2019 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2019-es év játékait. Tizennyolc kategóriában voksolhattatok, lássuk, hogy mely címek voltak a kedvenceitek!

Kommentek

#26
Látszik, hogy mainstream a szavazás amúgy.
#25
Astral Chain sehol az akció-kaland-Rpg kategóriában? Sokkal innovatívabb, mint a Dmc vagy más, kB mint a Sekiro, az is tudott újítani, csak nálam sokkal jobban megfogtak az Astralba a karakterek, dizájn, sztori és a játékmenet. Nem is értem hogy nem nyerte meg, simán no.1. Jelölve is volt év akció-rpg kategóriában amúgy.

A másik meg, hogy hivatalosan is év stratégiája a Fire Emblem Treehouses lett, méghozzá teljes joggal. Iszonyatosan kidolgozott, szép, igényes AAA cím, rahedli tartalommal.

Mindkettő megvan és nálam mindkettő vitte a pálmát 2019ben, plusz olyan címek mellett, mint a Luigi's Mansion 3, Pokemon Sword&Shield...

+1 Link's awakening remake-je van olyan jó remake, mint a Resident Evil 2. :)
#24
#2: Detto.

Friss hype, így nem volt nehéz úgymond.
Viszont baromira örülök, hogy van végre egy jó SW játék abban viszont erősen szkeptikus vagyok, hogy überelni fogja a Sekirot...
#23
OFF: Megkerdezhetem, hogy mi a helyzet Zoennel? Mar regen lattam itt cikket tole. Csak azert kerdem, mert minden ev elejen ossze szokta irni az elozo ev legjobb horror/thriller filmjeit. Szoval iden varhato-e tole ilyen lista?
#22
Jó kis érdekes lista, itt mindenki megtalálhatta szerintem valamelyik kedvencét. Közben rájöttem, hogy a Fallen Order-t miért dícsérik sokan, mert elég szépen rá vagyok zuhanva.
#21
#16: Nálam is Days Gone a goty.
#20
#19: Még egyszer én se mert több volt benne a frusztráció mint az élvezet és mivel egy adott karakter van nagyon nem is motivál semmi nekimenni újra.
#19
A Sekiro egy remek játék. Kiváló atmoszféra, érdekes világ, egyszerű ám nagyszerű harcrendszer. Mégis, ha pisztolyt szegeznek a fejemhez, akkor sem fogok vele soha játszani.
#18
Resident Evil 2 volt ezek közül amivel játszottam is, a többi valahogy nem érdekelt a mainstream felhozatalból. A Planet Zoo kiadója is megérdemli az elismerést, bár az állatkertes témánál jobban leköt a vidámparkos.
#17
#10: Sajna
#16
#3: Pont ezért volt nálam a Days Gone az év játéka. Harc, történet csillagos ötös, bár lassan indul be.
#15
#14: Réészben egyetértek. Nem titkolom és nem is tagadom, hogy szerintem 2017-2018-ra teljesen jogos lenne egy ilyen a PS-nek. Ha valami joggal versenghetne vele objektíven, az a Switch.

De hogy idén... 1 szempontot tudnék elfogadni "szakmai szempontból", hogy ebben az évben ugrott meg bizonyos rekordokat. De ha felhozatalt nézem, sajnos az utóbbi 3-4 év leggyengébb felhozatala volt.

Számomra a PC volt az év platformja. Kibontakozóban vannak jó fejlesztések, egyre ár-érték arányosabbá válik, egyre kevésbé jelent félelmet ha PC-s porttal játszik az ember, sőt.
#14
Mondjuk ezt az év platformja díjat sosem értettem és most sem. Ez inkább "Neked mi van otthon" kategória :D
Mert komolyan, idén mit rakott le a PS4 és a Sony az asztalra? Egy gyengus Days Gone-t, meg egy Death Stranding-et (ami meh, meg jön PC-re is), még valami? Egy 2018-hoz képest sehol sincs. Ha a díjazottakat nézzük, inkább a Switch érdemelné.
#13
#11: Nem a Slim nem bírja, nem végeztek jo munkát egyszerűen. God of war meg Spiderman is szebbek mint a Days gone mégis hibátlanul mennek.
ND se kókler ilyen téren.
#12
#1: +1
#11
#6: Én a Days Gone-al léptem be a ps4 világába egy slim-el. A játék nagyon jó, azonban a vége felé egyre bugosabb lett és ahol most tartok küldetés gyakrlatilag játszhatatlan. A levegőben lógó fertőzött a legenyhébb gond. Olyan, mintha a fejlesztők szépen dolgoztak vonla, oszt mingyá munkaidő vége és összecsapták a maradékot. Kicsit csalódott vagyok, mert amúgy tolnám...lehet a slim nem bírja már, így előre rettegek a LOU2nél mi lesz...
#10
Control sehol? Pedig az durvan Jo lett.
#8
YanezModerátor
#7: A Sekiróra írta azt, hogy megosztó.