Ghost Recon: Breakpoint bétateszt

Egy hosszú hétvégénk volt rá, hogy szétnézzünk Auroa képzeletbeli szigetén. A Ghost Recon: Breakpoint a Wildlands alapjaira épít, miközben további népszerű játékelemekkel mélyíti a taktikai shooter formuláját.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#10: hát igen, egy COD azért reményteli játék, mesélj még:DD
#10
Hát, akkor kár érte. A Wildelands-ot pedig nagyon próbáltam megszeretni, de sehogy sem jött be.
Tartottam tőle, hogy ez csak egy át-skinezett Wildlands lesz, de akkor ezek szerint még az sem.

Azért a CoD:MW még reménnyel tölt el idénre.
#9
#8: Mert nem is lehet! Én is megpróbáltam. Egyfolytában kifagyott, ahogy a helikopterhez értem. (semmi más nem fagy)... Nincs miről beszélni
#8
Valahogy nem állt össze! Próbáltam szépen meg jól hozzáállani de nem jött be! NEM TUDOM SZERETNI EZT A JÁTÉKOT BASSZAMEG! Pedig kéne vmi újdonság.. :(
#7
#6: Megértem, szerintem ez egyéni ízlés kérdése is, én például pont mindegyikből a másikat tartom magamnak jobbnak, jobban beleélhetőnek, például a Division 1-et, a kettő már nem fogott meg, valamint a Wildlands Bolíviája sem, a Breakpoint jobban magával ragadott már most :)
#6
Sajnos nekem ugyanúgy csalódást okozott mint a zárt alpha. A Wildlands máig kedvencem, rendszeresen előveszem, de ez nagyon nem jön be. Most hétvégén is inkább mentem azzal, miután ezzel szenvedtem pár órát. Szerintem, nekem, szvsz, számomra, stb. :D a grafika visszalépés, borzalom. Előző generációt idézően moslék, homályos, rajzolt fos ultrán is, és még a framerate is erősen ingadozik. AI sík hülye továbbra is, és még a gunplay sem élvezetes. Meghalás animációk nevetségesek, fizika borzalom. És csinálnak belőle egy division klónt, szintezéssel, lootolással, hogy egy nagy grindfest legyen az egész játék. Na nekem ez sajnos nem jön be, úgyhogy ebből nem lesz előrendelés. Amúgy a Wildlands, és a Division 2 nekem preorder volt, és nem bántam meg, tetszik mindkét game külön-külön. De ez a keverék, ez eddig sajnos nem jött be.
#5
sokkal jobb játék, mint egy Control.
#4
Jó lett, de egy résszel nem értettem egyet, simán végig lehet menni az erdőn is, csak kerülgetni kell a nagyobb akadályokat, nem lehet őrülten végszáguldani, ami valljuk be, inkább jót tesz az egésznek, hogy nézne már ki, hogy nagyobb sziklán átugratsz mint egy Monster Truck, meg ilyenek. Pont ebben a részében nincs gond, nyilván a normál erdő akár hazánkban sem kocsiközlekedésre való, plusz azért több kisebb fa, bokor eltörik ha áthajtasz rajta, szóval szerinem frankón csinálták meg.
#3
most épp a Wildlandst tolom.
#2
várós nagyon.
#1
Jó lett a teszt, pont azt tudtam meg belőle, ami érdekelt. Ez a játék nekem annyira nem a világom, hogy max a trailereket fogom megnézni, aztán azzal véget is ért a dolog. Ezt hívják platinázásnak nem?