World of Warcraft Classic teszt

Tizenöt év telt el a World of Warcraft megjelenése óta. Az MMORPG-k királya hét expanzió után most visszatekerte az idő kerekét, hogy a nosztalgiázni vágyók újra ellátogathassanak Azeroth világába úgy, ahogy azt annak idején tették.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
A WoW volt nálam, ami abszolút kimaradt és soha nem akartam pótolni, nekem se jött be, amit láttam belőle és egyik ismerősöm csak elrettentett tőle, mert ő anno majdnem 40 évesen 2 gyerek és asszony mellett függte ezt a játékot és amiket mesélt róla csak még jobban elrettentett tőle :D Idézek tőle "Két és fél órát repültem egyik településről a másikra , amit nagyon élveztem csak ültem a biszbasz hátán (saját kiegészítés nemtom mivel repült :D) és repültem néztem és ennyi" mondom oké , biztos élvezetes lehetett... nem kell félteni engem se, mert nagy Diablo függő voltam mindegyik résszel meg Warcraft, Starcraft is, de ez ennek ellenére soha nem érdekelt.
#9
Nagyon tetszett az írásod.
Eszembe jutott sok régi játék amiket annyira szerettem.
És az, hogy mennyire tudtam azoknak időt adni.
De talán meg is követelték.
Most meg csak a külső csillogás meg a rohanás.
#8
#4: Nem tudom észrevetted e barátom, de nem az 1. két hozzászólásra reagáltam. Ez az egyéni véleményem volt.
#7
Mi annó a Warcraft 1-2-be nyomtunk bele hosszú éjszakákat a cégnél "túlóra" cimen.
Aztán jött a WoW, ránéztem és ez a 3Ds feeling már valami egészen más volt mint az RTS amit annyira szerettünk.
Lehet, sikerült volna rákapni egy idő után, de még az esélyét sem adtam meg.

Viszont az 1-2-vel még a mai napig is tolom néha, néha.
Basszus, még most is beleborzongok ha meghallom, annyira jó volt:
https://www.youtube.com/watch?v=I7M_fKqU-9Q
#5
Nagy fan voltam mikor elindult a játék, annak ellenére hogy eredetire nem volt pénzem, ráment a WoW-ra az érettségim. A nyílt világ és a tengernyi lehetőség azelőtt soha nem valósult meg egy játékban sem, a fegyver-páncél gyűjtés, a játéktér, az első ránézésre kifogyhatatlan felfedezni való kincs és a minderre ráépülő közösségek olyan újdonságot jelentettek, hogy sokan hamar függők lettek és álmatlan akciódús éjszakák csak úgy repültek.

Nekem ott volt a fordulópont mikor a WoTlk után nagyon felerősödtek a gépi elvárások és nem volt pénzem fejleszteni. Mikor megvettem az új masinát addigra elteltek évek és noha megvettem a legújabb kiegészítőt már nem vagyok folyamatos előfizető, csak ha időm engedi.

Egy biztos, hogy az az őrület, amit a játék indulása után 1-2-3 évvel volt az megismételhetetlen. Legalábbis én nem látok rá reális esélyt rá. Ahhoz fel kellene találni a virtuális valóság valami új szintjét.
#4
#3: Pont az ellenkezőjéről volt szó, de ha nem haragszol nincs kedvem már a mai este a szádba rágni, mit is akart jelenteni az első és második hozzászólás :)
#3
Úgy beszélek erről a játékról, mint akit soha nem tudott igazán beszippantani és egy ideig utáltam is, mert számomra Ez a játék indította el a LAN játékok halálát.. DE.. Vannak ismerőseim, akik szeretik. Nem pontosan azért, ami lett belőle, ha nem mert amit letett az asztalra. A maga stílusában mérföldkő és feledhetetlen. És pontosan ezért térnek vissza ebbe az izzasztó és igen csak nehéz level up rendszerbe. Mivel itt még küzdeni kellett a megszerezhető ritka tárgyakért és nem volt olyan egyszerű a húzás mint most. Ismétlem magam. Sosem kedveltem és valószínűleg nem is fogom soha. De akit anno elvarázsolt ez az élmény, azt most is el fogja.
#2
#1: Emlékszem folyamatosan fikáztam és egy percet nem tettem bele. Mindezt azért, mert ha egy Gothic vagy Morrowind játékba képes voltam belerakni több száz órát és a végén már a házam berendezésével foglalatoskodtam, nem modok hanem a játék amit engedett (olyan házam volt Balmorába gyerekek, hogy az valami hihetetlen) nagyon féltem attól, mit válthat ki belőlem egy ilyen sok lehetőséget nyújtó és valódi emberekkel együt játszható játék.
Azt hiszem igazából itt lettem multiplayer hater és hagytam abba a CS-t is és féltem belekezdeni valamint kerültem mint a tüzes vast, mindent ami multi.