A Plague Tale: Innocence teszt

Nem elég, hogy javában tombol a százéves háború, a fekete halál is makacsul tizedeli Franciaország lakosságát. A borzalmakat Amicia és Hugo párosán keresztül ismerjük meg, miközben az inkvizítorok is a nyomunkban loholnak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#16
Törölt felhasználó
Másfél órája szereztem be.GoG-on most 15euró csak.
Egy órát játszottam vele, és nagyon megfogott.Úgy hiszem ezt is egyhuzamban alvás nélkül játszom ki :D. Grafika 1920 ultrán 10/10 , hangulat 10/10 harcrendszer 10/6, de ebben nem azon van a hangsúly eddig.

Egyébként van már hozzá magyarítás, ha valaki ezért nem próbálta volna eddig ki.
#15
14#
Hm... akkor azèrt vannak hibàk rendesen ezek szerint, kàr èrte, pofàsnak làtszott, de azèrt leìrni sem kell teljesen talàn.

neotechtr!
Annyit mèg hozzàtennèk, hogy valamièrt rengeteg magyar embernek iszonyatosan csapnivalò a nyelvèrzèke, konkrètan sokakat oktathatnak remek tanàrok, akkor is gyengèn fognak tudni idegen nyelveket. Igaz, ha beszèlni nem is fognak, a szavakat megtanulhatnàk, akkor olvasva azèrt tudnàk èrtelmezni az adott mondatokat.
Meg az is igaz, magyarul sem tudnak rendesen, ìrni meg plàne. Ìgy valòban nehèz..
#12
#11: Hát nem tudom. 37 vagyok, az egyik suliban a németet rugdalták belém, a másikban (plusz játékok) az angolt, és mindkettő megy. A fiatalok meg magyarul sem tudnak, ffs
#11
Nyarlako!
Igen, bizony igazad van.
Az idősebbeknek nem volt anno kötelező az idegen nyelvismeret, a mostani generàciò szinte mindegyike makog ìgy vagy ùgy 1-2-nyelven min. alapszinten.
#9
Persze ez nem biztos hogy rossz hìr. Jàtèkos függő a dolog. Pàr youtubernek tetszik. Ez a jàtèk egyedi hangulattal/atmoszfèràval bìr, ezt meg kell becsülni. A magyar fordìtàs hiànya miatt viszont korlàtozott lesz az èrdeklődès irànta idehaza ebben biztos vagyok.
#8
Logic5!
Ez nem jò hìr. Ùgy nèz ki, inkàbb a hangulatra helyeztèk a hangsùlyt a fejlesztők.
#7
#6: Azzal nincs is baj, de pár óra után nálam totál unalomba fulladt... Sajna semmi kihívás nincs benne.
#6
Egyèbkènt règ nem làtott rèszletgazdag a grafika, hihetetlen szèp a környezet. Anyàm, hogy mutat ez ps5-ön majd!?
#5
4#
Pontosan, egyetèrtek!
Viszont sajnos tudjuk a magyar fordìtàs akadàlyait is, nem kimondottan a nem akaràs miatt nincsen magyar szöveg.
#4
Köszönjük a tesztet. Én is megvettem a gamet csak még nem álltam neki, mert még bőven a Days Gonet nyomom. Belenéztem csak és valóban nagyon autentikus és hangulatos. Csak azt nem fogom fel hogy egy ennyire történet központú játékot már megint úgy adnak ki hogy semmilyen magyarosítás nincs hozzá.... Komolyan nevetségesnek tartom már ezt!!!! Előre kérek mindenkit ne gyertek azzal hogy az angol világnyelv, meghogy kicsi a piac mert ezeken már rég túl vagyunk,és szánalmas kifogások amik ráadásul nem is a valódi okai. Lásd ps exkluzívok... Pl a Days Gone eszméletlen élmény így hogy minden szavát értem össze nem lehet hasonlítani a magyarosítás nélküli játékokkal. Jó lenne ha végre valaki lépne ez ügyben mert rengeteg játék fele akkora élményt sem nyújt így....
#3
Patkánybuli
#2
Szegény patkányokat mindenki csak bántja...
#1
Köszi a tesztet, az egyik nyári programom ez lesz a szabadság alatt.