F1 2019 teszt

Természetesen idén sem maradunk Formula 1-játék nélkül, melyet ezúttal is a Codemasters csapata rakott össze. Formula 2-es versenyeket, valamint grafikai újításokat ígértek az előzetesek - lássuk mit sikerült ezekből megvalósítani!

Kommentek

#30
#29: +1

Tény, hogy sajna már lassan úgy kellene hívni, hogy "Formula 1 Hamilton Edition", de azért most volt egy-két jó futam. Reméljük a Red Bull, és a Ferrari is észhez tér, és nem lesz egyeduralkodó a merci. Mondjuk évek óta erre várunk, de nem adjuk fel!
#29
#28: Mert milyen legyen a Forma 1 szerinted?! Izgalmas volt a mostani futamnak a vége. Nem nézed nem nézed. Szerintem inkább az miatt hagyod ki mert már nincs ott a kedvenc pilótád vagy akik nézték régebben melletted azok már nincsenek ott. Semmi köze nincs ehhez. szvsz foci se sokat változik évente, de még a csokifagyi íze is minden évben ugyanaz. bleeeeeeeeeeeh!!!!!!!!
#28
Hétvégén megnéztem egy futamot, mert lenn voltunk anyósoméknál és egyszerűen nem találtam jobb elfoglaltságot... Aztán rájöttem, miért nem nézem 5 éve az F1-et... :( Ez botrány, meg az is, hogy még mindig itt tart a cirkusz és nem haltak belőle éhen az érintettek ... :( De amúgy a játék is példázza az egészet... hogy ezt évente el lehet adni nyereségesen... egyszerűen hihetetlen...
#27
NorbiiiModerátor
#26: Köszi! :)
#26
#18: Külön ki kell választanod az esőgumit. Amúgy vedd fel a nehézséget, meg a büntetési rendszert is állítsd realisztikusra, és akkor kapsz majd büntit, ha kivezeted a másikat a pályáról meg minden.
#25
#24: Jogos. Nem kell nagy durranás, csak legyen jópofa mint a Journey. Én speciel ahogy megvettem a 19-et és kiderült hogy két szezonnak korábban kezdődött Hunter története, rögtön rárepültem a 17re.
#24
#16: Kár. A fifában jópofán megoldották a sztorit.
Nyugodtan megcsinálhatnák itt is, több embert bevonzana.
#20
"Valamint egy riválist, egy rosszfiút, aki – igen, kitaláltátok – egy hatalmas nagy seggfej..."

Aha, szóval Lewis Hamilton őblessedsége a főellenség...:D :P
#19
NorbiiiModerátor
Én Vettel drukker vagyok, de a tavalyi német futam óta Vettel szétesett fejben, ráférne már egy győzelem, mert önmagában szerintem van olyan jó pilóta, mint Hamilton, még ha most ez nem is látszik.

Kár, hogy Vettel tavaly kicsúszott, mert ott akár meglehetett volna neki az ötödik vb címe, és akkor most nem 4-6 lenne Hamilton javára (a 6. már majdnem biztos).

Vettel kellett volna a Mercibe és akkor már 7-8 világbajnoki címe lenne, ennyin múlik az egész. Amikor 4 címet nyert egymás után, ki gondolta volna, hogy így megváltozik majd az erősorrend. Hamilton nagyon jó pilóta, de szerencséje van, hogy egy ilyen Merciben van már hosszú évek óta!

Jó lenne ha holnap a német nyerne, jót tenne az önbizalmának.
#18
NorbiiiModerátor
Segítséget kérnék!

A Kínai nagydíjon eddig nem tudtam továbblépni. Elkezdem a versenyt semmi gond, majd elérkezik a 3. vagy 4. kör, kimegyek kereket cserélni, az eső esik, és az új gumikkal teljesen irányíthatatlanná válik a kocsi az esőben....(Próbálkoztam a gumikkal, de lehet nem jól csináltam, azt gondoltam, hogy automatikusan a megfelelő gumikat fogom kapni.)
Tanács?
#17
NorbiiiModerátor
Az F1 2018-ban simán lehet úgy előzni, hogy kanyarokban bedobom az autót, kicsit kilököm a másikat, és még büntetést sem kapok, és ez számomra kicsit elvesz az élményből. Nem mostanában játszottam vele úgy igazán, a jobb élmény érdekében megpróbálok tisztességesebben versenyezni.
#16
#15: Én azt hittem itt is az lesz, amikor láttam, hogy az F2-ben van az a csapattársam, bunkó rivális rész. Meg is örültem, de aztán kiderült, hogy miután átkerülünk az F1-be, el is felejtődik és soha nem találkozunk egyikkel sem. Így viszont kb. semmi értelme nem volt belerakni. :-/
#15
Mondjuk egy afféle komolyabb karrier módot mint a Fifában a Journey nyugodtan beletehetnének....
#14
#10: Ja, F1 játékban kiváló lenne :) Vagy le kéne gyakni a szerelőket is, ha driftelve csinálod több pont. És már F1 Carmageddon lehet belőle.
#13
SLi
#12: Nyilván valahol nehéz dolog mert próbálják minél biztonságosabbá tenni, viszont annál kevésbé érdekes az egész, és most itt nem a bukásokra hanem a szoros izgalmas párharcokra gondolok. Persze senki nem akarja hogy bárki is meghaljon de sajnos kivették az egésznek az élét. Régen még az átlag ember is sorolta a pilóták neveit most meg aki esetleg ismerek az is a régiek közül kerül ki vagy régóta ismert még ha nem is volt még akkor f1-es mint például Verstappen.
#12
#11: Nem csodálom, a jelenlegi F1 egy fos. Agyon szabályozva agyonpénzelve. Unalmas. Régen rajongtam érte, aztán ahogy egyre inkább arról szólt melyik a jobb autó a nagyobb biztosabb háttérrel akiknek esélye is van, és telerakták idiótábbnál idiótább szabályokkal, egész egyszerűen unalmas lett.
#11
SLi
#7: emlékszem gyerekkoromban még szinte mindig mindenhol téma volt az f1, a mostani fiatalok (10-18 évesek) jószerivel azt sem tudják hogy létezik