Devil's Hunt teszt

Az angyalok és ördögök örök háborújába kulcsfiguraként belecsöppenő Desmond történetét meséli el a Devil's Hunt, amely messziről a szegény ember Devil May Cryának tűnik. Derítsük ki együtt, hogy megállja-e a helyét a hasonlat!

Kommentek

#9
Csődbe mentek?

"A PPE anonim belső forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a dolgozók már hónapok óta nem kaptak fizetést - a novemberi jussuk is három részletben érkezett meg decemberben, januárban és februárban. Múlt pénteken ráadásul nem éppen vidám meglepetés érte azokat, akik bementek az irodába, a dolgozók íróasztalait ugyanis teljesen kiürítették, a személyes tárgyakkal együtt, mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül - már a céges levelezés sem él."
#8
Kár. A leírt sztori alapján érdekel.
#7
#2: (Szerintem) Jellegtelen semmi hangulata nincsen. Én 4 órát b...tam el vele.
Kár volt.
#6
Ez a játék nagyon siralmas lett.A történet ,a párbeszédek,a gameplay mind-mind "ZS" kategória.Talán még a grafika az ami nem lett olyan rossz.
#5
#4: Habár ez a komment nemigen illik ide. Törölném is, ha lehetne.
#4
#3: Ha jól rémlik, a Driveclub is elég gyengécske volt eleinte. Aztán jó lett, aztán leállt.
#3
#1: Mindenkinek más az ízlése. Lehet szerinted szar lehet másnak 8/10-es game..

Én szeretem ha valami megbukik ,mert később hiába jön hozzá kb bármi az első pár nap hét beskatulyázza és onnantól kuka ami a mielőbbi bundlezáshoz áresésekhez vezet.. (ellenpélda No Mans Sky pl az a fénykorát éli ahonnan az a game visszajött kb filmet forgatnék róla...)
#2
#1: Mi alapján?
#1
Még a 6.5 is sok neki ez 19 egyik legrosszabb játéka.