F1 2020 teszt

A koronavírus miatt idén rendhagyó Forma 1-es szezon indult, kevesebb versennyel, elmaradt és átszervezett futamokkal. A Codemasters játéka azért idén is befutott, ezúttal pedig a My Team módot dobták be újdonságként.

Kommentek

#68
#67: Hányszor verted este ki erre?
#67
Frankó bundlezva is lett. Humble Choice áprilisi csomagban
#66
#65: A madjar hejesirás szabájaji
#65
Imádom a játékot nagyon szép lett x box x en meg is vettem egyből amint megláttam ,de gumitörmeléket megcsinálhatnánk már!!!!!! ps3 nf2 shift unlashed 2 ben már sikerült nem is akárhogy még el is pattogtak a nagyobb darabok ha rajuk hajtottam de itt még mindig nem hajlandóak tudomást venni a létezésükröl
#64
Oké a játék de süketek a fejlesztők , hangokkal lehetne valamit kezdeni lassan.
#63
Hol vannak a kommentek?
#62
Törölt felhasználó
Kimoderált üzenet
#61
Ilyen gyorsan sose olvastam végig 60 kommentet :DDDDDDD
#60
Na végre!
#59
Moderátornak nem pofázunk vissza.
Megtette, ez van.
Téma off-olva, nem hiányzik nekik se, hogy valaki(k) meglássák ezt az oldalon és emiatt rászálljanak.
#58
ilyen purgálást itt még nem láttam. nyilván offoltak, de senki sem viselkedett alpárian, vagy tiszteletlenül. én s egy másik illető is teleoffoltuk a Chris Avellone-os hírt vagy 25 kommenten keresztül de nem történt ilyen...értem én, hogy politika s vigyázni kell, mert gyerekek is olvassák ezt az oldalt, de szerintem túl lett reagálva.
#57
Törölt felhasználó
Most kivételesen nem értek egyet a moderátorokkal.Ha nem is a tényleges játékról ,de a F1-ről volt szó.Ha már érinteni sem lehet a témát , amit Hamilton bevitt a sportba.... nagy bajok vannak.Ez a játék pedig "másolata" a valódinak (vagyis az szeretne lenni).Szerintem belefért minden komment.
#56
Az igen :D
#54
Hogy a játékról is írjak valamit...
Pár apróságot leszámítva - szokás szerint - amolyan update-jellege van a dolognak, de azért biztos frankó lesz majd az idei kocsikat bezavarni a járvány miatt elmaradt futamok pályáira. A grafikában látni ugyan némi fejlődést (talán csak képzelődöm, de a kocsik mintha hangyányit magasabb felbontásban pompáznának), de ugyanakkor visszalépéseket is, pl. a fák elég fapadosak (haha...) a tavalyi kiadáshoz képest, illetve a városi pályákon - még nagy sebességnél is - szemet szúró a tesztben említett textura bibi.
#5
#4: Mármint az új X-re
#4
Én a 2019-el nagyon jól elvagyok, számomra tökéletes versenyjáték.
Következő részt már az X-re tervezem, addig ezzel elvagyok.
#1
Azért Xbox x én nagyon rendben van Grafban is.