Ghost Recon: Breakpoint teszt

A taktikai shooterek nagyapja is beállt a homogenizált Ubisoft-játékok sorába. A szerepjátékosítás, a loothajhászat és a nyílt világban való szöszmötölés viszont nem mindenkinek áll jól.
  • Írta: szlav

Kommentek

#17
...megjelenés elött
#16
Hálás vagyok az Ubi-nak, hogy csináltak még nem sokkal a megjelenés után ingyenes béta teszt hetet. Be is neveztem rá és nyilvánvaló lett, hogy ez meg a szokásos Ubisoft-os nyereség generálós stratégia részeként egy már kifejlesztett játék (nevezetesen a Wildlands) átskinezett változata lett csak.

Ráadásul a teszt eredményével tökéletesen egyetértettem annó, az egész csak egy unalmas, összefüggéstelen open world mászkálás lett, béna harcrendszerrel, történettel.

Az Ubi-tól már csak igy éri meg játékot venni, próbáld ki egy ingyenes hétvégén elöbb és csak ha tetszik fizess érte.
#15
#14: Azért elég meleg, hogy van képük majdnem 13€-t elkérni ezért a programért. Nem nagyon vágom, mit képzelnek ezzel a szarral, ami még az ncore-on is megbukott.
#14
22.999 Ft helyett: 4.490 Ft
#13
Már el is indult a központilag (lemezen) akciózás :(
#11
Azért elég szomorú, hogy a Tom Clancy játékok, amelyek régebben az egyik legnagyobb kedvenceim voltak most ide jutott :(

https://youtu.be/3Q0nZDMOJ2I
#10
#9: Az első Division-t is a megjelenés után majd egy év múlva vettem meg kb. 3 ezer Ft-ért, és amilyen akkor volt, meg utána, az tetszett. Remélem ezen is csiszolnak még mire lemegy kb. 5-10 eurós árra :)
#9
#8: Én az első Division-t is szerettem ( azt még egyedül játszva ), szóval mire erre kerül a sor, már coopban tuti el fogunk ökörködni ezzel is... Persze az nem most lesz, majd ha 5-10 euró lesz... Ha tényleg ennyire jó a játék akkor jövő nyárra :)
#8
#1: +1 Egyetértek, és én is a Beta meg Uplay+ alatt toltam néhány órát.

A cikkben leírtakkal teljes mértékben egyetértek. Sajnos. A környezet, a táj nagyon élettelen, nekem grafikailag is jobban tetszik a WL. Habár ott a karakterek arca, a robbanás, és egyéb effekt csúnyább, de a táj, atmoszféra nekem sokkal jobban adta.

Ghost Recon Breakpoint vs Wildlands Direct comparison

https://youtu.be/bxTix-sOPTU

Az (un)intelligens fedezékrendszer még mindig bosszantó, nem tetszik a divison szerű loot grind, fejlődésrendszer, és az élettelen világ, de azért ahogy a cikkíró, úgy én is elleszek vele „meditatív transzban” :D egy fárasztó nap után lazításnak, melléktevékenységnek jó lesz ez majd. De nem teljes áron.

Amúgy engem eléggé zavart hogy ha csak egy kicsit nagyobb outpost-nál 6-12+ ellenféllel harcoltam egyszerre akkor eléggé beesett az fps. 42-50 közé. 1080 Ti-vel sima full hd-ban nem ultra, hanem sima high graphics mellett azért nem ezt vártam volna. Más is tapasztalt hasonló framerate esést nagyobb tűzharcoknál, bázisoknál?
#7
Az a baj, hogy Ubisoft azt hiszi feltalálta a spanyolviaszt. Mindenki az Activisiont meg EA-t szurkálja, habár az Ubi is megér egy két seggbekúrást. Náluk a " time saver" lett az igazi mikrotranzakció Emlékszem, már az Odyssey-ben is pofátlanul magas díjon lehetett upgradelni a ruházatot ami persze 4 elembôl áll. Ha szintenként akarod, akkor lootolhatsz, mint a fasz. 35+ szint felett mocskosul sokat kér.....vagy kôlthetsz pár 10-20€ egy kis nyersanyagra. Odyssey kapott patchet, ahol a hajót a maximális szint felett is lehet tuningolni IRGALMATLANUL sok nyersanyagért cserébe, amit hónapokig lootolhatsz, vagy elbaszhatsz 50€ a pénztárcádból. Mocsok banda, félek, hogy ez csak rosszabb lesz, mint ami a Breakpointban van.
#6
Ha csak a képeket és az értékelést nézem a cikk végén, akkor ez egy felpimpelt, a coopra fókuszáló Just Cause.
#4
Nekem tetszik én jól elszórakozok vele és olyan sok buggal nem is találkoztam one x-en. Nem az év játéka, de én nem bánom a vételt
#3
Bár tény, hogy rengeteg hibája van és tele van bugokkal (én hol tudok játszani, hol nem enged be error üzenettel...most éppen működik), de egyelőre sokkal jobban élvezem, mint a Wildlandset, aminél az első pár óra lelkesedése kb. a 10.-re teljesen elfogyott és azóta se folytattam. Ellenben ebben van már cirka 8 órám és még egyátalán nem unom. Persze az év játéka nem lesz és tényleg tele van zavaró dolgokkal, de elvagyok vele. :-) Amíg nem veszi kezdetét a novemberi dömping (Death Strandig, Fallen Order, Blacksad - Under The Skin), addig tökéletes lesz.
#2
Ez a játék annyira érdektelen számomra hogy az már fáj, de tényleg.
Egyszerűen érdektelen a dizájn, érdektelen a történet, érdektelen a játékmenet, érdektelen az EGÉSZ koncepció.
Itt van ez a CSODÁLATOS játékipar, a játékokban rengeteg lehetőség van, sok-sok műfajra, akár keresztezhetik is őket, a történeteknél is határ a csillagos ég, pl: Írhatnának komoly történetet, pszichológiait, thrillert, krimit, vagy akár elborultat, drámait, erre megírják ezt, ezen dolgoztak ennyit,ezt képtelen vagyok elhinni.
A rajongók évek óta kérnek egy Splinter Cell-t, erre össze dobták ezt.