Predator: Hunting Grounds teszt

A Friday the 13th: The Game-ért felelős IllFonic egy újabb aszimmetrikus online játékkal rukkolt elő. Ezúttal az 1987-es Predator adta az ihletet, így a négyfős zsoldos osztag a leghíresebb bolygóközi ragadozóval találhatja szemben magát.
  • Írta: szlav

Kommentek

#16
Én tegnap is jót játszottam vele. Kezdek ráérezni az irányításra és minden fegyver rendelkezésre áll már. Perkek-ből is megvannak azok amiket kinéztem és teszteltem is, így màr többsègében megeszem reggelire a fireteam-et. Messze nem a legjobb predis játék amit valaha làttam de nem hiszem hogy le kéne fosozni valamit ami nem üti meg a "AAA" kategoriát. Vannak hibái a játéknak nem mondom de ha nem tetszik nem kell megvenni. Mást úgy sem tudsz tenni ellene, max lehet hőbörögni egy magyar oldalon.

Az AVP meg mai napig egy zseniális remake és mègis azt is leszarozták a megjelenéskor. Sajnos soha nem fognak sok pénzt fordítani erre a franchise-ra ezt már el kéne fogadni. Be kell érni azzal amit hosszú évek alatt ki tudnak préselni magukból vagy nem veszed, nézed meg azt kész. A Shane Black féle filmet is vàrtam de tudtam pontosan hogy nem lesz jó film. Arra nem számítottam viszont hogy annyira szar lesz hogy nézhetetlen. Erre az eggyre mondtam még én is azt hogy nah mennyenek a ***** ******-ba. Remélem azért nem fogják teljesen taccsra vàgni a franchise-t. Én szívesen látok bàrmit belőle csak azért üssön meg egy minimàlis szintet és ne csináljanak belőle még 1x vígjátèkot.
#13
#7: Az Alien vs Predator extinction-ben például volt,hogy predator volt predator ellen,mert voltak konkurens törzsek,vagy klánok.De a zongoristás fickós Predator filmben is volt egy ragadozó,aki láncra volt verve.Illetve valóban elég sok prédájuk volt,mert a Predator 2 végén,amikor Danny Glover felment az űrhajóra,ott az Alien koponya mellett voltak elég nagy dögök is.Szóval ez a Ragadózó kontra ember felállás akár mellőzhető is lehet.
Régen volt a Predator Concrete Jungle nevű játék,annál például az volt a gond,hogy a Predator szerintem túl erős volt.
Igazából egy normális fejlesztő brigád kellene hozzá.Az Alien Isolation is tök jó lett,pedig a Creative Assembly eléggé a stratégia játékokra volt berendezkedve.
#12
Ha a Sony nem áll be a marketingbe, ez a játék le sem lenne tesztelve.
#11
Szerintem jó játék nagyon, meg réteg játék nagyon. Akiknek viszont megtetszik, azok kb. ugyanúgy nem bírnak róla lejönni majd, mint pl. a 2010 AVP multis részéről. Egyetlen igazi hibája jelenleg, hogy 1 játékmód van benne mindössze, meg 3 map összesen. Szóval a tartalomhoz képest szerintem is a jelenlegi formájában túl van árazva PC-re is. De sokak részéről baromi hangulatos játék, részemről is. Rengetegen streamelik is, mert tényleg hangulatos tyutyerka, YouTubeon is xarásig vannak gameplayek róla... Persze érdemes legalább egyszer megnézni egy jó minőségű feltöltést a PC-verzióról, mert ezerszer szebb, mint a konzolos.
#10
#3: Igaz. Egy igazi 4 pontos gyöngyszem.
#9
#4: +1 Csak tudni kell játszani, ennyi. Nyalván teszteket nem ilyen 1-30 szintű karakterek alapján kellene írni, hanem mikor már megvannak a legjobb eszközök a játékban a legjobb perkekkel, meg + bánni is tudunk mindennel, akkor lehet igazán valamelyest vélemény formálni a balanszról... Ami amúgy tökéletes a játékban.
#8
#1: Ez a teszt is kb. ismét teljesen csak a konzolos verzióról szólt, így ahhoz nem igazán tudok mit hozzá szólni...

De hogy pl. "A két oldal közti erőegyensúly teljes hiánya", az úgy finoman is szólva nettó zöldség.

Én PC-n játszom, gyönyörű és szépen fut.

A játék nyalvánvalóan azokanak szól, akik szeretik a multiplayer játékokat, hiszen nincsen egyjátékos módja. (OK, van de nem történet mód, csak gyakorlásra jó az, ennyi ami egyedül is játszható benne az A.I. ellenfelek ellen.)

Aki szereti a legelső Predator / Ragadozó c. filmet (1987), meg szereti a multpiplayeres aprítást és lopakodást, azoknak ez a játék igenis fog tetszeni, legalábbis egy nem "potato" PC-n. Nekem maxon 60 FPS-el megy egy 9 éves 4 magos i7-es procival, 16GB RAM-al, + egy GTX 1060 6GB OC Edition-nel... SSD-n nem volt helyem hozzá, csak külső HDD-n jelenleg, így sincsen gondom a textúrákkal PC-n...

Sajnos ez a teszt sem ad igazán jó képet a játékról. Pláne PC-s szemszögből.
#7
#6: Jahh, egy ifjú predator életútját elit vadásszá válásig vagy valami hasonló jó lenne. Elvileg az egész galaxist járják préda után, még ha az AvP szálat kihagyják akkor is lehetne benne potenciál, főgonosz lehetne egy humanoid aki megölte egy fajtársát vmi szutyok dzsungelben :-)
#6
#3: Pedig egy normális brigáddal szerintem egész jó játékot lehetne készíteni a Predatorból.Mondjuk eddig nem igazán sikerült senkinek és ez valahol szerintem a Fox hibája volt.Leszarták,hogy milyen lesz a végeredmény,mert könnyű pénz.
#5
#4: Weird flex but ok
#4
A Predator egyáltalán nem gyenge...Én reggelire megeszem a 4 fős csapatokat...Talán ha kicsit összeszedettebben játszol neked is sikerülhet...
#3
Egy újabb tiszavirág életű multihulladék
#2
kar h ezeket a jatekokat mindig csiszolas nelkul adjak ki es temetik el rogton emiatt
lehet meg 2-3 honap munka es vallalhato lett volna
#1
SLi
az update óta sokkal-sokkal jobb lett, ha van egy jó predator játékos nagyon fun tud lenni