Death Stranding teszt

Hiába teltek az évek, mindvégig értetlenkedve álltunk a Death Stranding előtt. Most pedig a stáblista legördült, s legalább annyi új kérdésünk lett, mint amennyire választ kaptunk. Az időközben átélt élmény viszont jó sokáig velünk marad majd.
  • Írta: szlav

Kommentek

#386
Fingos jó gane
#385
#384: Nem védem bőven vannak hibái ha lejjebb olvasol csak mikor olyan trollok szaroznak valamit tényként akik ki sem játszották avagy nem is játszották kicsit unalmas. A videóba belenéztem mikor szóba került másik oldalon. És nem az OW egész teszter munkássága nem tetszik. A játékot pedig nem kedvelem csak szimplán vannak elemei amik lazán kimentik a"szar" kategegóriából,ennyi.
#384
#383: Nem kell felkapni a vizet, az élet szép, ez csak egy játék!
Miért kell így védeni? Kit érdekel?
Valakinek tetszik, valakinek nem, ez van, az élet megy tovább.
Gyanítom mivel láttad a videót és figyelemmel követed az Otherworld csatornát te is az "ostoba" nézőtáborhoz tartozol. Gondolom ha utáltad volna a játékot akkor tetszett volna a videó.
#383
#376: Döntsd de ne elemezd ha fingod sincs róla csak videókból.
Zolyka meg elmondja a maga véleményét a,szokásos ripacs megmondóember stílusában némi kamuval fűszerezve szarozva. Az ilyen minden csak nem teszter.
Tényleg pont olyan a gyerek mint a nézőtábora. Ostoba troll. Semmi több.
#382
#379: Ja amit utólag rakott bele a népharag okán....
#381
#372: De,ő. A komment szekcióban szólta el magát. Ez van.
#380
#378: Ízlés és pofon az hogy tetszik-e a zene. Az ha egy ember egy elismert játékot szarnak titulál az meg kreténség. Hatalmas pofáelra esés lett ez Neokának,az rdr2 messze nem szar lett és az eladásai is brutálisak. De mindig szaroznia kelk jó trollként,ilyen megkeseredett életű fórumtroll. Ez van.
#379
#364: Már kijátszotta, a videó 2. percében kiírja!
#378
YanezModerátor
#376: "Végignéztem a videókat a játékról és lehet mondani "ú az nem ugyan az" de engedtessék meg 30 év játékkal a hátam mögött el tudom dönteni mi az ami számomra dögunalom."

Ez teljesen ok, én is így vagyok ezzel. Nekem csak az szúr szemet, amikor valaki úgy mond nemet egy játékra, hogy valaki más szavának hisz jobban, mint hinne saját magának. Bár egy teszt is lehet döntő hatalmú, ha az adott személy komolyan vacilál a beszerzésen és nem tudja mit tegyen (akár a videók ellenére sem), mert bizony ekkor egy kritika is felteheti a pontot az i-re. Ugyanakkor mélyen azt vallom, hogy egy játékot ki kell próbálni, mielőtt végleg lemondanánk róla, mert nem kis arányban érhetnek meglepetések.

Neotechtr, Ultimate:

Ízléseken és pofonokon vitatkoztok, mint két kisgyerek. Az egyik beismerhetné, hogy attól, hogy neki szar, még lehet valami jó, mert mindenki ízlése egyedi. A másik meg úgyanígy megérthetné, hogy ami a nagyérdeműnek zsír, az teljesen okés, ha vannak akiknek fabatkát sem ér. Egyikőtök sem akar túllépni a saját "igazán" és objektívabb vízekre evezni. Érdekes meddig fogjátok még egymást szórakoztatni, akár akaratlanul is! Elárulom: ha így folytatódik, nem sokáig.
#377
#375: Mindig mondod ezt, nincs is ezzel baj. Nekem pl más játék is tetszik, mondjuk a Terminator, vagy az Insomnia, amik megint lehetnének 4-5-6 pontos játékok. De te nem úgy jössz ide, hogy [személyeskedés][személyeskedés][személyeskedés][személyeskedés][személyeskedés][személyeskedés] mert [személyeskedés] és nem úgy van. De [személyeskedés][személyeskedés][személyeskedés]. Szóval valaki normális, valaki meg nem. Period.
#376
#369: Miért ezen az oldalon mi megy szerinted?Mennyien vallják gamer-nek önmagukat mikor többet időznek különböző fórumokon meg facebook-on mint játékkal.Jó magam nem semmi amit sokszor beletolok egy-egy játékba pl. Okt8-án töltöttem le a Warframe-et PS4-re 32 nap alatt 334 órát toltam a játékba és ezt mondom úgy hogy XO-n 500+ óra van benne de van időm rá mivel korábban írtam 4hónapot dolgozom egy évben, ez csak 12 éve van bár előbb lehetett volna, mert előtte nem volt sok időm, de sikerült úgy alakítanom az életem, hogy a hobbim ne szoruljon a háttérbe és maradjon időm barátokra + a másik hobbimra a horgászatra is.
Szóval nekem mást jelent a gamer vagy gamer-ség mint azoknak akik a szájukat tépik itt napi 1-2 óra játék után fél napig.
Lehet hogy a csávó nem teljesen korrekt de nem is milliók véleményét mondja csak a sajátját, sőt azt sem mondom hogy mindenben igaza lenne de elég nagyot csalódhatott mivel egy Kojima fan a fickó állítása szerint egyébként én is bár az MGS5PP-be beleuntam főleg FOB-ok építésénél de az összes küldetést S-re toltam ki.
Végignéztem a videókat a játékról és lehet mondani "ú az nem ugyan az" de engedtessék meg 30 év játékkal a hátam mögött el tudom dönteni mi az ami számomra dögunalom.
#375
#374: Nekem meg annyira tetszett megvettem utána a folytatást és leporoltam a PS3mat kitolni.
#374
#371: " Rdr2 jóslata volt hogy szar lesz meg online-ra épít leszarják a single-t blabla"

