Code Vein teszt

Posztapokaliptikus metropolisszal, óriáskardú vámpírokkal és vérszomjas akcióval futott be a Code Vein, melyet sokan "anime Dark Soulsként" emlegetnek. A kérdés csak az, hogy méltó-e a címre, vagy esetleg még több is annál?
  • Írta: sirdani

Kommentek

#8
#6: 6. 7. Vàlasz; Hàt most... ellenfelek terèn.. a nioh sem kacèrkodott. Sőt, szamomra a Nioh "könnyű" volt. Embere vàlogatja. Nagyon hamar rà èreztem a fightsystem-re.
A code vein pàlyatervezèse nekem kimondottan tetszik. A tèrkep az ami szerintem nem kène. Habàr souls light game szerintem annak erős. Màrha npc nèlkül jatsza az ember. Igaz hogy a kèpessègek "nagyon lekönnyìtik" de azt nem akarom elhinni hogy pèldàul a Derelict oil rig boss-al nem szìvtàl kb 6-10X.
A sekirot adom. Bàr ha engem kèrdezel azt nem vennèm souls gamenek.Bàr hasonlo de szerintem màs műfaj.
#7
#5: Mondjuk a Sekiro meg Nioh mellett szerintem ultra könnyű.
#6
#5: Nem retek de nem is túl jo. Ellenfelek terén semmi változatosság, szinte, nagyon unalmas pályák és környezet amikben s copy-paste osszelegozott katedrális viszi a pálmát irritalo jellegben.
#5
#1: Mitől "retek" ? Nekem pèldàul nem zsànerem az anime ès finoman fogalmaztam.
Ez a game hozza a dark souls èrzèst. Sokszor földhöz tudnàm vàgni a controllert mìg egy fő boss legyőzèse utàn remeg a kèz ès teljes a győzelmi màmor. A story sokkal emberibb ès mèlyebb mint pèldàul egy DS3 vagy Nioh esetèben. (A BB màs tèszta azèrt nem veszem ide). A zene zseniàlis, a karakterek nem elcsèpelt ezer sebből vèrző lelketlen npc-k. A grafika gyönyörű. A fight system "mint kès a vajon"..... tökèletes souls game. Ès igen nem souls "light" game. A hàtam mögött van egy DS trilogy egy BB ès egy Nioh valamint Sekiro. Ez a game... rage.

BB2 azèrt nem "tol" a Bandai Namco mert 1. Ők csak kiadòk mint az EA, Ubisoft....stb pèldàul.
2. Mert a from software(mint jàtèkfejlesztő) elmondta hogy a BB jogok a sony kezèben vannak. Ergo ők csak akkor kèszìthetnek BB2 ha a sony kèri meg rà őket.
#4
Na elkezdtem a framerate sokkal jobbnak érzödik mint a demóban volt. De az hogy a karakterem sokkal magasabb mint az npc-k nem túl jó, szerencsére elvileg lesz késöbb rá patch.
#3
#1: A BANDAI NAMCO csak társkiadója volt a Dark Souls játékoknak, a fejlesztő From Software mellett, így Ők azt nem folytathatták. Csináltak maguknak egy Dark Souls copyt, és olyan lett amilyen.
#2
#1: Látszik hogy azt se tudod mit gagyogsz. Mi köze a BN-nek a DShez, és föleg a Bloodbornehoz?
#1
Még sok is az 7.5 pont ennek a reteknek, (ritkán mondok ilyet egy játékra de ez az sajnos)nem tudom mit akart a BN, de ezzel elásta magát egy időre.
Toltak volna egy BB2 vagy DS4-et 1000x nagyobbat ütött volna és pozitívan nálam ez game kuka.