Ghost of Tsushima teszt

A Japán ellen indított első invázió során Tsushima szigete véres küzdelem árán, de behódolni kényszerül a mongol hódítókkal szemben. Akad azonban egy utolsó szamuráj, aki megpróbálja felszabadítani a szülőföldjét.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#127
#103: Szóval mik lettek azok a hiányosságok meg hibák?
Még nem próbáltam, de a listán rajta van.
Csak hogy előrébb, vagy hátrébb kerüljön-e rajta.
#125
#124: De normál fokozaton nincs is már szükség a 3-ban ilyen virágszedéses halálos körökre. Egyszer volt velem a játék elején, hogy fecskefű kellett volna egy quest-hez és nem volt, de a falu másik végétől nem messze meg minden egyes fűszál helyett fecskefű volt. Én meg később visszatértem, mint a terminátor, azt vittem virágot. Megmentettem vele egy nő életét úgy, hogy tisztában voltam a kockázattal, hogy lehet, hogy ha fel is épül, már nem lesz teljes ember soha. Már több, mint 5 éve volt ez Whithe Orchard-ban kb 4 óra gametime-nál. Aztán ugyan úgy 5 éve, 70-80 óra körüli gametime-nál megkeresett engem egy NPC, aki elmondta, hogy tönkretettem a nő életét, mert fogyatékos és nyomorék lett a mentés után. Nem akart harcolni, csak a földre köpött és elment.

De megértem, hogy nem mindenkinek a zsánere minden játék. Kár, hogy nem bírod ezt a tempót, mert vannak nagyon penge játékok a kategóriában.
#123
#122: Pont így voltam én is vele, ameddig meg nem találtam az első olyan játékot, ami nagyon jó volt és emellett fantasy is. De mindezek mellett a Witcher-t én is csak az után kezdtem el, hogy már kint volt a második része is, mert valahogy nem állt össze elsőre. Lehet, hogy van olyan fantasy játék, ami neked is tetszene, csak még nem találkoztál vele.
#121
#120: Pedig a Witcher nagyon ütős! Eleje és közepe picit lassabb de úgy felpörög utánna hogy képtelen leszel letenni!
Gondolj bele ha én a gk ügyeletes casual játékosa is végigvittem, dlc-kel együtt!!! :)
#119
#118: Én a Days Gone kapcsán vagyok így...a mai napig nem vittem végig, egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy folytassam. Ellenben a Tsushimat kiplatináztam, pedig nem vagyok az a platinás gamer.
#118
Ez a csucsima olyan üres, mint a felcsúti kisvasút...nagyon szèpen hullanak a levelek, meg megy le a nap, de semmi több. Tudom h itt mindenki szamuràj volt előző èletèben, de azt kell h mondjam, ez az első ex jàtèk, amivel csak kínlódok. Kb 3-4 óra utàn csak kínlódok....
#115
#114: Te miért nem írsz blogokat, teszteket? Józan paraszti ész és a szókincsed is megvan hozzá! Szerintem sokan élveznék az írásaid. Időhiányra ne hivatkozz, néha-néha belefér...:)
#112
#111: Kis kedvcsináló, Angryjoe review
https://youtu.be/H9CEufgaMJk
#111
#110: Szerintem nem fogod megbánni! :) Ha mégis akkor nem vagy ps fanboy böbőőő! xD ( double irony)
De tényleg, jó játékot hozzá! Kicsit irigyelkek hogy még csak most kezdesz neki. Javaslom hogy kezdetben csak barangolj a térképen, különösebb cél nélkül, fedezd fel a világot.
#109
Nagyon jó játék. Számomra az év egyik legjobb játéka.
#108
Az első játék, amit platináztam, nekem nagyon tetszett minden egyes perc amit játszottam vele.