Hát a játék szar lett és nem tud a GTA-hoz hasonlóan az online-ra építeni emiatt. Miután végigszenvedte valaki eszében sincs még ezt egyszer online-ban csinálni. Bár ha jól tudom a hibák miatt most is az online-ban osztogatnak ingyen itemeket és nem a szuper játék szuper single DLC-jét készítik. Azért javíts ki, ha tévedek, te loser. Magad ellen beszélsz, csak saját magadból csinálod a majmot.
#373
#371: Szart vettél megint ember, egy szart vettél a védelmedbe és toltál bele 120 órát, hogy elmondd ugyan azt a 356-osban, mint a Zoly, csak más szavakkal. Teljesen mindegy mit mondasz, egy csőd az egész és eléggé hülyén is néz már ki.
#372
#366: Nem csinált senki 2 óra után kritikát, csak az őrült mondja. De ez az "egyesek" direkt keresik a negatív kritikát, hogy ne KELLJEN játszani kezdetű gondolat olyan, hogy már magában felvet kérdéseket. Pl azzal kapcsolatban, hogy te esetleg úgy gondolod, hogy másik egyesek direkt pozitív kritikákat keresnek, hogy bármi szarral játszaniuk KELLJEN? Mondjuk ez csak az első kérdés a kérdések tengerében, ha ezt nem viccnek szántad.

Mármint most egy szemmel láthatóan eléggé problémás játékról beszélünk, ahol megjelenés előtt a pszichopata védenced is csak okádni tudta szokás szerint a szart róla (meg más is). Tehát most te kifejezetten pozitív kritikát keresel, hogy ez visszaigazolja neked, hogy KELL vele játszanod és jónak KELL találnod? Mi nem újságírók vagyunk Yanez, nekünk nem KELL semmiről sem úgy megnyilvánulnunk, ahogy ez esetleg elvárás, vagy egyes körökben divatos lenne. OW Zoly az egyik, ha nem a legnagyobb Kojima fan és ez a véleménye a játékról. Gondolom nem láttad a kritikáját (megél a csatorna úgy is, ha nem nézed meg though), de abban ami elhangzik, azt te is személyesen érezni fogod, ha játszol majd a játékkal.

Valaki szépíti, hogy hát igen, az első 40-50 óra semmi, a játékmenet semmi, de azért jó ám, hogy menni kell. Mert lehet menni. Mert képzeld bele, hogy ez neked jó és azért jó. De nem baj, mert utána kiderül, hogy miről van szó, csak éppen akkor sem lesz jobb, nagy durranásnak meg nem mondható. Na pont ezért van a kritika. Te nem tudom hogy vagy vele, de ultimateke nyilván nem tudja kezelni, ha az ő kis 120 órás, elbaszott unalmas geciszar játékairól valaki mást mond, mint ő. Amilyen stílusban mindezt teszi, meg amit leművel az oldalon az meg már a "barátainak" is kicsit sok. Just sayin'. És egy ilyen folyton részeg, agresszív, személyeskedő figuránál, mint az őrült itt minden hírnél, ne haragudjon a világ, de egy felületes Zoly szavának is kb 15-50-szeres súlya van. Viszont, ha Kojima puncsot akarsz, akkor ajánlom Yong Yea csatornáját, ott is van review. Csak az a bőkkenő, hogy bár nem áztatja le a játékot, ha láttál tőle más teszteket is, vagy ismered, követed, akkor tudod te is, hogy ő sem így beszél egy jó játékról, mint a DS-ről tette.
#371
#366: Ilyenek a trollok,laásd neotech. Rdr2 jóslata volt hogy szar lesz meg online-ra épít leszarják a single-t blabla. Sokból semni nem jött be de máig tolja róla a faszságot anélkül hogy köze lenne az egészhez. Beismerni a tévedését meg sosem fogja, ilyenek a trollok. Most a DS a soros amibe bele lehet sok helyen kötni de hogy szar lenne az nevetséges trollkodás nem több.
#370
#368: Nem vitte saját maga írta le ezután indult a komment cunami amit jól kicenzúrázott szokásához hűen.
Sokadik tévedésed troll ahogy az rdr2 esetében is.
#369
#367: Nemigen érdekel mivel oltotta a tüzet megint. Zoly Otherworldöstül hiteltelen ahogy van. Szégyen hogy van,aki ilyen ember hazudozásaira és köpködéseire hallgat.
Eleve hogy tesztetcsinál valamiről amit alig 2 óra után félredobott agyonszarozza az egészet majd mikor szembesítik a faszságaival beindul a cenzúra....Nem az első eset,és nem is az utolsó mert az ilyen pondrók mindig megtalálják a közönséget.
#368
#359: Végigvitte a játékot, amire a kritika fel lett töltve, de nem érte meg. De ehhez írni-olvasni kéne tudnod, hogy megértsd magyarul.
#367
#365: Az a gond ezzel hogy, kb meg sem hallották hogy közben végigtolta a játékot és készült egy korrektebb videó is a témában.

https://www.youtube.com/watch?v=1zIy7SqnS8A