Judgment teszt

A Yakuza-sorozatot fejlesztő Ryu Ga Gotoku Studio új játékkal állt elő, de azért annyira nem távolodtak el az alapműtől. A Judgment új történetet mesél el, nagyrészt új karakterekkel, de a játékmenet ismerős lesz a rajongóknak.

Kommentek

#8
#2: Ebből a hsz-ből látszik, hogy miért Magyarország az egyetlen ország, ahol az xbox eladások elérik a PS-t, sehol máshol Európában. Vannak ilyen hívők, akik bemantrázzák maguknak, hogy az egész videojáték újságírói szakmát lefizeti a SONY. Az összehasonlításodhoz: Nálam jobban senki sem szerette volna ha jó az új metro, de olyan szinten bugos az egész, hogy gyakorlatilag játszhatatlan. A lopakodásra épülő játékmenetben random beragadnak az ellenfelek, észrevesznek 100 méterről, vagy 1 méterről nem. Ha csak videókat nézel, persze, hogy úgy tűnik, a Metro valami nagyon király cucc, a Days Gone pedig egy átlagos játék. De a Days Gone storyjában olyan dolgok vannak, amiket még játékban nem is láttam, csak filmben. Nálam kereken 1 ponttal jobb, mint a Metro, pedig a Metroból Aurora editon van PC-n, 4K-ban toltam végig.
#3
#2: Ne haragudj, de te kötelességednek érzed, hogy minden ilyen, és ehhez hasonló játéknál ott kell lenned rontani a levegőt? Múltkor a Yakuza Kiwami 2-nél, most meg itt.

Attól még, hogy neked nem jön be, ez simán egy 8 pont körüli játék szórakoztató játékmenettel és annyi tartalommal, amit szinte bármely AAA játék megirigyelne. Persze valamilyen szinten rétegjáték, nem mindenkinek fekszenek a japán videójátékok, de ettől még igenis van létjogosultsága a nagyobb címek között is.

"1 ponttal több, mint mondjuk a Mortal 11, féllel, mint a Plague Tale, féllel, mint a Metro Exodus" Gratulálok, sikerült kiválasztani pont azt a 3 játékot, amiknek a lehető legkevesebb köze van ehhez, és azokhoz viszonyítasz... Főleg úgy, hogy ehhez a 4 játékhoz 3 különböző ember írta a teszteket, különböző ízlésekkel, preferenciákkal. Ja, hogy az a problémád a PS exkluzívok mindig fel vannak szopva? Hmm, azért ez se teljesen igaz: The Order 1886, Knack 1-2, Driveclub, etc. Lényeg a lényeg, ez a játék simán megérdemli a fenti pontozást, PS exkluzivitás ide vagy oda. Az meg hogy neked ennél kevesebbet ér, egyéni szocproblem.
#2
Azt sem tudná az ember, hogy ezek a játékok léteznek, ha nem lennének itt mindig hántorgatva, meg felpontozva az égbe. 1 ponttal több, mint mondjuk a Mortal 11, féllel, mint a Plague Tale, féllel, mint a Metro Exodus, .. mindegy. A Days Gone pl ugyanígy 8.5, tehát megállapítható, hogy a PS játékok itt 8.5-től indulnak.