Trine 4: The Nightmare Prince teszt

Amadeus, a bölcs varázsló, Pontius, a lovag és Zoya, a tolvaj trióját ezúttal azzal bízzák meg, hogy kutassák fel és hozzák haza a Rémálom Hercegként is ismert Seliust. Az elvállalt küldetés azonban komoly kihívás elé állítja hőseinket.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
#8: Köszi az infót, megbeszéljük a gyerekkel. Ha érdekli, beszerzem.
#8
#7: Igen lehet ahogy írtam én is a gyerekkel együtt. Mindig 3 karakter van a pályán és lehet váltogatni cserélni közöttük mindegyik mást tud. Szerintem amúgy 3 joyyal is menne egyszerre. Nekem is teljesen kimaradt azért vettem az Ultimate kiadást egyben az összes. Nehézségre is pont jó nem idegesítő rá lehet jönni a jó kis logikai továbbjutásos feladványokra amik 2D-s játékhoz képest elég változatos és szórakoztató nem unalmas egyáltalán bár mégcsak az első felénél vagyok. Sorba megyek nem nézegetek bele. Hasonló volt az Unravel fonalas is egész jó de azért ez több annál.
#7
#6: Ezek szerint ezt lehet párban játszani? A tesztben nem láttam.
Nekem ez a sorozat valahogy eddig kimaradt.
#6
Na megérkezett nekem is végre és elkezdtük a gyerekkel majd röpke 3 óra után mostmár biztosra mondom hogy nagyon megérte a pénzt hihetetlen jó kis hangulatos teljesen kikapcsol tényleg nagyon visz magával.
#5
Csak egy tipp azoknak akinek megvan az első három Steam-en : Csomagban csak 17,09 euroba kerül... 43% csomag-kedvezménnyel, tessék szedni, tolni!
#4
Hát skacok! Most települt, és már vagy ötödször hallgatom végig a főcímzenét a menüben!
#3
Nagyon jó lett. Ez a sorozat mindíg ki tud szakítani kicsit a szürke hétköznapokból. Egészen varázslatos a hangulata. A játékmenet élvezetes egyedül is, coop-ban meg pláne, a grafika csodás, a zenék gyönyörűek. Értem ezt mind a 4 részre.
#2
#1: A & O XXL 3
#1
Nem tudom miért nem lehet nálunk dobozosat kapni az Ultimate kiadásból. 2 max 3 helyről lehet rendelni de azok is kintről hozzák megrendelésre pedig állítólag jól sikerült sikeres sorozat. Alzáról előrendeltem hétfőn és kedden volt a megjelenés erre jövő hétfőn hozzák elvileg szóval nem raktár készlet hanem gondolom hozzatták magyar forgalmazója nincs. Jó játékot kívánok aki beszerezte már én is nagyon várom a gyerek meg pláne együtt játszadozva. A következő ilyen esetem szerintem az Asterix & Obelix XXL 2 lesz amit vagy csak digitálisan adnak ki vagy megint kintről kell mert most október vagy november volt a megjelenés dátuma de nem lehet előrendelni pedig a gyerek már azt is várja.