Jumanji - The Video Game teszt

A 2017-ben rebootolt Jumanji szinte könyörgött azért, hogy valaki egy jó videojátékos adaptációt készítsen belőle, a Funsolve és az Outright Games pedig kapva kaptak az alkalmon. Bárcsak ne tették volna!
  • Írta: szlav

Kommentek

#14
Ahogy ezt a belinkelt videót elnézem, semmivel sem rosszabb ez sem grafikában, sem játékmenetben, mint a mostanában, tömegek által tolt 10 pontos játékok.
#13
1999-ben tök megállná a helyét egy free-to.play játékként.
#12
SLi
#6: michael b jordan, olivia munn konkrétan gamer műsor vezetett mielőtt befutott
zendaya instáján is sokszor látni hogy játszik de nyilván béna
amúgy nyilván egy forgatás sokszor 16 órás napi munka alsó hangon túl sok idejük nincs
#10
#9: Mármint felkérték rá, cserébe nyomja a marketing BS-t, kb. mint amikor lefilmezték Frodóékat, hogy forgatási szünetekben EA gyűrűk ura játékokat tolják... Tavaly meg lenyilatkozta a Samut játszó színész, hogy az egész stábból egyedül ő kockult.
#9
#8: Nem, ő inkább a kedvenc játékából csinál egy sorozatot =)
#8
#6: Henry Cavill vett részt nyilvános DnD játékon, vagy készített játékot a legkultikusabb filmjéből? :-)
#7
Jajj de rossz volt ezt a tesztet olvasni. Nem a játék, hanem az író miatt. Mintha valami doktori címre írt szakdolgozatot olvastam volna. Semmi kapcsolat, semmi megszólítás, semmi kötődés az író és olvasó között. Életemben nem olvastam ilyen rossz cikket.
#6
#5: Henry Cavill is szeret játszani.
#5
#3: Úgy tudom híres színészek közül Vin Diesel a legnagyobb kocka.
#4
Nézegettem Switch eshop-ban, de pofátlannak találtam a 40 eurós árat úgy, hogy még ahhoz a konzolhoz képest is gagyi a grafikája.
#3
Jack Blackről nem lehet azt mondani, hogy nem járatos a témában...
#2
Hát igen, ez már az első előzetes óta várható "teljesítmény" volt. Oké, maga a Jumanji film sem az igényes filmművészet fellegvára, ahogy Dwayne Johnson sem a világ legkiválóbb színésze, de legalább a film szórakoztató, Johnson meg jó fej és sokaknak példakép. Szóval ők ketten (a film meg Johnson) szerethetők.
Azt sajnálom, hogy a színészek teljes mellszélességgel kiálltak emellett a játék mellett, ugyanis valószínűleg fogalmuk sem volt, mit reklámoznak. A film forgalmazója mondta nekik, hogy promózzák, ők pedig - a témában kevéssé járatosan - megtették.
#1
Ilyet se láttam még vagyis itt 2 pontosat.