Control teszt

Jesse Faden azért érkezik a megmagyarázhatatlan jelenségeket kutató Federal Bureau of Control főhadiszállására, mert úgy hiszi, itt megtalálja rég elveszett testvérét. Aztán az igazgató, Zachariah Trench halálával fura gellert kap a történet.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#30
#29: Tegnap raktam bele pár órát, nekem semmi gondom nem volt vele.
#29
Sziasztok!
Az javitottak mar az optimalizaciot PS4 Pron az idokozben megjelent patchekkel?
Koszi! :)
#28
#27: A pozitív részt meg kifelejtettem. :D

Szóval, amúgy nem rossz. Inkább a pozitív felére billen, de közelében sincs egy Max Payne legendának, vagy az Alan Wake-nek sem, szerintem. Egynek elment. De különösebben nem várnám a folytatást.
A fizika szépen működik a játékban, és szép a grafika is, ez tagadhatatlan.
Jó volt Jedi-t játszani. Tényleg ilyen erőkkel, és kiegészítve egy Jedi Academy-t kellene csinálniuk. Azt adnám. :D
De mint írtam a hangulat, a szereplők, és a sztori engem nem fogott meg.
#27
Átírom kicsit "Lelandion" IGN-es hozzászólását, mert alapvetően egyet értek vele, csak túl negatív érzést kelt, amit én azért annyira nem érzek.

"Hiába élvezetes a harc nekem egyszerűen nem vitte el a hátán a játékot, mert semmi más nem volt benne, ami akár kicsit is érdekes lett volna. Legalábbis az elején még annak tűnt, de nem fogott meg a hangulat. Nem is éreztem igazából, hogy nagyon lenne. Nincs benne egy érdekes szereplő se vagy valaki, akinek lenne egy kicsi személyisége, Ahti-t kivéve, de ő is csak egy Log Lady másolat. A főszereplőnek sincs egy deka személyisége és azok a belső diskurzusok annyira túl vannak tolva, hogy az már néha kínos. A sztori kissé katyvasz.

Sok értelme felfedezni a pályát nincs, mivel csak olvasgatni valókat szórtak szét rajta, ami végül is elég lehetne, de itt visszatértünk arra, hogy a sztori elég katyvasz, és ezek az olvasni valók, hogy is mondjam, nem túl jók. Nem kötnek le, sokszor nem is értettem, hogy mi értelme van pár ilyen aktának. Csak feleslegesen vettem fel, és kerestem ki a hosszú listából (mert van belőlük jó sok).
És elég sok idő el is megye ezekkel, ami egy idő után (haha) idegesítővé válik.
Semmilyen vizuális történetmesélés nincs benne, pedig, ha már másik dimenziók meg alakváltó végtelen ház van, akkor kicsit lehettek volna kreatívabbak a falakból kilógó kockákon és a lebegő embereken kívül, sőt az ellenfelek is csak fegyveres emberekből és lebegő szarokból állnak. Nem túl szórakoztató bolyongani benne az elfuserált térképpel és az idegtépő dark soulsos checkpointokkal. Rohadt jó egy halál után perceket kutyagolni a kiürített folyosókon az aránylag lineáris főküldetésekben csak, hogy visszajussak oda, ahol jártam, egyszerűen semmi értelme nincsen ezzel húzni a játékosok idejét.

Pedig lett volna benne lehetőség, ha a kreatívok kicsit jobban elengedték volna a fantáziájukat vagy még egyszer újranézték volna a Twin Peaks harmadik évadát vagy akármelyik Lynch filmet, amikből annyira szeretnek meríteni."
#26
#25: Persze persze. Az. Hazudozz csak szavahihető emberke vagy. :)
#25
#20: csak akkor téged is ki kellett volna rakni a stílusodért és azt sem értem, téged hogy a fenébe nem bannoltak azóta sem, amikor már csomó felhasználóba belekötöttél nem éppen szép stílusban. Kivételezett vagy az oldalon.
#24
#23: lol
#23
#22: Pont ilyen viszonyt vélünk felfedezni mikor egy komment fölött a neved áll.
#21
#15: Köszönjük Pacsirta.
#20
#13: Mit vársz tőle? Troll aki annyira gyermeteg hogy sértődöttségében a nevemre regelt amiért kirakták mint macskát szarni a stílusáért és trollkodásáért.:)
Hiteltelen.
#19
#18: Sem. Nem vagyok oda a remedy játékokért, az Elenpéket kifejezetten túlértékeltnek tartom. Szarnak ez nem szar, iszonyat látványos, hangulatos, teljesen korrekt sztorival. Lazán 8 pontot érdemel.
#18
Most akkor szar lett vagy sem. Elfogulatlan vélemény érdekelne.
#17
#16: S addig nem nyugszol, míg mindenki azt nem mondja, hogy sz@r? "Bírom" az ilyeneket, akik rá akarják erőszakolni másokra saját véleményüket. Űlj le, egyes! :)
#16
#15: ez egy szar sajnos, fel kellene fogni.
#15
#4: PÉCÉ! Hagyadmá!! Minden szarnak örülünk ami megjelenik, teljesen mindegy, hogy milyen a játék dik.. há alig van gém nekünk, jó hogy 85! nálunk még az anthem is 80%
#14
#13: mi az, hogy megjelent, nem szar? és ez mikor bizonyosodott be? egy tucat hulladék.
#13
#1: Tök jó. Az már jól megy , hogy előre láttad hogy szar lesz, erre megjelent, nem szar, és megmagyarázod hogy de az, mert te már előre láttad...
#12
#11: Komoly öszehasonlító teszt lehet ami ilyen baromságot mutat...
#11
Hát nem emiatt a játék miatt kell 2080-as kártyát venni az biztos. Mondjuk sztem ennyi pénzért semmi sem indokolja azt...
Szal az összehasonlító tesztekben számomra inkább rosszabbul néz ki RTX-el, mint anélkül. A játék maga nem rossz, de még mindig bénácska kissé. Mész-mész jönnek, lősz és dobálsz. Kb ennyi. A fizika nagyon jó, de ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni sztem. A metroidvania felépítés meg egy nagy kamu. Kb. vannak ajók amit csak később tudsz kinyitni szintjén mozog... hát köszi. :)