XCOM: Chimera Squad teszt

City 31 az idegenek és az emberiség békés együttélésének szimbóluma. Egy nap azonban politikai merénylet áldozata lesz a polgármester, így felszínre törnek az elnyomott indulatok. A nyomozással a Chimera Squad csapatát bízzák meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
Verge, Torque, Claymore, Terminal - ronygyá szopattam velük bármelyik pályát.
Legjobb Squad.
#9
#3: sajnálhatod, szinte hibátlan gém, ifazi Xcom hangulat. Nekem nagyon bejöttek a képregény stílusú kareterrajzok, átvezetők. Akit egy kicsit érdekel az xcom, annak kötelező, nálam teljesen egy szinten vana kettővel, ami az egyik kedvenc játékom valaha.
#8
#3: egyetértek. Hatalmas gém, Firaxis megint hozta magát, 30 óra alatt normálon toltam ki, 3 nap alatt, beszívott.
#7
#3: abban van valami hogy az ilyesmi gatyába tudja vágni az Xcom hangulatot. Tényleg ilyen gyerekes a karakterfeeling?
#6
Törölt felhasználó
Még nagyon az eleje (2. küldetés) de ez most mi?Nem tudom eldönteni utálom, vagy szeretem-e.Dicséretes, hogy foglalkoznak az xcom fanokkal, és a fiatalabb generációval.Furcsa nagyon.Gyerekek biztos imádni fogják, én még nem tudom mit gondoljak róla.
#5
Törölt felhasználó
Még pár perc, aztán indulhat a móka.Direkt nem néztem videókat, ezt a tesztet sem olvastam el.Remélem nem járok úgy vele mint a phoenix pointtal.Pedig azt is hogy vártam.... .
#4
Szuper lett, alig lehet lerakni.
#3
A mechanika zsenialis mint mindig, de a karakterek es a hangulat a Disney legrosszabb filmjeit idezi. Tini hipster rajzfilmkatonák? Mutonok gyerekhanggal? Elkepeszto blőd... Sajnos refund lett a vege... keptelen voltam 1 oranal tovabb tolni. Kar erte.
#2
hatalmas lehet