Age of Empires II: Definitive Edition teszt

Az Age of Empires II a huszadik születésnapjára kapta meg a felújított, definitív változatát, amely 4K-ban is ütős grafikával, modern matchmakinggel, az összes létező tartalommal és felújított zenei albummal tiszteleg az eredeti előtt – szeretjük!

Kommentek

#8
Az első része most csak 5 euro steamen. Nem semmi.
#7
#6: XDDDDDD
#6
#1: "Mi még csak AI ellen ökörködünk, sajnos rengeteg bug megmaradt a HD verzióból, pl. egyszer beakadt az AI és megrekedt Dark Age-ben az alap 3 paraszttal..."

Az nem bug. Románia volt.
#5
#2: Itt egymásnak eresztették a 3 AI-t.
https://www.youtube.com/watch?v=zh40WO38JWc

Nem néztem végig, de elvileg a DE a legjobb.
#4
#3: Köszi, akkor kipróbálom majd azzal!
#3
#2: sima ai.
AI HD a HD verzióé, CD pedig a klasszikus, az csinál olyanokat amit írtál.
Mondjuk a nehézséget is megvariálták szerintem, egy fokozattal feljebb kell kapcsolni ugyanazért az "élményért".
#2
#1: AI-ből te melyiket javaslod a három választható közül?

Én lóhalálában kipróbáltam az egyikkel (már nem emlékszem melyikkel), de összevissza építkezetr, meg egyesével küldte az egységet támadni... Katasztrófa. :D
#1
Elég megosztó a játék.
Hardcore játékosok egy része sír (néhányan amiatt, hogy akinek megvan a HD összes DLC-vel az miért nem kapja meg ingyen...), de egyelőre szinte mindenki átköltözött az új verzióba, aztán kiderül marad-e, HD kiadásnál is sokan ragaszkodtak a klasszikushoz ~African Kingdoms megjelenéséig.

Mi még csak AI ellen ökörködünk, sajnos rengeteg bug megmaradt a HD verzióból, pl. egyszer beakadt az AI és megrekedt Dark Age-ben az alap 3 paraszttal...