Comanche próbakör

Kizárólag multiplayer-orientált, árkád helikopterszimulátornak indult, aztán a népharag miatt csak került bele egyjátékos mód is. Kár, hogy így a játék mindkét porciója értékelhetetlen egyelőre.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#3
Az a baj hogy helikopteres témában pláne megfelelő körítés nélkül nem lehet jót csinálni arcade vonalon.... A Comanche 3 annó féluton volt a millió gombos szimuláció és az arcade között ide értve a fizikát és irányítást is, nem volt rossz én szerettem el lehetett vele bohóckodni. De ez amit itt látunk az valami borzalomfos. Ha nem lenne helikopter hang meg nem tudnám mondani hogy helikopter repked,inkább mondanám űrhajónak....
Repcsis viszonylatban is nehéz arcade vonalon alkotni, az Ace Combat az egyetlen széria aminek sikerül hol jobb hol rosszabb részekkel,de komoly körítést,videót,sztorit rakva mögé. És ott még repkedni és élmény tud lenni. Helikopter fronton ez az arcade vonal felejtős, a szimulátor vonal meg baromi népszerűtlen. A fél utat kéne megint megtalálni ha már megfelelő körítést nem tudnak hozzá adni mint az Ace Combat készítői....Vagy el kéne felejteni. Helikopteres játékok között vagy a full szimulációk voltak mindig jók,vagy vissza kéne hozni valakinek az egykor elég komoly népszerűségnek örvendő izometrikus nézetből játszódó Strike sorozatot.
#2
Várom nagyon.

Nem mellesleg ". Minden egyes feladatunk arról szól, hogy repülj el A-ból B-be, ott lődd le a rád támadó ellenséges..." Várjunk melyik repcsis játékok ilyenek őőő MIND.. Ez nem hiba ez a jó dolog..
Örülök ,hogy a nép pampogott és tettek bele single-t. Megvehetnék a Crysis és a Vietcong jogokat.
Kiváncsi leszek következőnek mit vesznek meg 166 millió $-t elkülönítettek most erre a célra
#1
Valószínű, hogy elképzelése sincs a csapatnak arról, hogy mitől tetszene ez a játék a népnek és kvázi a néptől várják az ötleteket a játékhoz.