Gears 5 teszt

Nem akarnak megszűnni Kait rémálmai és hallucinációi, így fogjuk a Lancerünk és Delmont "Del" Walkerrel az oldalunkon nekivágunk a Sera háború sújtotta fagyos tundráinak és homokos dűnéinek, hogy kiderítsük, mi a fene is történik velünk.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#26
one x-en grafika elképesztően szép!
Konzolon talán nem is láttam még ilyent!
Story elmegy,amúgy egyszerű lövőlde.
Megérné a lemezes teljes árát is simán,game pass-ban meg pláne!
#25
#20: Thx
#24
#23: Tudom, hogy a játék egyik legfőbb erőssége ez, ami viszont engem meg pont nem érdekel. Ezért is nem játszottam eddig egyikkel sem. De ha már benne van a gamepass-ban akkor kipróbálom. A 4. részt is ezért tolja az asszony. Így elmegy egynek, de amúgy meg nem venném teljes áron. Talán egyszer végignyomom a kampányt, aztán kuka (vagy még hamarabb, mert pl. a 4-ben az utolsó act-nél vagyunk, de már nagyon unalmas.)
#23
#22: Hmm, fura, pedig a Gears of War-ban van az egyik legjobb csonkolás. Minden találatnak súlya van. Ahhh és az a fejlôvés....apukám.
#22
#21: Sose szerettem amikor irreálisan sok vér fröccsen ki az ellenfelekből. Főként azért, mert így nem látom az ellenfél mozgásanimációját, ahogyan a lövésre reagál (meghalás animáció, vagy csak megtántorgás, stb.). De egyébként is illúzióromboló számomra, ha túlzott mennyiségű vér fröcsög. A csonkolások, túlzott brutalitás, vagy amikor teljesen darabjaira hullik, szinte felrobban az ellenfél azt végképp nem szeretem. Régen még odavoltam az ilyenekért, de ma már nem.
#21
#11: Jézusom, nem gondoltam volna, hogy ezt a mondatot valaha is meglátom így leírva :D megkérdezhetem miért?
#20
#19: Játékban benyomod a jobb analógot, majd D-paddal kiválasztod.
#19
Valaki tudja hogy az expresszion hogy működik? Skótok a kell hangokat,ill gesztusokat tenni. De játék alatt ezt hogy lehet elindítatni??? Thx
#18
Ebbe a játékban maximum abba tudnék bele kötni hogy a karakterem néha tök bénán megakad a semmiben, boss harcnnál okozta vesztemet. Meg néha nyilvánvalóan tiszta terepen nem lehet el haladni hanem azért is kerülj meg ledőlt fát vagy valamit. Egyébként korrekt lett nekem bejön.
#17
Köszi Jancsi, és neked is Crytek az infót.

Amúgy biztos jó game, kíváncsi leszek rá, alig várom, hogy legyen időm végre játszani vele. Ráadásul a pár száz Ft-os gamepass-on belül játszhatok vele, amit neked köszönhetek Crytek, mert te szóltál a múltkor, amikor 600 Ft volt a két hónap, úgyhogy köszi :)
#16
#14: Mondom Kína:

"A jelenség hátterében a kínai játékosok állnak, akik azután kezdtek neki a negatív értékelések írásának, hogy a Gears 5 pár napja eltűnt a Steam kínálatából Kínában, és így ők sem tudnak játszani a programmal"
#15
#10: Kínában első napokban nem volt játszható a szerver gondok miatt, és ők húzták le leginkább.
#14
#10: #12 ahogy néztem a legtöbb negatív review abból jön hogy drágák a skinek.
#13
#11: Igen, az elején rá is kérdez.
#12
#10: Köcsög rovásirásos kinaiak vagy japánok (nekem egyre megy) azok húzzák le. Ha érdekel beírod googleba kiadja...Kb review bombing színvonal
A game király ne szarj be
#11
Gore kikapcsolható benne, mint a 4. részben?
#10
Steam-en csak 53% pozitív. Elég negatív a fogadtatása. Még nem olvastam el, hogy miért húzzák le ennyire, de elég fura.
#9
#3: Xbox one X 4K 60 fps. Játék dinamikus felbontást használ 3 szintben : 2160p (natív 4K), 1728p és 1584p. Akkor dobja le a felbontást, ha borul a szar és nagyon kell az erô. De nagyon észre sem venni a kulonbseget, brutális munkát végeztek !

Kampány 4K 60fps, Horda 4K 60fps, Versus 4K 60fps, Escape 4K 60fps

Egyedul split screenben dobja le 30 fps-re a kampányt :/
#8
Aki boxon tolja és nincsenek meg a korábbi részek cd keysen most jó árasan hozzájuthat

Gears of War £1.99
Gears of War Ultimate £2.99
Gears of War 2 £1.69
Gears of War 3 £1.69
Gears of War 4 £2.99 (volt már 1.49 euro is)

Mindegyik megy Xbox One-on
#7
#3: Tudja