Borderlands 3 teszt

Csak egy rosszabb dolog van a pszichopata banditáknál... az online influencerek! Itt az idő, hogy elhagyjuk Pandora légkörét és egy csillagközi hadjárat során leszámoljunk velük. Ne csomagoljatok fegyvert - találunk majd eleget útközben!
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
#12: Én yt-n szoktam visszanézni a videókat ( nem tw-ezek ) és tény, hogy ritka mocskos a szája, és nem túl "kedves" a chat-el, de én nem vagyok ott, nem érdekel és tökre jól szórakozom a bénázásán. Amikor más felhúzza magát, hogy milyen pancser én tök jót röhögök rajta... :) Főleg a hm és span szívatásokon... Szegény Bly amit kap... :)
#13
#12: Most készülök megvenni a játékot, bár nem tudom a Warframe mellett mikor ,lesz rá időm, de megígértem a keresztfiamnak így biztos, hogy időt kell rá szakítanom.
#12
#10: Hasonlóan érzek, mégpedig a Sekiro stream-jük óta szidta a játékot, minden irányból holott olyan béna volt a Pistike mint szűzlány a nászéjszakán, sokan próbáltak segíteni néki őket kifigurázta stb... előtte csíptem a csávót mondván mennyire kitartó pl. mikor a DS3-at vagy a Bloodborne-t tolta de rájöttem hogy nulla a pali mikor kicsit taktikázni kell, sőt gusztustalan a követőivel így "elengedtem" a srácot meghagyom a féltizenkettő éveseknek.
#11
#10: Valahogy érzem, hogy nem kellene, de csak belesétálok a csapdába... :)
Hogyhogy ? :)
#10
#9: Bah, én utálom őket, a HIV-hez álljanak pozitívan.
#9
NANA! Csak óvatosan! Rengeteg órám van már az előző háromban és a gyerekkel most játsszuk a kettőt coopban, aztán majd a PS-t, szóval ... Ha bántani merték Lilith-et, FELSZÁNTOM a gearbox-ot, szóval most azonnal szarjanak be! >:E

Videót csináltak például a TheVR-es srácok ( nem néztem, mert nem akartam spoilereket ), de meglepődnék ha lehúznák, ők amúgy is mindenhez próbálnak pozitívan hozzáállni. :)
#8
#5: Talán majd egy új Brothers in Arms-t...hjajj szép kis álom... :(
#7
Nekem kedvenceim voltak az előző részek jó pár éve de ezt most meguntam a közepe környékén 3 bolygó után már nem élveztem a nyitogatást a cuccokért. Coopba nem próbáltam biztos élvezetesebb. Nekem sajna nem érte meg pedig az elején nagyon beszippantott de egy idő után már nem izgatott egyáltalán. Amúgy igazi Borderlands folytatás de egy kicsit azért lehetett volna szebb is látványra ennyi év után a régihez képest.
#6
Mivel nem tudom az összes időmet játékkal tölteni, nem rég értem a végére. Remek szórakozás volt, minden percét élveztem. Coop csak ritkán jött össze, nehéz volt időt egyeztetni. Továbbra is szívesen ülök le vele játszani immár a nagyobb nehézségen, LVL50-en. A Circle of Slaughter az valóban unalmasra sikerült kicsit. Ahhoz nagyon elvetemültnek kell lenni. Picit sem bántam meg az elővételt!
#5
Gearboxtol ne varjon semmi jot az ember.
#4
#3: Alá tudom támasztani, csak fordított esetben. Ketten toltuk, a körök teljesen kiszámíthatalanul folytatódtak, de mintha vége nem akart volna lenni, dobni semmit nem dobtak, meg is untuk, hagytuk az egészet.
#3
Engem a legjobban az zavar, hogy szerintem ezt a játékot az ég világon senki nem tesztelte. Asszem szombat(09.14) délután jutottam a story végére, és utána az egyik slaughtergroundra. Nem akarok hazudni, de ott ilyen 60 perc alatt meglett 40tol 50-ig a karakterem. Arrol nem beszélve, hogy kb. Minden world drop unique kiesett számtalanszor. Ezen a napon mayhem 3 fokozaton daráltam mindent. Jó 2 hete fel se néztem, nem sok értelmét látom. Remélem a dlc-k majd karpotolnak. Aki nem játszott vele, annak ugy kell elkepzelni, hogy jött rakas wave, aztan onnan szinte mind dobott 2-3 legendary cuccot, foleg partyban.
#2
Azok a youtuberek akiket követek 1 kivételével csak megemlítették, hogy játszottak vele, de bemutató nem lesz mivel ráuntak/már be is cserélték a játékot másra.
Gmanlives csinált róla videót, youtube szerint meg is néztem, de fogalmam sincs mire értékelte (mondjuk az utóbbi időben eléggé elkurvult ha nagyobb címekről van szó).
#1
Alapvetően jó kis játék lett. Ami tényleges gond ezzel a játékkel az a technikai oldala. Sima boxon osztott képernyővel nem fut jól a játék, szerintem a 30 fps sosincs meg, és a videók alapján túlzottan sehol sem jó a helyzet. Ez mellet azért látvány ügyileg nem is erős a cím. Ezt tetézi az a hiba, amikor is az echo gép akasztja meg a játékot, amit szerintem azért hetek alatt már javítani illet volna. Maga a játék szerintem szórakoztató, csak kár hogy ennyi év fejlesztést követően ezen csúszik el a dolog.

Másik dolog, csak ez picit Spoileres, ezért külön írom. Tök aránytalan a helyszínek elosztása szerintem. Van egy keleti stílusú bolygó, ahol Maya található meg. Szerintem ez tök király lett, hangulatos, meg minden, erre ott töltünk kb. 3/4 órát. Mellette ott van a mocsaras bolygó, amely szerintem tipikus sokat látott helyszín, közel sem olyan érdekes, ott bezzeg sok hosszú órát töltünk, a végére már untam is. Nem is értem, miért szúrnak ki magukkal, hogy egy érdekes helyszínt ilyen gyorsan letudnak.