megjelenés előtt. Én azt mondtam, hogy rettenetnek néz ki, te azt, hogy addig tetszik és valószínű jó lesz ez számodra. Most azért megkérdezném, hogy végül is mi a véleményed.
#32
En csak azt bánom hogy most vettem meg, teljes áron. Nem sok játék volt még amit megvettem és nem játszottam végig, de ez lehet olyan lesz.
#31
#27: Nekem ez sem unalmas egy percog sem, en nagyon elvezem.
#27
#25: Az viszont technológiailag is ott volt (még ha az elején komoly problémákkal is küzdött). No ez a rész messze nem csap oda ebben sem. Én imádtam az első részt, de az egy percig nem volt unalmas.
#25
#24: Kb ugyanez volt az előd is mégis le volt szarva, mert a lövöldehangulat rohadtul adta magát.
#24
#23: "Unalmas, kihasználatlan nyitott világ

Szinte teljesen felesleges járműves részek"

Ezek viszont játékmenetbeli hiányosságok.
#23
Gyorsan megnéztem és majdnem ugyanezeket a hátrányokat írtátok az előző részhez is és 8,8 pont lett. Ráadásul azt sem értem, hogy a gyenge történet miért áll negatívumként? Mert az előzőnek is akkora jó volt a története és arra emlékszik mindenki? Ilyen erővel a DOOM 8,8 pontja is 6,8 pont, mert szar a története.

Szerintem ez az a játék lesz, aminél csak egyetlen pontot kell alaposan górcső alá venni a látvány mellett, ez pedig a játékmenet, és ha így nézzük én biztos vagyok benne, hogy többet ér ez a játék 6,5-nél vagy a Gamespot, IGN 6 és 5,8 pontszámainál.
#22
Egyetértek a pontszámmal, amennyiben valakinek nem jön be a játék. Viszont ha beszippant, élvezed, akkor tökre jól el vele játszogatni, a sztori legalább akkora hülyeség mint bármelyik másik játékban, és egyelőre ennek az alibi open-worldje sokkal királyabb, mint pl a Wildlands, ahol lelövök mindnekit, majd 2 perc múlva ha visszajövök már megint ott leledzik ugyanaz a brancs, tök nem hihető, holott az pl egy real shooter akar lenni.

Én nem bántam meg hogy megvettem, bár akciósan persze (Greenmaggaming), de bitang nagy fun az öldöklés benne, Doom szintű, shottie állat, a környezet és a collectible-ök is királyak, legutóbb egy ládát 20 percig kerestem annyira el volt dugva :D a vezetés gagyi, de van girokopter is ám :) Szóval ebből a tesztből annyit vonnék le, hogy ha csak unatkozol, nem annyira tetszik a Rage világ, és megvennéd akkor lehet nem éri meg, de ha így rápörögsz hogy kéne egy kis kaotikus zúzda király képességekkel, fegyókkal, térképkipucolással akkor simán 8-as a játék. PC-n nyomom és semmi akadásom, bugom nem volt még Bethesda launcherből.
#21
#19: Szóval attól leszel fasza ha paraszt vagy a másikkal? Köszönjük, versenyben vagy a bullshit awardért, és valószínűleg meg is fogod nyerni.
#16
Ezek után csak bízni tudok benne, hogy hamar beszakad az ára, mert a gunplay azért érdekel.
#15
#9: Te ki tudod amúgy fejezni magad civilizáltan is?
#14
#11: Teljesen egyetértek! Az a karóvető, te jó ég:D