Crash Team Racing: Nitro-Fueled teszt

Az Activision eddig kétszer is ügyesen nyúlt vissza klasszikusaihoz, a rajongók pedig zabálták a múltidézést. Nem meglepő, hogy a kiadó és a Beenox egy újabb felejthetetlen gyöngyszemet támasztott fel.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#25
Hát eddig csalodás pedig az eredetit imádom.
Ugyanaz a problémám szóról szóra amit a teszt is ír.
Régi adventure modban nem volt nehézségi szint, most mért kellet?
Belövöm közepesre és hiába ismerem a pályát hiába tudom az utat megyek az ideális iven nem tudok power slidolni..
Eredtibe ez csak az idöemer megszerzésében akadályozot minden más gond nélkü legyürhető volt, nem ugy mint a mario kartban, itt minden elfél tolja esélyem sincs ha én tolom simán a falnak megyek már ha bekapcsol...
#24
#14: Nagyon átérzem a problémádat és részvétem. :D
#22
#21: Videókról. Onnan aztán marhára.
#20
#19: Nyilván a demó lenne a legjobb megoldás. De ha megnézed pl a játék reddit fórumát, senki sem problémázik emiatt. Oda pedig azok járnak többnyire, akik játszanak a játékkal. Persze én nem akarok senkire ráerőltetni semmit. Ha ez ennyire zavar, emiatt nem vagy benne biztos, akkor ne vedd meg. Én csak tanácsot adtam, mivel szerintem ez esetben nem éri meg foglalkozni azzal hogy 30 vagy 60. De ki tudja. Mindenki máshogy van bekötve, ami valakinek tökéletes, az lehet hogy másnak játszhatatlan. Valaki megeszi a teljesen megbarnult banánt is, valakinek meg az is gond, ha van egy kis barna folt a héján. (Real life experience)
#19
#18: És ha megveszem de nem érzem elég simának kenjem a hajamra? Ez a grafika se indokolja meg a 30at. Dobjanak ki egy demót.
#18
#17: De amúgy tök komolyan mondom, ha valakit érdekel a játék, nehpgy csak azért ne vegye meg, mert 30 fps
#17
#16: Nagyon szívesen. :)
#16
#13: Ok. Köszi!
#14
Nálunk asszony 2 nap után visszatért a Mario Kart-hoz (nagy sajnálatomra), pedig pont azért rendeltem elő PS4-re, hogy én is használhassam a Switch-et mikor otthon vagyok.
#13
#12: Biztosíthatlak, hogy sem az irányítással, sem a sebességérzettel, sem a poweruppokkal nincs semmi probléma. Hozza azt a bizonyos szintet. Azt pedig elhiszem hogy jobb a 60 fps a 30-nál, pláne egy versenyjátéknál, de ha valami ilyen jól működik 30-on is, mint a CTR, egy fél gondolatot sem fogok arra pazarolni hogy miért nem 60.
#12
Amugy elhiszem h sok embernek nagy elmeny csak amikor már rongyosra játszottuk a beach buggyt amibe a gameplay es a powerup-ok nagyon jol elvannak talalva, amikor visszafele kompatibilitasban tudsz jatszani egy sonic all star racing transformeddel. Akkor az ember varna a szintet. Mindenki szereti a szép grafikát de kartos játéknál irányítás,sebesség érzet, powerup a lényeg.
#11
#9: Karakter valasztasra gondolok. Amikor meglattam nem akartam elhinni. Nyilvan vannak dolgok amin nem tudsz valtoztatni es nem is kell de h egy ekkora studional nem volt senki sem aki szolt volna h talaljatok ki valami mast. A 30 vs 60 fps-re meg eleg ha annyit mondok h amikor megvettemvaz uj X-et akkor alapbol 30 fps-el ment a Horizon 4. Fél óra játék után bementem a menube es atallitottam Full HD 60fos-re. Most nem azert de sokkal nagyobb a kulonbseg. En sem gondoltam elotte h ennyit szamit.
#10
#9: Teljesen egyetértek. Sokkal többet ad ez a játék, mint amit elvártam. Ha valakinek ez sem felel meg, azzal nem lehet mit tenni. Az ő bajuk. Illetve ha nem írták volna hogy csak 30 fps, nekem simán behazudhatták volna hogy 60. Nem tűnt volna fel. Teljesen folyamatosan megy sima ps4-en is.
#8
#7: Versenyjátéknál nekem sem fér bele sehogy a fejembe a 30, föleg hogy a grafika se indokolja. Lehetne valami demó ne vegyek zsákbamacskát.
#7
Szerintem a Beach Buggy nem komolytalan! 60 fps 4 felé osztott kepernyon is. 6-an is lehet vele jatszani. Sztem nagy problema a feluletes cikkek a Crash team racingrol. Nincsenek kivesezve a jatekmodok. Senkit nem erdekel a 30 fps pedig ez egy versenyjatek. Online jatek problemaja folott nagyon durvan mindenki elsiklik. Komolyan mondom nem ertem. Hogy lehet igy megkapni a 8-9 pontot mindenhol. Raadasul ahogy regen ugy most is nagyon kemenyen lop a Mari kart-ol. Csak ott mukszik az online es meg wii u-n is 60 fps volt. Szoval nekem csalodas, pedig nagyon vartam. Remelem a Beach buggy 2 egyszer megjelenik konzolojra is.
#6
Kedvencem :)