GRID teszt

A Codemasters az újraindított GRID-et visszakormányozta a széria alapjaihoz. Füstölő abroncsok, látványos utcai és pályaversenyek és minden felesleges sallangtól megtisztított vezetési élmény. Kell ennél több?
  • Írta: szlav

Kommentek

#18
Haliday!

Ezzel a résszel , a nagymenő pesites szöveggel mondva, evvel a résszel még nem játszottam, de szerintem a legjobb autós játék lesz ps4-re. Nekem a grid első része ps3 konzolon a legjobb autós játék , főleg a f1-es része, grafikailag , törés visszapörgetés , meg mindenen .Hatalmas játék a Grid , az tuti.
#17
Humble havibe is beletették, csak oda az ULTIMATE EDITIONT :)
#14
Nem sokat kellett várni a bubdlezásra.
Fanaticalon a Kingslayer Bundle 2-ben 5.39€
A többit eladva fillérekre kihozható.
#13
Én mostanság vettem meg, szerintem egész jó.
Xbox storban most 7700 minden dlc-vel.
Nálam 8 pont.
#12
#11: Hát sajnálom.. :DD
#11
#5: Hát (háttal nem kezdünk mondatot!) én nem vagyok F1 rajongó, sőt, de a mostani free weekend alkalmával kipróbáltam az F1 2019-et, és sajnos le is volt akciózva, így megvettem. Pedig abszolút nem csípem a forma 1-et. a játék viszont piszok jó, ha a srác f1 fan, akkor nem kérdés. A Grid-del nem játszottam, de láttatlanban is F1 2019.
#10
#9: Ezzel semmi probléma nem lenne de pl ezt az üzleti modell-t követi a Horizon 3-4 is (mind2 játék a kedvencem) és azok úgy adják ezt elő hogy már 300 autóval nyitnak lássuk be nagy külömbség. És ingyen is adnak autókat biztos Grid hez is jön majd.

Közben még eszembe jutott hogy ennek a játéknak sajnos semmi hangulata sincs.
Régen azért ehhez is értettek Dirt 2 pl vagy csak a Grid 2008 at nézzük. 24 órás versenyek alatt a zenei aláfestés rengeteget számított ebben semmi sehol.
#9
#8: Gondolom azt a modellt akarják követni, mint a Dirt Rally 2-nél, induláskor relatív kevés autó/pálya aztán havonta 2 új kocsi + 1 pálya, hogy elnyújtsák a játék élettartamát.
Deluxe verzióval "ingyenesek" a miniDLC-k, alapverzióval 1-2 euró darabja.
#8
Tulajdonképpen rendben van a játék DE nagyon kevés a autó , pálya se sokkal több van. Multizni se tudok mert a kutya se játszik ezzel vagy ha van szerver több a bot mint a játékos. Szerintem a menü design és a bajnokság végi animációk ahol felsorakozik a top 3- totál ötlettelen és kb kávé szünetben rakták össze. Bugok száma nem vészes de akad. Hál istennek kb a 60 autó amit ha elosztunk szériákra kijön hogy van 3 autó mindben ami tök kevés. DE van már fizetős dlc 2 autó 1-1 euróért nagyon jó így tovább. Akaratlanul is a pálya verseny miatt (pc-n) Motorsport szériával vetem össze tartalmilag ez egy hatalmas 0. Hang világ tekintetében oké-s ahogy zümmögnek az autók de semmi extra. Visszajátszás szépen teszi a dolgát de hiányolom a jó zenéket alóla mint ahogy volt a Grid 2008-as változatában volt. Grafika néhol parádésan néz ki , vannak részletek amik viszont nagyon elnagyoltak. Rávoltam kattanva erre címre a régi Grid miatt de pofára estem.
#7
#5: Ha F1 rajongó, akkor nem is kérdés. A Grid egy nagyon más kategória. Valószínűleg azt is élvezné egyébként, de szerintem nem árt, ha előbb a professzionálisabb vezetést gyakorolja be.
#6
Majd a használtpiac megmutatja a játék értékét :)
A Project Cars 2 idegesített azzal, hogy alapbeállításokkal élvezhetetlen volt (számomra). És miután nagy nehezen beállogattam mindent,a másik autónál, másik pályán megint szar volt. Remélem,ez nem ilyen.
#5
Unokaöcsém nagy F1 rajongó, karácsonyra kapni fog egy xbox one-t, pont a Grid és F1 2019 között vaciláltam, hogy megvenném neki.
Ötlet?
#4
Hát ne haragudjatok, de szerintem ez a rész nagyon félresikerült.. nagyon rossz lett, kár érte..
#3
A Grid 2-nél szálltam be a sorozatba (mint Vágási Feri az internetbe), és nekem az volt vele a legnagyobb problémám, hogy szinte mindig muszáj volt kockáztatni ahhoz, hogy nyerjen az ember. Mivel szimulátorokhoz szoktam nagyon fiatal koromtól, az él bennem mindig, hogy az nyer, aki végig tudja vinni a versenyt, és biztosan vezeti a járművet - na és persze gyorsan. Tehát egy valóságos versenybe nem fér bele a kockáztatás, mert az esetek többségében nagyobb kárt okozunk vele, mint amennyit nyerünk. A valóságban az nyer, akinek gyorsabb az autója és aki emellett profibban vezet, mint a többiek. Ez fennáll ennél a résznél is? Be kell vállalni hajmeresztő dolgokat is néha?

(Mielőtt valakinek gondja akadna ezzel, elmondom, hogy NEM BAJ, ha kockáztatni kell benne, és nem hülye, aki az ilyen versenyjátékokat szereti!)
#2
#1: Így van, pontosan így értettem.
#1
Pozitívum: Változatos benzinfalók
Negatívum: Foghíjas az autók listája

Első olvasatra üti egymást a kettő, aztán persze lehet hogy másodikra már nem.
Ez kb annyit tesz, hogy viszonylag kevés az autó, de azok legalább sokféle típusból vannak?