Streets of Rage 4 teszt

Közel harminc év után folytatódik a Streets of Rage-sorozat, ami a '90-es évek elején élte virágkorát. A klasszikus beat 'em up stílus a mai napig hatalmas rajongótábornak örvend, így sokan várták, mihez kezd a Dotemu a szériával.

Kommentek

#22
Nagyon bejött, visszahozta a gyerekkoromat. :) Anno a helyi kocsmákba toltunk hasonlót a skacokkal,anyám legnagyobb örömére XD. Folyton kuncsorogtunk egy kis apróért. Mennyit fejlődőtt azóta a játékipar...te jó ég!
#13
#12: Örülök, hogy neked, nektek is hasonlóan jó élmény volt. Én ma kipróbáltam egyedül Normal fokozaton. Az easy-hez képest nem 6 élet van egy pályán hanem csak a fele, és mintha az ellenfelek is erősebbek lennének. Második pálya boss-nál meghaltam :) Mondjuk én se vagyok már a régi :D
#11
Tegnap végigtoltuk az asszonnyal ketten. Jó móka, igazi oldschool feeling. Nincs túlbonyolítva, csak egy ütés gomb van, és egy spéci, ami életet vesz le, meg egy szuper. Ez egyben az előnye is, és a hátránya is. Előnye, mert faék egyszerű, nincs sokféle mozdulat, de ezáltal kicsit monoton is lesz a játékmenet. Az alább említett The Takeover kicsit összetettebb, többféle mozdulat, támadás, lőfegyverek, stb. Szerintem az kicsit változatosabb, komplexebb, de mindkét game jó.
#10
#3: Ott van a Sub-zero mithology, Mortal Kombat Special Forces, Mortal Kombat Shaolin Monks
#9
#3: PS2-n anno volt az MK:Shaolin Monks.
Haverral nem egyszer toltuk végig.
Annak egy ujabb verzióján nem ertem miert nem keszitették még el.
#8
Előbb csapattam végig haverral, olyan két óra volt a játék. Jól elszórakoztunk rajta. 8/10.
#7
Nagyon kevés az a 8,5! Nálam bőven 9 fölött van, és eddig az év játéka!
#5
Nekem PC-n a gamepassos verzió még mindig nem indul.
#4
#1: A Fight'N Rage is tök jó.
#3
Én egy MK világában játszódó beat 'em up-ért odaadnám a bal lábam!