Persona 4 Golden teszt (PC)

Nyolc év után PC-re is eltalált a Persona 4 kibővített, PS Vitára kiadott változata. Bár túl nagy újdonságokra ne számítsunk, kapott egy kis ráncfelvarrást – cserébe viszont továbbra is olyan varázslatos, mint amilyen az eredeti volt.
  • Írta: gorien

Kommentek

#63
#62: Az lenne a minimum, hogy 5-ön és az X-en jól fut. Ehhez még az is jó lenne, ha frankó kis cím lenne. Gépet, meg ahogy a konzolosoknak, a PC-seknek is ugyan úgy fejleszteni kell hozzá. Várós, kíváncsi vagyok, hogy mikor jelenik meg.
#61
#60: Talán jó is ez így. Én megmondom őszintén, hogy a MGS collection és a 4, ami nekem tetszett volna, ha PC-re jön és ez a Tsushima (jól írtam?) tetszik most a kínálatból, amit vennék. Az viszont ha jön is, akkor biztos nem mostanában. Azért az egyért meg tényleg nem érdemes beruháznom a gépre, főleg, ha a Cyberpunk megjelenés azt fogja bizonyítani, hogy 640x480 + 15 FPS-el lehet játszani a gépemen XD
#59
#57: Már ember...

Bejelentette a Sony, hogy "sok minden" jön PC-re, felzúdulás volt és most megerősítették, hogy "nem sok minden" jön PC-re. Ne akard megváltoztatni már a történelmet, az excsajom volt olyan, hogy máshogy mondta azt, ami az elmúlt hetekben történt.

Arról viszont már lenne értelme beszélni, hogy ettől függetlenül vajon tényleg nem jönnek, vagy jönnek majd a címek.

Arról volt pl szó, hogy Bloodborne lesz, aminek sokan örültek (akár mindkét táborból is). Szerintem a Persona 5 jönni fog, valamint a Horizon 2-is (éves távlatban megjelenés után) és szerintem az anyagilag nem annyira sikeres dolgok is, mint pl a Days Gone. De amúgy is, javíts ki, ha rosszul értelmeztem, de a PS Now-n ott volt a Spiderman is pár hétre és nekem úgy tűnt, hogy az PC-n is tolható volt abban a szakaszban. De persze ez utóbbi nem 100, mert én nem fizetek elő rá, az ilyen oldalak meg sosem fogalmaznak egyértelműen játékokról, csak azt írják,, hogy 10000000 játék elérhető. No de innentől kezdve már ugyan úgy jöhetne a Pókember is PC-re, ha amúgy is lehet a Now-al tolni.

Ez csak pénz a Sony-nak, ami arra kell nekik (többek között), hogy további hasonló játékokat tudjanak gyártani. Ezért igazából ezt mindenkinek támogatnia kéne platformtól függetlenül. Az, viszont nem fog menni PC-n, hogy minden egy-két év múlva jön, de ebből nagy pénz sem lenne.
#58
#56: Minden szavaddal egyetértek.
#57
#55: Minden média és fórum azzal volt tele hogy hogy képzeli a Sony hogy esetleg PC-n is kiad valamit ? Nagyon egyoldalu helyekről tájékozódsz akkor....
#56
A P5 és a mostani Royal után eddig nagyon adja. a karakterek jobbak szerintem mint az 5ben meg ez a vidéki helyszín is jobban adja, ami már most észrevehtő az a dungeonok és a harcrendszer ami nem feltétlen a legjobb, de majd még meglátjk. Amugy tudjátok mi nem tetszett a P5-ben? A karakterek tényleg jók voltak meg minden de hiányzott az iskolás életből az hogy ismerjem a többieket, értem ezalatt az osztályt. Volt ott 3 diák akivel tudtál beszélgetni és így ennyi Illetve volt egy csomó hely és pl randinál kb 3 helyre tudtad elvinni a csajt. Mért nem vihettem volna oda ahova én szerettem volna? Jó lett volna ha minden területhez tartozott volna egy kis bejárható szabatt hely, szerintem nem lett volna olyan nagy munka, azért ha azt nézzük maga a helyszínek elégé egyszerűek csak a dungeonoknál kellett egy kicsit kompletebb tereket kidolgozniuk, Szóval lenne még hova fejlödni. Kicsit érdekes mert ez a sorozat nem feltétlenül a legjobb mégis van egy bája az iskolás létnek ami megfog annyira hogy utána nem ereszt jó 100-120 óráig. A zenék mindegyikben nagyszerűek.
#55
#53: Igen, ez így volt, hogy egyetlen egy darab hülye ember hisztizett a youtube-on és nem ment tele az égésszel rögtön az egész internet, média és minden fórum. És mivel csak ez az egy ember hisztizett, ezért megváltoztatta az egész cégcsoport a terveit.

