Desperados III teszt

A Mimimi Games csapata Jonh Cooper legendájának feltámasztásával egy olyan alkotást hozott létre, melyben a klasszikus taktikai játékok varázslatát éppen csak annyi újítással fűszerezték meg, hogy a végeredmény közel hibátlan legyen.

Kommentek

#10
Hu a 15. küldetés a party na az megizzasztott a legnehezebb fokozaton. Csak az a map volt 3 és fél óra :D Szerintem a legnehezebb küldetés volt az egész játékban még az utolsó map is sokkal könnyebb volt.
#9
Az első részt imádtam, de tetszett a második rész is, bár azt még nem sikerült végigvinnem. A Helldorado nekem túl nehéz volt, bár a hangulatot hozta (az indián karakter különösen tetszett). Jelenleg a Shadow Tactics a kedvenc, kétszer végigvittem normálon, most elkezdtem hardon is. Annak idején nekem a Commandos sorozat nem jött be, egy-két álya után sutba dobtam. A Desperados 3-tól sokat várok, úgy vélem, nem fog csalódást okozni. Mondjuk engem a western környezet teljesen el tud varázsolni, ugyanúgy, mint a szamurájok korszaka is.
#8
Nekem kimaradt anno a Desperados első része, viszont a Shadow Tactics nagy kedvencem volt. Így, miközben olvastam a cikket, végig az volt a fejemben, hogy ez egy az egyben ugyan az, mint a ST, csak western köntösben. :) A karakterek, a képességek, terepviszonyok (csak itt nem hóban van a lábnyom, hanem sárban), kihívások, stb.
Persze én csak örülök neki, mert nagy űr támadt bennem a ST végigjátszása után, még ha téptem is a hajam egy két küldetésnél. :) Szóval már alig várom, hogy én is beszerezhessem.
#7
#4: Én pc-n tolom kontrollerrel. Nagyon jól átültették az irányítást.

A játék maga meg jó egynek, de nem hoz se többet se kevesebbet, mint az első rész. Aki azt szerette ezt is fogja, aki azt nem szerette ezt sem fogja :D Szerintem a 9 pont kicsit túlzás, de 8 körüli értékre be lehet lőni simán, mert jó játék.
#6
#5: Köszi, akkor lehet benevezek erre :) nagy élmény volt az első rész.
#5
#4: Itt is úgy oldották meg az irányítást mint a Shadow Tacticsban. Azt legutóbb kontrollerrel toltam végig a legnehezebb fokozaton és az összes challenge teljesíthető volt. A speedrunokat kicsit macerásabb összehozni mint egér billentyűvel de amúgy teljesen jó.
#4
Valaki próbálta konzolon? Mennyire kezelhető?
#3
#2: Ha szabad beleszólnom, nekem a kedvenc stílusom volt a két ezres évek közepén és szerintem a Desperados első része az ász. Részemről még úgy is maga mögé utasítja a Commandost is, hogy valamivel közelebb áll a WWII-es korszak mint a Western.
A Shadow Tatics-nál csak a vásárlásig jutottam, de sokan dicsérték így a tesztben és pontazámban is bízom kicsit.
#1
Már tudom mivel töltöm a hétvégémet. :)