Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
TLoU2 és a Cyberpunk GoT, ami legjobban érdekel!
#30
Talán ha van 3-om cím ami igazán érdekel, Doom Ethernal, Ghost of Tsushima, Nioh2 a többi majd menet közben kiderül.
#29
A Half Life hihetetlenül néz ki egyelőre, el sem hiszem, hogy visszatér! Bárcsak lenne min tolni.
#28
#27: persze persze, csak nem az én műfajom, azért ezt a fairy tailes játékot is megnézem még magamnak valahogy, csak jobban örültem volna valami nyugatiasabb műfajnak
#26
#25: francba, azt hittem már valami normálisabb játék lesz, nem jrpg:cc
#24
#23: milyen fairy tail?
#23
Engem ami érdekel az a: TLOU, DOOM, Ghost, Fairy tail, RE 3, Predator.
Ami meg lesz biztos megjelenéskór: RE 3
A többi ràér leárazásig.
#22
Na meg ha tényleg kijön (ami pletyka egyelőre), a Zelda Breath of the wild folytatása.
#21
Ja plusz Marvel Avengers
#20
Halo: Infinite
Cyberpunk 2077 (persze, ha csak nem lesz gyalazatosan xar az XO verzió).
#18
Flight Simulator és a RE3 ami érdekel a felhozatalból. Ugyanez a két cím érdekelt pont 20 éve is. A Cyberpunkot nem fogják megkockáztatni hogy a mostani konzolokon mutatkozzon be, mert az elvárások ötször akkorák mint amit a jelen generáció tud mind részletességben, mind teljesítményben. Persze megjelenik ezekre is, de jóval butítottabb, legyalultabb változatban.
#17
Hát ha az így fest, akkor a jó hír ebből számomra az hogy bőven elég időm lesz a Cyberpunk 2077-ra majd ősztől mert kb. az egyetlen cím, ami állatira/úgy tényleg igazán tud érdekelni! :D
#16
Személy szerint jobban várom a Gods and Monsters vagy nagy téli Switch exkluzívot, mint amit felsoroltatok itt. (habár ha választanom kéne a 20 közül, akkor Ghost of Thusima, esélyes ez évben az évjátéka díjára szerintem, de még meglátjuk)

Na meg ott van a Fairy Tail játék, ami hajazz a FF harcrendszerére, de mégis több egy klónnál, nem beszélve az anime témájáról, egyszerűen pazar játék lesz.

Ugyanez a helyzet szerintem a Tsubasa játékkal az eddig látott gameplayek alapján. Minden focis játékot oda fog verni. :)
#15
Van pár érdekes a listán és még annál több olyan, amit tudok, hogy nem fogok játszani. És külön kategória a Watch Dogs. Nálam az első még egyszer elment, de azért távol volt a nagyon jó játék kategóriától. Talán még a jótól is. A 2 totál elriasztott a megjelenésnél. Egy évvel később, vagy mikor azért adtam neki egy lehetőséget, de iszonyatba és unalomba fulladt egy óra alatt. És akkor ehhez képest ez a Watch Dogs Legion még kevésbé szimpatikus ennél is. Azt hiszem nem rendelem meg a szobros gyűjtőit.
#14
ah gears tactics..come to daddy..bár még a phoenix point-ra sem volt időm..na és lou 2 --jó ég
#12
Engem ebből a 20 címből 15 érdekel, szóval majdnem el lett találva. Én az Elden Ring-et, és a Witchfire-t hiányolom a listáról, de főleg előbbit.