Mafia II: Definitive Edition teszt

A Mafia-sorozat évek óta tetszhalott állapotban várta a sorsát, idén azonban odatette magát a kiadó, és a klasszikus első rész teljes remake-elése előtt a második és harmadik epizód is kapott egy-egy felújított kiadást.

Kommentek

#22
#21: Kosz!
#20
#2: A texturakon pont nem javitottak szinte semmit.
Eleg megnezni az asztalt a jatek elejen levo cutscene-be.
A karakterek kaptak skin shadert.
Meg talan a vilagitason reszeltek.
#19
#1: Pc-n is.
Es nem volt eleg physx-et kiszedni a gagyi amd-s konzol valtozatokbol a pc-sbol is kihajitottak.
Semmi ruhafizika stb nem maradt benne.
Decal es effekt gliccsek eldoradoja.
De ez nem a keszitok hibaja hanem a kiado sara.
Csak mielott anyazzuk a fejlesztot.
#18
#16: Erre én is emlékszem! Mindenki köpködött a 2.rész megjelenésekor aztán elrepült pár év és miket olvasok?!
A második rész milyen jó....Alapmű....stb...Bírom ezeket a dolgokat, amikor idővel minden megszépül:))))
#17
#16: Igen, teljesen igazad van. Viszont ma már nem a Mafia 1-hez mérik az emberek, hanem a 3-hoz ami ugye egy trágyadomb. Ennek megfelelően ugyan fura kikövetkeztetni, de az évek alatt valóban kvázi “javult” az emberek szemében a Mafia 2, köszönhetően annak, hogy a Mafia 3 mennyire borzasztó lett.
#16
Ugyanúgy félkész játék maradt, toltak rá egy ENB-t vagy reshadet. Meg amúgy rohadt érdekes hogy hirtelen mindenkinek tetszett a Mafia 2, közben úgy volt szar, meg botrányos ahogy volt. Emlékszek a megjelenéskori tesztekre, véleményekre. A közelébe se ért az első résznek, fele annyit tudott, meg úgy el lett kapkodva és egyszerűsítve benne minden. A kimaradt helyszínek szerepét pedig betöltötték gagyi arcade szint dlc-kkel.
#15
#12: Köszi!
#14
#13: Eredeti plusz reshade. Jobban jarsz szvsz.
#13
Akkor mégis az eredetivel lenne tanácsos tenni egy próbát, vagy megéri várni, hátha kijavítják ezt?
#12
#10: Remastereknél nincs pontszám, ugyan annyi pontos maradt, mint az eredeti anno.

Tessék itt az eredeti teszt:
https://www.gamekapocs.hu/cikk/1446/mafia_ii_teszt
#11
#7: Pffft ezt most tudtam meg :) Na ez is aztán valami. Bár én nem szoktam személyesen fejlesztőket kritizálni, de ilyenkor tényleg megkérdezném már őket, hogy ha ilyenek, mint felbontás, kajak bugok meg 20 FPS nem tűnnek fel nekik a játékban, akkor mi a fasznak akarnak mindenképp játékot csinálni? Mert ezek ugye most csinálják a Mafia 1-et is és az alapoktól építik fel. Gondolom, hogy egy elfogadott vélekedés, hog azt a játékot nem rendeljük elő.
#10
Miért nem írtok pontszámot?
#9
#7: A 2. rész kapcsán egyetértek. A múlthéten értem a végére és amellett, hogy alig lett szebb, jó pár plusz bugot kaptam, ami az alap v erzióban nem volt benne. Ellenben a 3. rész Definitive kiadása nálam szebben és stabilabban fut, mint a régi, alap verzió. A konzolos változatok viszont borzalmasak, két ismerősöm is van, akik oda vették meg (mindketten PS4 Pro-ra) és eddig csak sírtak szinte. :-D :-( Kezdek fosni az első rész Remaketől. Bár ott inkább azért is, mert egyfelől lecserélték a szinkronhangokat, máésfelől pedig állítólag bele is nyúltak a játékba elég rendesen.
#8
Így tiszteli meg a take two a sorozatot és annak rajongóit. Szégyen.
#6
#3: Ennyi, mivel az eredeti brigádnak semmi köze az új Mafia 1-hez, én sem rendeltem elő. Perszek bízok benne hogy összességében, + ha pár patchel is de tisztességes felújítás lesz belőle...
#5
#4: Nem dobjuk össze a lóvét, vesszük meg a Hangar-t kiadóstul, hogy kicsit ránézzünk a körmükre? Ha rákos betegeknek, kihaló félben lévő állatok megmentésére adnak az emberek, nehogy már a Mafia 1 tisztességes remake-je ne érjen meg pár dollárt...
#3
Én beleízleltem mindkettő újrakiadásba. Hát a 2. rész jó volt úgy, ahogy volt nem éri meg ez a nagy gb mennyiség, míg a 3. rész szinte semmit se változott, de ott annyit nyertem, hogy a dlc-ket megkaptam ingyen pluszba a játék mellé, pedig csak az alap volt meg. Őszintén nagyon kíváncsi leszek ezután az első rész feltuningolása, hogy fog sikerülni. Bug bug hátán tuti lesz benne :D de talán, majd idővel kijavítgatják, hogy megfelelő állapotba kerüljön. Mindenesetre előrendelni nem merném :D