The Dark Pictures: Man of Medan teszt

Négy fiatal kincsvadász egy rég elfeledett kincs után nyomoz a Csendes-óceán déli részén. Egy háromfős kalózcsapat az éj leple alatt túszul ejti őket, de ekkor még nem is sejtik, kálváriájuk java még bőven hátravan.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
Teljesíthetetlenek a QTE-szekvenciák, a játék minden hibáért kegyetlenül büntet, de a végéig sikerült életben tartanod minden karakteredet... hát, szép ellentmondás.
Eddig kétszer vittem végig, még jópár végigjátszás van benne. Ár/érték arányban kiemelkedő.
#12
Nekem nagyon tetszik a játék. Egyáltalán nem éreztem unalmasnak a bevezetést sem, főleg hogy a szereplők egymáshoz való viszonyát így ismerjük meg. Pár éves pc-men simán elfut.
#11
Nekem nagyon tetszik a játék. Egyáltalán nem éreztem unalmasnak a bevezetést sem, főleg hogy a szereplők egymáshoz való viszonyát így ismerjük meg. Pár éves pc-men simán elfut.
#10
SLi
társaságban a kontrollert egymásnak adogatva nagyon ütött
qte nem vészes annyira ha nem boomer reflexeid vannak
#9
#8: Ja és mellé a grafika egyszerüen szar, de azon még túllépnék. A Diablo 3 fényévekkel szebb, és soha nem volt benne framerate gondom.
#8
#7: Az Inquisitorban folyamatos a screen tearing, késöbb nagyobb harcoknál meg az egyszámjegyü képfrissítés. Fizetös dlc az van dögivel, a fórumukon sime ps4 és pro tulajok is jelezték hogy játszhatatlan, ígérték hogy majd javítják, ennek fél éve, leszarják.
#7
#6: Az ilyen fejlesztőket egyébként simán perelni kéne... Konzolon ahol kvázi semmi lehetőséged a framerate javítására, szop@s ha szaggat egy játék.. De az hogy m~g javítani sem hajlandóak néhányan...
#6
#5: Konkrétan a Drakengard 3 amire gondolok és a szarrágó geci csodás magyar NeoCoretól a Warhammer 40k Inquisitor Martyr.
#5
#4: Cinematic. :D
#4
#3: Vagy nem. Akad pár gyakorlatilag játszhatatlanul szarul futó PS játék ami soha nem kapott javítást. És nem olyanok hogy néha megakad, hanem nincs pillanata szinte hogy simán fut olyanok.
#3
#2: Majd befoltozzák.. A Blair Witch is néha meg megakad még One X-en is mégis egy jó cucc..Manapság nem a kész termék a lényeg hanem a részvényesek akarata.
#2
Szerintem eléggé elnézöek voltatok a pontszámmal, jóindulattal 3-4 már csak a leírt technikai gondok miatt is.
Amikor konzolon valamit úgy kaidnak hogy akad és szaggat ott pontosan tudják hogy akad és szaggat, se leszarják a fejedet és vedd.
#1
Mi holnap teszteljük haverral. Remélem jó lesz