Darksiders Genesis teszt

A Darksiders első része előtt járunk, a lovasok épp most teremtettek ismét egyensúlyt, de Lucifer csak nem bír a fenekén maradni. A Tanács megbízza Wart és Strife-ot, derítsék ki, már megint miben mesterkedik a pokol rosszfiúja.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#25
#24: A Codban kvázisosem voltak ilyen mennyiségben tech problémák. Az más kérdés hogy emiatt azért még messze nem 5 pontot kéne kapjon főleg hogy javítható és megjelenés óta jórészt javított hibákról van szó. A DarkS3 ezt jócskán alulmúlja, annak kéne 5 ponton állni, ennek meg rajtkor 7, mostanra kb 8.
#24
Nem fizettek eleget, hogy így lehúztátok? A szégyen, hogy a COD ugyanezekért 9 pontot kapna.
#23
#22: Tényleg nem mérvadó itt már a pontozás főleg hogy minden tesztelő aki ír más stílusú és ezért akadnak érdekes olvasmányok. Van aki negatívba olyat említ meg ami szinte minden játékban tapasztalható és amit írsz máshol még sincs felhozva. Nem ismerem a Diablot vagyis nem játszottam vele de szerintem mivel ilyen nagy múltú a műfajában kimagasló sorozat ami miatt nem lett talán ez most igenis jónak elismerve.
#22
Életem első Gamekapocs tesztje, aminél felháborodtam. Ez a játék nem 5 pont (főleg nem akkor, ha a gyengus harmadik rész 7 pontot kapott)
Érdekes egyébként, hogy bizonyos játékokat, hogy lehúznak megjelenés utáni kisebb bugokért, másnál meg csak legyintenek, hogy mégis most jelent meg, majd kijavítják idővel.
Ami engem illet, ez a méltó folytatás, és nem a borzalmas harmadik rész.
Nálam:
Darksiders 3 6,2pont
Darksiders Genesis 8,4 pont
#21
#20: Nyomd végig, megéri!
#20
#19: Mi a franc erről jól lemaradtam nem hallottam róla. Megnéztem egy másfél perces videót jónak tűnik de majd olvasok is róla.
#19
#17: Aha. Az is a Gunfire games játéka mint a Darksiders 3, nagyon jó game. Ajánlom!
#18
#16: Igaz de akkor ugyebár még ennyi hszólás se lenne ami az oldalnak nem előnyös.
#17
#15: Remnant?
#16
El kéne már engedni ezt a pontozást, mert tragikus hülyeségeket szül...
Inkább legyen csak 'miért vedd meg' és 'miért ne' pontszám nélkül...
#15
#14: A 4-et úgy tudnám elképzelni mint a Remnantot!
#14
#13: Igen és a 4. is más lesz valószínűleg ha a fegyveres Strife kapja a főszerepet akkor igen csak más lesz mint eddig. Mondjuk nekem nem volt bajom egyik részével sem de az igaz hogy az első az meghatározó volt kicsit talán élményesebb mint a másik kettő.
#13
#12: Ez nem a 4. része, csak 1 mellékága
#12
Hát ja, a fene sem tudja, hogy 5 pontos-e ez a játék. Viszont az, hogy ha nem érdekel a dolog, akkor végigviheted, azt jóvan, ha meg érdekel, akkor meg farmoljál, mint egy disznó az jó nagy fos akkor is. És ezt a dolgot nem ez az egyetlen kritika állítja. Úgy érzem, hogy a Darksiders-ből kiveszett az eredeti lélek, ami az 1-et és a 2-t valamelyest hajtotta. Jó volt a 2, de az igazi tényleg jó csak az 1 volt. Az olyan volt, mint aminek kitalálták. Utána már mindig divatos módszereket erőltettek bele. 2 legyen open world, 3 legyen Dark Sauce, 4 legyen diabló. Hát ez a menet nekem nem jött be, de a legelső részt azt mindenkinek ajánlom, hogy egyszer nyomja le, az mindenhogy jó. Olyannak kellett volna lenni a többi részének is FFS.
#11
Komolyan elgondolkodtató hogy a GK szerkesztői mennyire elmeroggyantak is lehetnek valójában, vagy csak nem szoktak játékokkal játszani... Használhatatlan térkép... Miután megtalálja az ember a pályán elhelyezett térképet ami mindent megmutat, nem hogy használhatatlannak nem lesz nevezhető - teljesen átlátható és könnyen értelmezhető - de még kicsit túl sokat is mutat, utána már mindent végtelenül egyszerű megtalálni...
A játék maga sokkal jobb mint amit vártam tőle, singlebe kifejezetten jó hogy bármikor lehet karaktert váltani, a lovasok közötti párbeszéd pedig már nagyon hiányzott, az meg hogy kb a két legellentétesebb tesó van egy küldetésre uszitva, humoros párbeszédeket szül.
Nem érdemli meg ezt a lepontozast..
#10
#5: Èn is coopban próbáltam haverral. Az említett gamebreaker hibák nálunk nem jelentkeztek, bugokkal azèrt találkoztunk mi is. A tèrkèp elsőre fura volt, de azèrt használhatatlannak nem mondanám, nem mutatja hol vagy ez tèny, de ha kinyitod az atlaszt azon se mutatja, ez ilyen. Ez a játèk 5-ösnèl jobb. Hogy ti belefutottatok ezekbe a nagy hibákba azèrt jogos a pontlevonás de mi pl 10 óra alatt nem, ès nagyon jól szórakoztunk vele. Aki gondolkozik a játèkon annak azt tanácsolom h próbálja ki, ne az itt adott pontok alapján döntsön.
#9
Szerintem meg nagyon jó játék lett. Már nagyon várom a konzolos verziót.
#8
#4: Ne az itteni pontszám után menj. Ha tetszik akkor megveszed, vagy valahol kiprobálod, és eldöntöd, hogy megvásárolod vagy sem.
Ezt nem azért írtam, mert nem tetszik az itteni pontozás.
Én például soha nem megyek teszt után. Azt én jómagam akarom letesztelni, és utána eldöntödm, hogy kell az nekem vagy sem.
#7
#1: Mennyi időt kell ennek a játéknak adni? A trailer után várólistára került majd még is vettem. Viszont a God Of War (csak hogy stíluson belül maradjunk) olyan mércét állított fel, pedig csak az elsővel és a két psp-s résszel játszottam, hogy élvezhetetlenek ezek a játékok dinamikusságban nekem. Kivétel az MGS Rising, mert az nagyon tetszett. Szóval 3x1óra próba után mindig eltettem a Darksiderst pihenni.
#6
Szerintem nem ártott volna negatívban megemlíteni hogy ez a pontszám a coopra vonatkozik amúgy egyedül játszva 8-9 mivel ott nem igazán vannak olyan hibái. Nem mindenki olvassa végig csak pontszám és + -. Nem szoktam ilyet csinálni de már nagyon kíváncsi voltam ezért végignéztem az első óráját és számomra teljesen város konzolra.