Jól érted.
#54
#48: Neeeem, nem látlak sose. :) Nem jutott eszembe most se a last of us-os kontruktív kérdés, hogy "nem kötekedésből (HANEM :D) valaki el tudja mondani, hogy mi a jó ebben azon kívül, hogy ex?". :) Mindegy. Azóta már beláttam én is, hogy szar, mert a molotov koktélból nem tudom elönteni a lötyit, hogy Ellie fel tudja dugni magának az üveget ha azt akarja. Semmi szabadság nincs benne.

Rendben, akkor, hogy meg tudjak felelni az elitizmusodnak, majd megveszem, hiszen game pass előfizetéskor a szerződésben benne van, hogy ez véleményformálásra nem jogosít fel.
#53
#32: Jaja, ilyenek ezek a cégek. Egy hülye hisztizik a YT-n, és a management meetingen gyorsan megváltoztatják a terveket.

Az meg külön mókás, hogy Te meg átesel a ló túloldalára, és úgy csinálsz mintha PS-en CSAK az AAA ex címekkel lehetne játszani.
#52
#51: Megint ez a beképzeltség. Mondom, hogy őrült vagy XD De nem baj, sosem szerettem a normális embereket. Jó éjt.
#51
#50: Vannak. Te nagyon elmentél más irányba, ahogyan szoktál.
És igen. Vannak. Adok egy felet belőlük, még akkor is több marad nekem és több lesz neked, mint ami most van :P
#50
#47: Elkezded, letöketlenezel, most meg hiretelen befejezed? Legalább neked vannak tökeid XD

De igaz, sok értelme nincsen ennek. Pont, mint sok másnak, amibe belekezdtél.
#49
#44: Menj vele te, nekem elég erre az évre ennyi is belőle...
#48
#46: Miért, te látsz engem?
Úgy, hogy nekem azért közöm is van, mert nem csak kipróbálom, de meg is veszem őket.
#47
#43: Egyáltalán nem hiszem sztárnak magam és jól mondod, hogy nem 10 perce írogatok fórumokon.
Ellenben én 10+ éve ezen a nickneven, ezzel a reggel írogatok és ahogy azt lentebb is írtam, viselem a következményeit annak, ha szar napom van vagy épp nem úgy fogalmazom meg a dolgokat, ahogy azt kellene.
Ugyan ezzel a nicknévvel és még az avatar is ugyan ez mindenhol (csak hogy meg tudjanak jegyezni). Nem vagyok tökéletes és felőlem dumálhatsz itt, hogy én vagyok a "TheGamers" sosem éltem ezzel vissza. Elértem valamit, amire szerintem te féltékeny vagy pedig képes lettél volna te is rá, csak a sok acc gyártást és felesleges büszmeség írásokat valami olyanra kellett volna fordítani, aminek értelme is van. Egy fokkal sem vagyok különb mint más vagy akár te, csak épp azzal foglalkozom aminek haszna is van, ellenben veled. Részemről felhozhatsz itt bármit a kis ( 2017. szeptember 5.)-i accountioddal, mióta ismerlek csak ezen az oldalon volt vagy 15, amiből 10-nél te írtál rám hogy ki vagy.
Ahogy írtad fentebb is, mások vagyunk.
Én egy törekvő de büszke pöcsfej vagyok aki adja a nevét ahhoz ami a véleménye.
Te meg csak egy sokadik regelt valaki, aki pár hétig bírja csak még magának is megjátszani mennyire normális, aztán meg elgurul a gyógyszer.
Részemről téma lezárva, nagyon fenntartásokkal fogok itt kapcsolatot teremteni nehogy megint beléd-fussak és csak hónapok múlva derüljön ki, hogy megint te vagy az. Mert lassan a megjátszott accountjaidról egy egész sorozatot lehetne forgatni.
#46
#41: Engem mondjuk pont azoknak az időknek az exei hagytak kurva hidegen, ettől még nem szarozom őket. A box kínálata sokkal közelebb állt hozzám. Az meg, hogy te úgy veszel és tartasz fent platformot, hogy nem érdekelnek rá a címek, az nem a platform hibája, és hogy számodra kizárólag a blockbusterek jelentik az exeket, az sem jelenti, hog ne lenne rá több cím. Én meg az egész generáció alatt nem játszottam annyit MS first party címekkel mint a TLOU2-vel. Szerintem mégsem látsz visszamenőleg minden Gears, Halo, Forza meg state of decay, vagy bármilyen random játék cikke alatt engem pl. hogy ezeket flameljem és értetlenkedjek, hogy mi ebben a jó, pedig kipróbálom mindet.
#45
#44: Igen, mint mondtam, ennek semmi értelme és nincs értelme folytatni.