Ori and the Will of the Wisps teszt

Ori újra visszatér, hogy felvegye a harcot a sötétséggel, amely ezúttal Niwen vidékét fenyegeti. A kis fénymanó új képességekre és új barátokra tesz szert ebben a meseszerű alkotásban, miközben saját rendeltetését is megismeri.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
Ha valamit, hát ezt megéri megvenni. Gyönyörűszép!
#7
Zseniális alkotás. Elképesztő a látvány, az animációk. A történet is nagyon szép, a vége különösen könnyfakasztó. Nem gondoltam, hogy ennyit fognak újítani az előzőhöz képest, de az új mozgási lehetőségek nagyon jók (a homok talán annyira nem). Néha boss harcoknál nem találtam Orit, és helyenként a platformer részek is ideg őrlők. De összességében így kell játékot készíteni.
#6
Nálam az év játéka idáig, amit mondtál az irányítás néha tényleg túlkomplikált de max ennyi baj van vele.
#5
#3: Akkor a Hollow Knightot kerüld el messziről :D ott aztán el lehet veszni rendesen!
#4
#3: Szerintem a SW-ban nem volt ilyen lényeges mint itt mivel ott anélkül is felfedezhető és simán tovább jutható volt az egész de itt viszont tényleg sűrűn kell használni az tény de nem vészes szerintem pont ez is az egyik szépsége a 2D-s játékok között vagy inkább egyedisége.
#3
#2: Az előzőt be se tudtam fejezni,mert eltévedtem.Elnézve az újat,a térkép még mindig elég katyvasz.Sokan Fallen Order térképére panaszkodtak,pedig szerintem az egyértelműbb volt.
#2
Nálam rendszeresen akadozik fagyás nincs de hiába töröltem és újra így is ami elég zavaró. Normál fokozaton szerintem könnyebb lett mint az elődje amit ha jól emlékszem (de lehet nem) 10-12 óra alatt fejeztem be most ebbe 20 óránál a legvégén a nagy féregnél szenvedek a kijutással. Amúgy tényleg ritka szuper jó kis csodás alkotás amit lehet bánni ha befejezi az ember hogy vége.
#1
Zsír