Concrete Genie teszt

Ash egy örök álmodozó, aki füzetének lapjaira vetett rajzain keresztül arról ábrándozik, hogy Denska kikötővárosa ismét olyan vibráló lesz, mint egykoron. Egy nap aztán életre kel az egyik rajz, és ezzel kezdetét veszi a nagy kaland.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
Alapvetően kellenek az ilyen különleges játékok a piacra. Ha belegondoltok a Beyond Good and Evil, vagy a Mirrors Edge is akkor vált kult-játékká és ismertté, amikor ingyen osztogatták boldog boldogtalannak. Üzletileg mindkettő bukás volt, viszont színesíti a palettát a sok sablon lövölde mellett... Én például az egy-két kötelező mainstream játék mellett azért tolok egyre több indie fejlesztést, mert ezek még ha látványra, kidolgozottságra kevesebbet is adnak, az élmény faktor mégis több...
#4
#3: Az Okami üzleti bukás volt, késöbb lett ismertebb. De most esélyes egy új.
#3
A játékot imádtam. A látvány egyedi, a történet aranyos, a zene tökéletes, a festés nem válik unalmassá, talán az ori and the blind foresthez tudnám legjobban hasonlítani. Jó lenne ha még lenne ebből folytatás , a Sonynak is meglenne a maga Orija. Vagy szerezzék vissza az Okaminak a jogait, mert még az volt egy bámulatos játék anó ps2-ön.
#2
ShiftyModerátor
#1: Most így elolvasva, tényleg nem egyértelmű. A festésre gondoltam, nem a teljes játékmenetre. A cikkben már érthetőbben részletezem :) Javítom
#1
A játékmenet egyetlen ötletet visz végig, és semmit sem változik? WHAT?!?! :-D Egy festegetésekkel vegyített ügyességi játékból vált át a semmiből egy túlélő, akció kalandjátékba, ahol harcolni kell lények ellen az életünkért. :-D Ez nálam elég nagy változás volt az addigi békés festegetések után. :-D De lehet én értelmezem félre ezt a mondatot. Nálam egyedül a rövidsége volt a negatívum, mert tényleg nagyon hamar kitolható. Minden más, telitalálat benne nekem.