Warcraft III: Reforged teszt

A Blizzard Entertainment sorra halmozza a ballépéseit, és ez alól a Warcraft III: Reforged megjelenése sem kivétel. De vajon tényleg olyan szörnyű játék ez, mint ahogy mondják, vagy lehet, hogy csak a hangos tiltakozókkal szaladt el a ló?
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
#9: Na persze...
#8
#7: Hát a régi rendszer finomanj szólva is elavult volt az új ranked rendszer egy sokkal korszerűbb dolog lesz azonban még nincs benn 1-2 hónap még.
Működik egyébként régi verzió is.
#6
Egyébként a javító patchel rendbe szedték a kritikus hibákat, szerintem korrekt a játék, többet igértek bár én az ingame átvezetőket nem bánom csak a cinematicokat bár azok is rendben vannak alapvetően. Szerintem a campaing nagyon is jó valójában, ritka az ilyen jó sztori egy játékban, persze ez valóban nem a reforged érdeme.

Hogy őszinte legyek nekem már az is elég hogy a grafikát felújították.
Néhányan panaszkodnak optimalizálási problémákra, azokat én nem értem mert nálam gyönyörűen futott már a béta is.
#5
#3: Szaggatás csak akkor van ha gyenge a géped, nekem 150+ fps-em van
#4
Teljesen megérdemli a basht, a 2018-as blizzconon senki nem várta ezt a bejelentést, vagyis az announcement elött nem lehetett a stúdión nyomás. Még ígyis csúszással adtak ki egy technikai hibáktól hemzsegö, outsourceolt, No man’s sky 1.0-hoz hasonló hazugsághalmazt. A legnagyobb faszság amit elkövettek az a classic w3 játékosaira való update ráerőltetése, ha ezt nem tették volna meg, a legtöbben csak legyintettek volna, de az, hogy utólagosan modifikálnak egy húszéves játékot, ami mellékesen elvesz a játékélményből, undorító moslék megoldás.
Én nem refundoltam a játékot, mert Warcraft és a régi koncepció alapján mestermű, de ez a reforge nem hozzáad, hanem elvesz belőle. Ha valamit tanultam ebből az az, hogy soha többé nem rendelek elő és hiába imádtam a Blizzardot, sajnos el kell engednem ezt a stúdiót (is). Bobby Kotick meg egyen kakast.
#3
Itt nem lehet egy gombnyomással átváltani a régire. Ahhoz újra kell indítani a pályát. A kampály szórakoztató, jobban tetszik, mint az Age of 2 DE, de a szaggatás tényleg gáz, befolyásolja a multiplayer meccsek kimenetelét, ami egy Esport játéknál megengedhetetlen.
#2
#1: Én már az EA-val 1 szinten kezelem őket, visszakértem a pénzem én is, Diablo 4 elővásárlás sem lesz már, bármilyen aranyos, hű de faxa videóval igyekszenek majd is kábítani... :)))
#1
Szerintem egy ilyen felújításnál az új verziót, a kiadást kell mérlegelni. Korrekt a teszt egyébként, de nagyjából annyi pozitívuma van az reforged-nak, hogy Warcraft 3 és Frozen Throne, akkor ez a kiadás nulla. Főleg 30 dollárért, amire te is utalsz. Semmilyen hiszti nem lett volna, hogy mondjuk egy 10-15 EUR-os pakkban ezt kiadják, vagy 5-5 EUR-ért elérhető egyenként az alapjáték és/vagy a kieg tulajdonosai számára.

És nem gondolom, hogy káros a kirohanás. Nagyon helyes a kirohanás. Nagyon sokszor ellene vagyok a gémer társadalom infantilis hisztijének, de most nagyon is indokolt. 30 EUR-ért, ilyet, ne próbáljanak meg ránk sózni. És ha egy ennyire közkedvelt és imádott játék esetében, mint a Warcraft 3, ez fennakad a torkokon, akkor más se fog ilyen pofátlanságokat elkövetni.