Streets of Rage 4 teszt

Közel harminc év után folytatódik a Streets of Rage-sorozat, ami a '90-es évek elején élte virágkorát. A klasszikus beat 'em up stílus a mai napig hatalmas rajongótábornak örvend, így sokan várták, mihez kezd a Dotemu a szériával.

Kommentek

#21
#20: A pályákon figyelj a rejtett helyekre, jóféle easter eggekre lehet lelni. :)
Egyébként sokáig azt hittük az egyik karakter hangja Duke Nukem de nem. :)
#20
#19: Beszereztem. :) Ki se merem mondani, hogy miféle blaszfémiát követtem el....

Na de tényleg nagyon hangulatos, bejön ez a 90-es évek akciófilmjeit idéző, de mégis cyberpunkos légkör, sok egysoros tesztoszteronduma (persze klasszikus filmekből), jók a fegyverek, stb. :) Köszi az ajánlást. Kár, hogy csak 2 playeres lehet max, mivel 3-an szoktunk játszani, így ezt kapzsi geci módon megtartom magamnak.
#19
#18: Az első két csapat még könnyű a második két csapat durván bekeményít pláne a főgabajok. Jó stuff és hosszabb is mint a sor4.
#18
#15: Baszón fest. Részemről köszi az ajánlást. :) sútemápp is jöhet. :)
#17
#16
#3: Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero

Régi és sajnos nem volt sikeres így nem érkezett a többi karakterrel folytatás.
#15
Bár nem beat em up viszont hasonló retro a régi időkből ajánlom az oldalra scrollos lövöldözős kanapéból többen játszós rajongók figyelmébe: HUNTDOWN
Nem rég jelent meg, cyberpunk világban játszódó őrület, szerintem jobban sikerült mint a Streets of rage 4 és a kihívás is jóval nagyobb nehezebb.

Streets 4 jó lett végigtoltuk haverral nagyon hozza a régi érzést de rövid és komolyabb kihívást sem okozott. A régi rajongóknak mindenképp ajánlott.
#14
#13: Egyedül nem kenyerem a műfaj. :) Bár közben el-el vagyok velük SNES emulátoron is előkerülnek közben. :)

Következőp alkalommal a Broforce-nak fogtunk neki 3-asban, ideális partner az is egy kis menekülős-sörözős-hónaljszagú legény naphoz. :)
#13
#12: Örülök, hogy neked, nektek is hasonlóan jó élmény volt. Én ma kipróbáltam egyedül Normal fokozaton. Az easy-hez képest nem 6 élet van egy pályán hanem csak a fele, és mintha az ellenfelek is erősebbek lennének. Második pálya boss-nál meghaltam :) Mondjuk én se vagyok már a régi :D
#12
Hármasban toltuk ma végig 2 baráttal. Fantasztikus élmény volt. Mindhárman az asszonyok, gyerkőcök mellől kaptunk "kimenőt", 3-4 óra roppintottuk el a játékot úgy, közben megálltunk sörözni, 1-1 cigit elszívni. Fantasztikus élmény volt. Nyilván önmagában pihentető volt a szitu mindannyiunknak, de a játék egy tökéletesen csillogó koronát tett az egészre. Igazi retró élmény, mégis modern és szép, azirányítás pazar, a friendly fire pont annyit tesz az egészre, hogy azért ne legyen teljesen ész nélküli vagdalkozás. Egy kicsit lehetett volna hosszabb, ami inkább abban nyilvánul meg, hogy egyes pályák kicsit rövidek lettek. Egyedül nem tudom milyen, mert épp csak elindíottam, hogy működik-e, de local coopban mindenkinek csak ajánlani tudom.
#11
Tegnap végigtoltuk az asszonnyal ketten. Jó móka, igazi oldschool feeling. Nincs túlbonyolítva, csak egy ütés gomb van, és egy spéci, ami életet vesz le, meg egy szuper. Ez egyben az előnye is, és a hátránya is. Előnye, mert faék egyszerű, nincs sokféle mozdulat, de ezáltal kicsit monoton is lesz a játékmenet. Az alább említett The Takeover kicsit összetettebb, többféle mozdulat, támadás, lőfegyverek, stb. Szerintem az kicsit változatosabb, komplexebb, de mindkét game jó.
#10
#3: Ott van a Sub-zero mithology, Mortal Kombat Special Forces, Mortal Kombat Shaolin Monks
#9
#3: PS2-n anno volt az MK:Shaolin Monks.
Haverral nem egyszer toltuk végig.
Annak egy ujabb verzióján nem ertem miert nem keszitették még el.
#8
Előbb csapattam végig haverral, olyan két óra volt a játék. Jól elszórakoztunk rajta. 8/10.
#7
Nagyon kevés az a 8,5! Nálam bőven 9 fölött van, és eddig az év játéka!
#6
#5: Nekem megy. De teljesen indokolatlanul jártam én is így ezzel azzal. Volt amit letölteni sem engedett, volt ami nem indult.
#5
Nekem PC-n a gamepassos verzió még mindig nem indul.
#4
#1: A Fight'N Rage is tök jó.
#3
Én egy MK világában játszódó beat 'em up-ért odaadnám a bal lábam!
#2
Jónak tűnik, egyszer megveszem.
És aki szereti a stílust annak ajánlok két játékot.
Charlie Murder és Mother Russia Bleeds.