Ghost of Tsushima teszt

A Japán ellen indított első invázió során Tsushima szigete véres küzdelem árán, de behódolni kényszerül a mongol hódítókkal szemben. Akad azonban egy utolsó szamuráj, aki megpróbálja felszabadítani a szülőföldjét.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#109
Nagyon jó játék. Számomra az év egyik legjobb játéka.
#108
Az első játék, amit platináztam, nekem nagyon tetszett minden egyes perc amit játszottam vele.
#107
#104: Bevallom nem! Bele kóstoltam ( kölcsönbe) de nem az én világom, vagy csak már öreg vagyok. Pedig csecsen szoptam magamba a souls játékokat!:)
Attól meg elismerem hogy jó játék, csak nem nekem. Az Elden Ring settingje sokkal inkább bejön már most. Egy Bloodbornish játékért vagy akár Bloodborne 2-ért meg ölni tudnék!
#106
#105: Vigyázz mert Drizzt D Urden rácsap a szádra...:)
#105
#104: Dehogy volt...
Ez sem lessz meg neki...
Csak jó mert annak kell lennie..;)
#104
#102: Sekiro megvolt?
#103
Ma értem a végére a dühöngő vihar pozíció megnevezéssel sajnos nem tudni mennyi idő alatt nem mutatja még a legvégén se. Az utolsó párbaj zenéje kirázott de nem kegyelmeztem meg az öregnek. Kíváncsi lennék a másik választásra megkegyelmezve hogyan tovább. Nekem 9 pontos. Viszont majd később írok a hiányosságairól és a gyengeségeiről is ami hibákat javítva még nagyobb élményű szuper folytatást kaphatnának majd pár év múlva mert most ez elég volt hiába jó de kb 20-30 óra töményen bőven jó kategória.
#102
#100: +1 És micsoda élvezet a harc! Igazi ínyencfalat, főleg miután beletanul az ember.
https://youtu.be/zNCKqTsJLlY
#101
#70: Várj...ez már a Tomb Raiderben is volt.Vagy nagyon rossz bekezdést emeltél ki a szerzőtől, vagy a szerzőnek nincs köze az "Újságírásról". Tényleg nem tudom sírjak vagy nevessek.Utóbbit teszem , mert.... :D. Tényleg nem térek magamhoz.
#100
Én kipörgettem... direkt nem siettem vele, teljesen bele akartam merülni a történetbe, megismerni a karaktereket, kimaxolni mindent (trófeákat persze nem teljesen). Azt kell mondanom, hogy már régen játszottam ilyen szívbemarkoló játékkal. Nem azért mondom ezt, mert tökéletes, mert nem az, hanem azért mert lelke van. Minden egyes falevélből és fűszálból érződik, hogy ezek a fiúk teljes rajongással alkották meg ezt a játékot és nem csupán a pénz lebegett a szemük előtt, hanem, hogy egy olyan játékot alkossanak, ami a japán kultúrát kedvelő játékosoknak maga legyen a Mennyország. Egyszóval mertek bátrak lenni, ami manapság qrva ritka dolog...
#99
Most kezdtem el játszani vele. A látottak és olvasottak alapján nekem való játék. Tetszik az atmoszféra nagyon.
#98
Slim PS változatról valaki tudna véleményt mondani,hogy mennyire vállalható grafikailag?
Ma láttam egy Direct Comparison videót és azért az E3 demohoz képest eléggé butítva lett a grafika,pedig ott a PS4 pro változathoz hasonlítgatták.
#97
#94: Én pl. imádom, hipnotikusan gyönyörű és elképesztő a hangulata, de nálam nem jobb mint a GoW és valszeg az év játéka se lesz nálam (az nekem továbbra is a TLoU Part II). De ettől még n agyon jól össze lett rakva, alig-alig csinálok benne fősztorit, csak a felfedezés, a róka és madár kergetés valamint a mellékek kimaxolása folyik állandóan. :-D
#96
#85: No megvettem. Nem mondanám "hivatalossan" hogy jobb játék mint a GoW de élvezetesebb. A HzD meg ehhez képest egy unalomboma. Ilyen tájakat még nem láttam játékban. Max a Witcher 3 libabőrőztetett meg ennyire. A harc pedig...Hmm. Adrenalin bomba. Lock on picit hiányzik de meg kell szokni. Mintha a Batman Arkham harcrendszerét ötvözték volna a Sekiroval és a Nioh-val. Csak itt könnyű elsajátítani és nehéz masterelni, míg Nioht és Sekirot nehéz elsajátítani és nehéz masterelni. Az animációk, no nem a harc hanem az általánosabb mozgások fapadosnak tünnek a TLoU2-höz képest de a TLoU2 meg művészeti dizájn szempontjáből tűnik fapadosnak a Ghost-hoz képest. Elképesztő a látvány,(nem a grafika, mert ott vannak hiányoságok) a tájak, az erdők, hegyek a falvak, a színek! Él az egész :P Jó na! Eddig nagyon élvezem.
#95
#93: AZ-AZ B@SZÓ A CUCCER!!!
#94
#85: ... :) Ez szarkazmus akart lenni? Pedig sokaknak az! GoTY Játszottál vele? Mert fasziántos a cuccos nagyon,meg a gen legszebb op játéka!...:)
#93
#92: Szerintem senki nem bánja meg főleg ha egy kicsit is vonzza a világ és ez a korszak. Kb 10 óránál járok és nem az van hogy már láttam a lényeget hogyan van felépítve és hogy miket lehet benne csinálni ezért kezdene monoton lenni hanem ellenkezőleg még jobban van hozzá kedvem és várom hogy folytassam.
#92
#91: Köszi! Akkor tényleg vétel lesz.
#91
#90: Harcrendszer nem annyira szigorúan nehéz mint a Sekiro de elég hasonló pl hirtelen védhetetlen piros támadás vagy vannak akaraterő sárga gömbök amikből tölthetsz életét ha volt kivégzésed vagy erősebb támadást vagy kivégzést indíthatsz ha van elég sárgád és rengeteg féle módszer szerencsére nem komplikáltan jól használható közeli és távolsági eszközök is. Van Nioh beütése is a kard tartása is számít 4 féle van szóval igen változatos és tényleg élvezetes a harc.
#90
#87: Gameplayt milyennek találod illetve mihez tudnád hasonlítani a harcrendszert?