Terminator: Resistance teszt

1998 nyarán az emberiség védelmére létrehozott Skynet öntudatra ébredésével megkezdődött az emberek és a gépek közti háború. A harc legsötétebb pillanatát azonban a gépek helyett a Terminator: Resistance fejlesztői hozták össze.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#16
Nem volt még játék amit 2 másodperc játék (kettő egész másodperc, igen kettő) után töröltem, 25 év alatt ez az első.

Oka: A játék annyira amatőr, hogy nincs invert mouse. WHAT???
#14
Én nemrég kezdtem el azon gondolkozni, hogy rég nem találkoztam robotos játékkal.
Mármint amikben robotok ellen kell harcolni.
Talán a Vanquish volt az utolsó amihez szerencsém volt.
Horizon: Zero Dawn, ez a játék és nagyon másról nem is tudok így az utóbbi időkből.
#13
#12: Nem tudom, hogy az elég erős gép mit jelent, csak azt, hogy nekem egy 5600-at forgó HDD-ről kb 10 másodperc alatt betölt.
#12
Egyet kell ersek a cikkel, de ami engem nagyon zavart, hogy bazi sokaig tolti a palyakat, pedig eleg eros gepem van, igaz a jatekokat nem ssd-rol tolom.
#11
Szerintem is teljesen vállalható a játék.Alacsony költségvetésből készült, az látszik.De kihozták belőle , amit lehetett és az eddigi legjobb Terminátor játékot készítették el nekünk.
Az árába bele lehet kötni, de gondolom a költségvetés nagy része a Terminátor jogokra ment el.
#10
gyenge ,szánalmas grafikával ( vagy inkább a mai világba szégyennek mondható ) , a hegyesfarkú patkány meg maga a csúcs
#9
#1: A Terminátor legfeljebb kellemes csalódás! Egész jó lett.
#8
De még így is az eddigi legjobb Terminátor játék! Steam-en 92%-on áll.
#7
Ez a játék kb olyan ugrás a reeftől mint a ezer éves City interactive játékokhoz képest a mostani Sniper Ghost Warrior széria... Ember nem hitte , hogy ezek valaha valami értelmeset letesznek az asztalra és tessék végre egy "jó" terminátor game.
#6
A Rambo 3.7 pontot kapott anno. Azért ne szórakozzunk már, hogy ez alig lett több 1 ponttal. Végigjátszottam a játékot és simán megérdemel 7 pontot is. A cikk írója azt sem vette figyelembe, hogy ez egy indie játék, akkor ne a tripla A játékok mércéjével nézzük már. Sok dolog pozitívumot érdemel a játékban, a cikken nagyon látszik, hogy egyértelműen a lehúzás volt a cél, hiába a " reménykedtem benne, hogy a játékosoknak lesz igazuk, és majd jól megírhatom a tesztemben, hogy milyen idiótán pontoznak kritikusok" kamuszöveg, ezt csak a buta emberik eszik meg.
A Salvation-nél fényévekkel jobban sikerült ez.
Mondjuk nem is tudok hitelt adni egy olyan oldalnak, ahol bármilyen igénytelen CoD 8 pontról indul.
#5
Pontosan, elfogult rajongóként az a véleményem, hogy ez a teszt nagyon elfogult
#4
#2: Én ezt a tesztet is úgy értékelem, hogy rúgnak egyet lefelé, hogy legyen mire mutogatni, hogy nem pontoznak fel az égbe minden szart. A Salvation 5.5 pontot kapott, annál meg ez azért sokkal jobb. Vicces ez annak tükrében, hogy CoD-ot nem lehet alacsonyra pontozni, mert a korábbi részek magas pontszámot kaptak és általában nincs nagy minőségbeli különbség.
#3
#2: Köszi az észrevételt! A 30 nap az 30 év akart lenni, véletlenül elírtam, javítva.
#2
Az istenit, hogy lehet ennyire szar tesztet írni?

"A játék a Terminátor 1 és 2 között veszi fel a fonalat, egészen pontosan 30 nappal a Judgment Day apokaliptikus eseményei után járunk"

1997 nyarán volt az ítélet napja, a játék meg 2028-ban játszódik. Fasza, így kell 5 pontos tesztet írni valamiről? Nem bánom, ha valaki lehúzza a játékot, mert egészen világos, hogy van miért. Az sem gáz nekem, ha valaki 5 pontot ad rá, mert úgy látja.

De ennek az írásnak a 80%-a egyszerűen hülyeség.
#1
Nem tudom eldönteni, hogy hogy az év csalódása a Mechwarrior vagy a terminátor volt-e...