The Surge 2 teszt

Amikor emlékeinktől megfosztva felébredünk a kómából, hamar kiderül, hogy gyógyulásunk helyszíne nem az, aminek látszik. A repülőgép-szerencsétlenséget élve megúszó főhősünk azonban Jericho City utcáin sem lel majd biztonságra.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#11
#10: A fantasy engem sem vonz, de a sci-fi igen. Mondjuk a Bloodborne is nagyon tetszett, mégis feladtam.
#10
#9: Én azt mondom, hogy olyannal kezd aminek a stílusa tényleg bejön. Próbáltam a Dark Soulst de a kardozós sárkányos körítés nem vonzott annyira, hogy (szenvedjek a játék stílussal).
Ellenben ahogy írtam is, a The Surge világa, kivitelezése, brutalitása annyira bejött hogy áldoztam az időmből a beletanulásra. Azóta Blasphemous, Bloodborne és most a Sekiro is elég jól megy. Meghalok, nem könnyű de legalább nem idegesít már, mert tudom hogy idővel úgyis sikerül. :)
#9
#2: Köszi, lehet, hogy nekiállok, ha lesz 1 szabad hétvégém.
#8
#3: Te, ki mondta, hogy a játék hibája? Amint írtam, túl béna vagy türelmetlen vagyok.
Amúgy betöltöttem a 43-at, kb 30 éve játszom, úgyhogy nem az a tipikus mai modern gamer vagyok.
#7
Sokáig én is azért nem probaltam ki a dark soulst mert a csapból is az folyt milyen köcsög szivatos játék aztán kiderült nem az.
#6
#4: Eltúlzod, vannak defenzív jatekmódok is ami kb easy mode meg nem igaz hogy egyet hibazol veged.
#5
#4: Gondolj bele, a commodore-os korszakban volt 3 életed, mentés, checkpoint, minden nélkül az egész játékra... :)
#4
#3: Azért ez nem így van, ezeket a játékokat direkt csinálják olyanra amilyenre, egy szűk keresztmetszeten érsz el sikert csak, kb akkor ha minden klappol, a türelmed, az hogy 50x már láttad mit csinál az ellen az összes elemében, plusz jó ütemben nyomod a gombokat, jól döntesz, stb. Ebből egyet elbaszol és vége van, kezdheted újra ráadásul az odavezető úton is van hogy újraélednek ellenek. Ezt csak azért mondom, mert nem úgy van az, hogy ma már mindneki béna szar és ezért nem megy.
#3
#1: Nem a játékok hibája hogy olyan szinten elkényelmesedett a modern gamer hogy ha nincs press X to win akkor az már túl nehéz.
Lehet filmet is nézni akkor már.
#2
#1: Ha belemelegedsz, simán megy. Engem nem tudtak bevonzani ezek a Souls játékok de a The Surge első része a ruha, környezet miatt nagyon megtetszett.
Tény, hogy a játékon nem tudsz végigszaladni, de egy idő után a karakterfejlesztés és a tudásod miatt szépen lehet haladni.
Egyébként jellemző még ezekre, hogy nem reflex vagy ügyesség kell hozzájuk, hanem inkább megfontoltság és türelem. Ismerni kell az ellenfeleket. Véletlen itt senkit nem fogsz legyőzni :)
#1
Olyan szép ez a csonkolásos harc a videókon. Miért kell ezeket a játékokat ilyen nehézre készíteni? Miért nem lehet állítható a nehézség? Sajnos ez így nekem kimarad, béna vagyok. Vagy türelmetlen.