Marvel's Avengers próbakör

Az A-Day katasztrófáját követően a Bosszúállók nyugdíjba vonultak, de a világot új veszélyek fenyegetik. Eljött az idő, hogy barátainkkal karöltve felvegyük Vasember maszkját, Thor kalapácsát és Amerika Kapitány pajzsát!
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Ez valami döbbenetesen pocsék. Nagyon nagy Avengers fanboynak kell lenni ahhoz, hogy ezt a trágyát valaki élvezze.
Ötlettelen, lélektelen, nincs megírva az egész. Ezen túl viszont, ami fájóbb, hogy techikailag ez kb. előző generáció vége szint. Azontúl, hogy agyatlan az egész, a mozdulatok darabosak, és egyetlen karakternek, a harcnak nincsen súlya. Ez azért már évek óta jelen van a videojáték iparban, hogy érezzük a fizikát, tömeget, lásd bármely utóbbi pár év játékát, de még a klasszik Arkham Asylumban is, több mint 10 év távlatából megvolt ez.
Na, itt semmi, mész, gyaksz, és semmi. Élettelen. A karakteranimációk borzalmasak. Ez most mi akart lenni? Döbbenet, 2020-ban.
#7
Nem tudom, nekem tetszett, amit láttam. Természetesen semmilyen téren nem fogja megváltani a világot, legyen szó grafikáról, játékmenetről, valamint a szuperhős műfajt se definiálja újra, de ha kapok egy 10-12 órás, jól megírt sztorit, én már elégedett leszek.
#6
Most szedtem le a bétát ami meggyőzött róla hogy ezt a játékot messziről kerüljem.
Ez a játék egy hulladék.A grafika ocsmány , komolyan mintha egy ps3-as játékkal játszanék, a párbeszédek ostobák, a sztori nulla , a harcrendszer két gomb nyomkodásából áll.Szégyen ilyen játékot 2020-ban kiadni.
#5
#4: 8?van az már 12 is, az első vasember jött ki 2008-ban.
De már feleslegesen csépelok a sorozatot ezzel a játékkal is. Ott van pokember, egy open-world játék a bosszúállókkal azt csá. Felesleges agyonnyomni még plusz déelcékkel.
#4
Én már a filmektől is agyfaszt kapok és nem azért mert rosszak, hanem mert már 8 kibeb*szott éve hypeolják ezt az univerzumot. Kb. a Hangyáig (2015) még érdekelt is, de aztán a Doktor Strange, meg a Pókember meg a tököm tudja már mind ugyanarra a sémára épülő, látványos, de qrvára minden eredetiséget nélkülöző műanyag limonádéfilmekké váltak egytől-egyig az összes számomra. Így talán nem nagy meglepetés, hogy a játék hidegen hagy...
#3
hihetetlen mennyire semmi lélek meg fantázia nincs ebbe az egész avengers franchise-ba, Van még egyáltalán valami ebbe superhero dologba ami kicsit is érdekes és érdemes megnézni vagy elolvasni?
#2
#1: Jaja, én is így érzek iránta, majd az nyílt bétát megnézem, de nagyon sanszos az eddgi infók alapján, hogy vagy az ember unja meg túl korán, vagy mások és elnéptelenedik az egész majd lehúzzák a rolót és nem jön semmi új hozzá.
#1
Hat ez tipikusan az a jatek, aminel megvarom hogy joparan megvegyek a Steamen, aztan par nappal megjelenes utan megnezem rola az ertekelseket... Es meg utana is csak learazva veszem meg, ha 1x majd jatszani szeretnem vmiert....