Wreckfest teszt

Itt nincs helye a finomkodásnak. Egyszerre kell ravasznak és mocskosan környörtelennek lenned, ha győzedelmeskedni szeretnél. A siker érdekében pedig azért sem kár, ha darabjaira hullva érsz elsőként a célba.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#15
13# Nem erről van szó.
12# Azért mert te nem tapasztalod, attól még mások igen. Ezt a játékot annak idején egy egészen realisztikus szimulátor irányba kezdték el fejleszteni. Akik akkor befizettek rá, ezért fizettek. Aztán jött egy nagyobb „botrány” (még bőven az early access idejében) amit az váltott ki, hogy egy frissítés új, és sokkal könnyedebb vezetési modellt, és visszafogottabb törést hozott az előzőekhez képest. Sokan hőbörögtek, és sokan csalódottan ott is hagyták akkor a játékot. A játékosbázis azóta nőtt, és ugyanakkor részben ki is cserélődött olyanokra, akiknek bejön ez az arcade vonal. De azóta is van folyamatosan egy kisebbség, akik rendszeresen hangot adnak nemtetszésüknek, hiszen tovább folytatódik a játék butítása, árkádosítása. Csak egy pár ilyen a legutóbbi, konzol megjelenés alkalmából jött frissítésre reagálók közül. Én velük értek egyet:

„Please bugbear, bring the old handling model back. „

„Sadly, I can back up what people are saying about the new handling model. It feels arcadey, unpredictable and just... bad. It used to be near perfection before today's update, but the game's unfortunately become unfun to me. „

„Handling is not good... want the old back”

„pls let us rollback to the old fantastic game.
the perfomance wont be that good but we will have good handling and not this kind of console arcade rubberband ai back again.....
old version rating A
new version rating F for me „

„-You changed the diriving physics into more arcade... essentially ruining, what made the game famous (in addition to damage model)
-You ruined the damage model too (no more Realistic damage anymore... Realistic damage is now the old Normal, and the new Normal is basically indestructible titanium tanks)
-You added rubberbanding AI.... it looks ridiculous”

Nyilván ők egy nagyon szűk réteg, egy kisebbség, és a többségnek bejön a játék úgy, ahogy van, akik közül sokan nem is értik, hogy ennek a kisebbségnek mi baja van, mert ők nem érzik, nem értik miért panaszkodnak.
#14
#2: Köszi, ez elég biztató. A procim még erősebb is mint a videón lévő.
#13
YanezModerátor
#6: Arra nem is gondoltál, hogy ennyi idő alatt annyira elsajátítottad, hogy emiatt tűnik könnyebbnek? :) Nálam több játék esetében is előfordult már hasonló.
#12
#6: Én megjelenés óta tolom rendületlenül, nem volt hónap hogy ne vettem volna elő az elmúlt évben sem. Feltettem a frissítést is, de nem tapasztalok irányításbeli különbséget, főleg nem könnyítést, szóval nem értem mire gondolsz.
#10
Végre, kialakult egy hosszabb párbeszéd a játékról. Ez lesz a következő vétel, tök régóta várom konzolra.
#9
Ez egy tök jó játék! Szerintem korrekt a pontozás is! Vannak hibái, de abszolút méltó a nagy elődhöz! Versenyek nem túl könnyűek, de azért nyerhetőek! Nekem egy kellemes meglepetés volt!
#8
Tudom, hogy a negyedik részt mem a finnek adták ki (KT Racing, WRC sorozat),csak hasonlatnak írtam, mert az is “roncsderbi” és épp a multkor vettem meg PS-re.Sokan szidták,bár nem ér fel a régi részekkel, de szerintem semmi baj nincs vele.Az könnyebb,ez nehezebb.
Autok számát nemtudom,de amint hazaérek melóbol megnzézem.(tuti nincs 30-35,kizárt)
Ezt én One X -en játszom és azért elmennek a francba, ez 2019 -ben elég halovány....Tizennégyezerért meg pláne!
Én többet vártam.
#7
#5: Az autók száma szerintem is lehetne több, de azért szvsz nem pofátlanul kevés. Hozza a korábbi Flaout-ok felhozatalát, nem marad el azoktól. Azt hiszem, kb. 30-32 jármű van az alap változatban (legalábbis pc-n). Szerintem korrekt.

https://wreckfest.fandom.com/wiki/Category:Vehicles
#6
#5: Flatout 4 semmivel se rossabb mint ez? No offense, de szvsz az egy hulladék ehhez képest, és a Bugbear-nek semmi köze hozzá (valószínűleg azért is lett olyan). A Wreckfest szerintem ezerszer jobb.

Egyébként a Wreckfest-re úgy látom jellemző, hogy fokozatosan egyre könnyebbre veszik a játékot. A fizikát, irányítást elsősorban. Erre sokan panaszkodnak is rendszeresen a steam-en. A konzolos megjelenés alkalmából a pc-s verzió is kapott egy nagy frissítést, és úgy tűnik ismét sokat butítottak rajta, megint erre panaszkodnak sokan, köztük én is. Sokan sírják vissza a régi handling-et. Ez korábban sokkal komolyabb játék volt. Egészen annyira hogy pár éve még azért nem neveztem be rá, mert nekem túlságosan is nehéz volt, de most meg úgy látom átesnek a ló másik oldalára, és addig könnyítgetnek rajta, hogy ha így haladnak tovább, akkor lassan olyan lesz mint egy nfs.
#5
12-es szinten vagyok.Neten nagyon jó versenyeket lehet nyomni,meglepően értelmes játékosokkal. A látvány az tényleg pocsék, de szokható. ;)
Viszont kevés a kocsi-gondolom az extra változatban van a többi,ami azért elég pofátlan dolog.
Sokan szidták a Flatout 4-et szerintem semmivel se rosszabb mint ez,úgyhogy én csak ajánlani tudom mindkettőt.
#4
#3: Dobozosan is (én is úgy vettem) a deluxe kiadást is. A sima 11 000 a deluxe 17 990 a legtöbb helyen.
#3
Ezt lehet dobozosan venni, vagy csak digitalism?
#2
El, itt egy videó, ami alapján 45-70fps erőszakolható ki belőle.
https://youtu.be/azfHrs9xy6w
#1
Mennyire van optimalizálva? Egy 960m-en elfutna legalább minimumon?